Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 sep 2010 - Anul XV, nr. 224 (4515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Avarie de proporţii

Locuitorii de pe Alexandru cel Bun, lăsaţi fără apă ieri şi astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de familii de pe strada Alexandru cel Bun şi străzile adiacente au rămas din nou fără apă rece, încă de ieri după-amiază, după ce conducta de apă rece, veche de aproape 60 de ani, a cedat, din cauza lucrărilor Pfeiffer executate în zonă.

Dacă alteori spargerea conductei se întâmpla din cauza neatenţiei celor care manevrau utilajele sau a faptului că în zona unde săpau nu apărea nicăieri pe proiecte că ar mai exista conducte, de data aceasta, conducta de apă potabilă, uzată, dar mai ales făcută din azbociment, a cedat din cauza trecerii unor utilaje grele, folosite la săparea şanţurilor pentru lucrările de canalizare.

Drept urmare, locatarii blocurilor, dar şi cei ai caselor din zonă au rămas iar fără apă potabilă, iar conform celor de la ACET, şansele ca distrugerea produsă să fie reparată în aceeaşi zi erau aproape inexistente. Conform estimărilor lor, locuitorii de pe Alexandru cel Bun ar urma să beneficieze din nou de apă potabilă abia astăzi, în jurul orei 16.00, dacă nu apar şi alte probleme între timp.

De când au început lucrările ISPA pe strada Alexandru cel Bun, locuitorii din această zonă sunt de-a dreptul terorizaţi de avariile foarte dese, care durează şi foarte mult până când sunt remediate, din cauza condiţiilor dificile de lucru şi a vechimii conductei, ei fiind forţaţi să stea şi câte două zile la rând fără pic de apă la robinete.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii de pe Alexandru cel Bun, lăsaţi fără apă ieri şi astăzi.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Locuitorii de pe Alexandru cel Bun, lăsaţi fără apă ieri şi astăzi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Multumiri Monitorul ! trimis de
(23 sep 2010, 13:26:52
Multumesc ziarului Monitorul pentru modul obiectiv in care prezinta diferite evenimente. Datorita seriozitatii celor de ACET, astazi, in sfarsit avem apa. Doresc sa "multumesc" pe aceasta cale edililor locali, in special viceprimarului Seredenciuc, pentru grija ce o au fata de noi "prostimea", sau "turma votanta" din 2008. Domnule viceprimar ati afirmat, chiar in acest ziar, ca teava de azbociment va fi schimbata sau se vor gasi solutii pentru alimentarea cu apa a unui cartier din centrul orasului. M-am prins, sunteti fan Bob Dylan: " The answer my friend, its blow in the wind " , nu? Din analiza obiectiva a evenimentelor petrecute in ultimii 2 ani, de la ultimile alegeri locale, va comunic ca "instinctul de turma " se atrofiaza pe zi ce trece. Daca nu ma credeti, comandati un mic sondaj sociologic despre cum apreciaza sucevenii activitatea echipei de conducere a orasului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei