Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 sep 2010 - Anul XV, nr. 224 (4515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Festivalul hribului”

Cină câmpenească cu borş de gălbiori şi ciulama de hribi, la Vama

Joi, 23 Septembrie 2010 (15:14:30)

 „Festivalul hribului”, ediţia a II-a, îi aşteaptă pe turişti, sâmbătă, 25 septembrie, la Vama, cu borş de gălbiori şi ciulama de hribi cu mămăliguţă. Cina câmpenească va fi doar una dintre atracţiile acestei ediţii a festivalului, organizat de Asociaţia Turistică Vama – Bucovina. Tot sâmbătă, va fi organizat la Vama – Pensiunea „Lidana”, târgul de produse tradiţionale locale, de unde nu vor lipsi ciuperci şi fructe de pădure, brânză, lapte, carne, peşte/păstrăv în cobză sau afumat. 
În cadrul festivalului, vor fi lansate ofertele turistice pentru sezonul iarnă-vară 2011, oferte ale numeroaselor structuri turistice cu funcţiuni de cazare, masă şi agrement, membre ale Asociaţiei Turistice Vama – Bucovina, membră a Federaţiei Patronale a IMM-urilor din judeţul Suceava, dar şi ale invitaţilor din zonele limitrofe.
Aurelia Badale, preşedintele Asociaţiei Turistice Vama-Bucovina, ne-a spus că „Festivalul hribului se doreşte a fi o manifestare anuală, prin care membrii Asociaţiei Turistice Vama-Bucovina să-şi promoveze zestrea etnică şi folclorică, produsele din cămară, pe bază de ciuperci de padure, fructe de padure şi alte materii prime bio-ecologice. Turiştii au posibilitatea să cumpere produse eco, în formă proaspătă, dar şi conservată. Vor găsi şi murături, dulceţuri, făcute dupa reţete tradiţionale, fără conservanţi”. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cină câmpenească cu borş de gălbiori şi ciulama de hribi, la Vama.
 Vizualizări articol: 1484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cină câmpenească cu borş de gălbiori şi ciulama de hribi, la Vama0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei