Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 sep 2010 - Anul XV, nr. 224 (4515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Start la cazări

Sute de studenţi s-au cazat ieri în căminele Universităţii „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava a dat ieri startul la cazare. Sute de studenţi care au obţinut loc de cazare în unul dintre cele patru cămine studenţeşti au aşteptat ieri să-şi ocupe locul în cameră.

Primii care au avut prioritate la cazare au fost studenţii din anii terminali, respectiv din anii III şi IV.

Astăzi se vor caza studenţii din anul I şi cei din anul II, urmând ca mâine familiştii, masteranzii şi studenţii care au întârziat motivat la cazarea din zilele anterioare să-şi ocupe locul în cămin.

La cazare, studenţii vor prezenta în mod obligatoriu o copie după buletinul sau cartea de identitate.

Studenţii cu părinţi cadre didactice, cei proveniţi de la casele de copii şi orfanii de ambii părinţi vor prezenta la cazare acte doveditoare semnate şi ştampilate de instituţiile de pe raza judeţului de provenienţă.

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava a pus la dispoziţia studenţilor săi peste 900 de locuri de cazare în căminele instituţiei de învăţământ.

 

Tarife de cazare între 80 şi 330 de lei pe lună

Pentru ocuparea unui loc de cazare în căminele Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, studenţii suceveni vor scoate din buzunar, în fiecare lună, între 80 de lei şi 330 de lei. Tarifele sunt diferenţiate, în funcţie de cămin şi condiţiile de cazare, precum şi în funcţie de statutul studentului.

Cel mai puţin vor plăti studenţi fără taxă, cu părinţii cadre didactice, care se vor caza în Căminul nr. 1, în camere cu patru locuri. Aceştia vor plăti lunar 80 de lei. În acelaşi cămin, studenţii fără taxă, dar care nu au părinţi în învăţământ, vor plăti 135 de lei pentru o lună de cazare. Studenţii care studiază în regim cu taxă vor plăti pentru un loc de cazare în Căminul nr. 1 câte 250 de lei lunar.

Un loc de cazare în Căminul nr. 2 din campusul universitar îl va costa pe studentul fără taxă, cu părinţi cadre didactice, 140 de lei pe lună, iar pe un student fără taxă, dar fără părinţi în învăţământ, 195 de lei. Studenţii de la învăţământul cu taxă vor plăti 310 lei pe lună pentru un loc de cazare în Căminul nr.2.

În Căminul nr. 3, în camere cu două locuri, studenţii vor plăti 210 dacă studiază fără taxă, 155 de lei dacă nu plătesc taxă de şcolarizare şi au părinţi cadre didactice şi 325 de lei dacă sunt la cursuri cu taxă.

Cazarea în Căminul nr. 4, în camere de două locuri, este de 215 lei pe lună pentru studenţii fără taxă. Totodată, aceştia, dacă au părinţi cadre didactice, vor plăti mai puţin, şi anume câte 160 de lei lunar. Studenţii cu taxă vor plăti 330 de lei pentru un loc de cazare în Căminul nr.4, în camere de două persoane.

Universitatea „Ştefan cel Mare” oferă 228 de locuri de cazare în Căminul nr.1, 337 de locuri de cazare în Căminul nr.2, 176 de locuri în Căminul nr. 3 şi 240 de locuri în Căminul nr. 4.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de studenţi s-au cazat ieri în căminele Universităţii „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Sute de studenţi s-au cazat ieri în căminele Universităţii „Ştefan cel Mare”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei