Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iun 2010 - Anul XV, nr. 140 (4431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Afaceri la negru

Un transport de o mie de litri de alcool, fără acte, interceptat de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puţin de 1.000 de litri de alcool dublu rafinat au fost confiscaţi, marţi seară, după ce un echipaj al poliţiei rutiere Fălticeni a oprit în trafic, pe DN 2 E, pe raza localităţii Spătăreşti, comuna Fântâna Mare, un autoturism VW Sharan, la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, Liviu S., din municipiul Bistriţa.

Respectivul era însoţit de o femeie din aceeaşi localitate, Luca R., în vârstă de 42 de ani.

Poliţiştii au observat pe bancheta din spate a autoturismului, cât şi în portbagaj sute de recipiente de plastic, iar şoferul le-a spus că transportă solvent dilusol, prezentând un aviz de însoţire din acea zi.

Totuşi solventul dilusol mirosea puternic a alcool, astfel încât oamenii legii i-au cerut şoferului să-i însoţească la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni.

Aici, oamenii legii au făcut inventarul: o sută de recipiente, pet-uri a zece litri fiecare, nesigilate, respectiv 76 de recipiente cu lichid de culoare mov şi 24 recipiente cu lichid de culoare galbenă, toate prezentând miros de alcool.

Doi inspectori vamali din cadrul Direcţiei Judeţeane pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Suceava au prelevat probe care vor fi analizate în Laboratoarele specializate ale Autorităţii Naţionale a Vămilor.

„Întrucât există suspiciuni cu privire la conţinutul produsului din cele 100 recipiente a câte zece litri fiecare, în valoare de 5.500 lei, s-a procedat la indisponibilizarea întregii cantităţi de lichid (1.000 litri cu suspiciunea de a fi alcool dublu rafinat) precum şi a autoturismului, care se află în custodia Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, precizând că verificările şi cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi a persoanelor implicate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un transport de o mie de litri de alcool, fără acte, interceptat de poliţie.
 Vizualizări articol: 1858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un transport de o mie de litri de alcool, fără acte, interceptat de poliţie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei