Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iun 2010 - Anul XV, nr. 140 (4431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Primarul Aurel Olărean doreşte reducerea indemnizaţiilor aleşilor locali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuţi, viceprimarul şi consilierii locali îşi vor ridica  indemnizaţiile diminuate consistent din luna iunie, dacă proiectul de hotărâre  iniţiat chiar de primarul Aurel Olărean, proiect care nu a mai „prins” ordinea de zi în şedinţa de luna trecută, va primi aviz pozitiv în întrunirea ordinară de astăzi a deliberativului local. Pe ordinea de zi a şedinţei figurează un proiect cu privire la „reducerea indemnizaţiilor lunare ale aleşilor locali din municipiul Rădăuţi pentru perioada 1 iunie-31 decembrie 2010”, proiect care aduce o reducere de 50 la sută a indemnizaţiilor de încadrare în cazul primarului şi al viceprimarului, şi de 33,3 procente a indemnizaţiei consilierilor locali.

În expunerea de motive, iniţiatorul proiectului, primarul Olărean, arată „Având în vedere criza economică cu care se confruntă ţara noastră, în semn de solidaritate cu personalul bugetar şi cu ceilalţi salariaţi din regiile şi societăţile cu capital integral de stat, în calitate de ordonator de credite, propun reducerea plăţii lunare a unei şedinţe a comisiilor de specialitate, ceea ce reprezintă 33,3% din totalul indemnizaţiei lunare primită de către fiecare consilier local. De asemenea propun ca pentru primar şi viceprimar reducerea indemnizaţiei de încadrare să fie în procent de 50%”.

Contactat telefonic, primarul municipiului Rădăuţi a precizat că această măsură i se pare absolut normală şi de bun-simţ, în condiţiile în care întreaga societate românească se confruntă cu problemele create de criză, iar această decizie reprezintă un semnal de solidaritate şi susţinere a personalului bugetar.

Mai mult, casiera Primăriei municipiului Rădăuţi, Cristina Mihoc, a declarat că încă de la instalarea în funcţie, Olărean şi-a donat toate salariile, un total de aproape 80 de mii de lei, pentru susţinerea unor activităţi în sprijinul comunităţii, cum ar fi Revelioanele Pensionarilor, Ziua Profesorului, Balul Bobocilor, dar şi pentru cantina socială, pentru ajutoare de urgenţă sau chiar pentru achiziţionarea de consumabile pentru primăria locală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Aurel Olărean doreşte reducerea indemnizaţiilor aleşilor locali.
 Vizualizări articol: 1389 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Aurel Olărean doreşte reducerea indemnizaţiilor aleşilor locali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari!!! trimis de
(17 iun 2010, 14:59:01
Foarte buna decizie! Felicitari Domnule Primar!aceeasi initiativa a avut o si un consilier local al comunei Fratautii-Vechi insa fara nici un rezultat. Astept acceasi initiativa si din partea presedintelui Consiliului judetean Gheorghe Flutur.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei