Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iun 2010 - Anul XV, nr. 140 (4431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modernizare

Primăria Suceava scoate la licitaţie lucrările de amenajare a Centrului Cultural Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul Cinematograf Modern va fi transformat în Centrul Cultural Bucovina, printr-o serie de lucrări de reabilitare, extindere şi modernizare, în valoare de trei milioane de euro, care sunt scoase la licitaţie la începutul lunii viitoare.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că, pentru a putea fi folosite cele trei milioane de lei alocate de Guvern, la finele lunii iunie va fi făcută o rectificare a hotărârii de Consiliu Local, ca urmare a rectificării Hotărârii de Guvern care, în forma iniţială, prevedea că finanţarea este pentru Casa de Cultură Suceava, în loc de Centrul Cultural Bucovina.

“În aceste condiţii este absolut legală folosirea sumei, încât pe 8 iulie va avea loc licitaţia de execuţie a Centrului Cultural Bucovina. Municipalitatea este în suferinţă în ceea ce priveşte infrastructura culturală. De aceea, împreună cu Consiliul Judeţean, vom face o clădire modernă, reprezentativă pentru cultura din municipiul Suceava şi chiar judeţul Suceava”, a adăugat Lungu.

Costurile totale ale realizării Centrului Cultural Bucovina sunt estimate a fi de trei milioane de euro, în urma lucrărilor de reabilitare şi extindere, care vor dura doi ani, clădirea cinematografului urmând să aibă trei etaje.

Până acum, pentru demararea lucrărilor de modernizare şi extindere a fostului Cinematograf Modern, din bugetul local al Sucevei au fost alocate 1,7 milioane de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava scoate la licitaţie lucrările de amenajare a Centrului Cultural Bucovina.
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Suceava scoate la licitaţie lucrările de amenajare a Centrului Cultural Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DALE SI PAVELE trimis de
(17 iun 2010, 17:51:49
PAI SA FIE CONTRACTE CU INSTCOMPUL, SYMMETRICA NEAPARAT SA PUNA PAVELE IN EXETERIOR SI IN INTERIOR, CORSEMUL PENTRU CENTRALE....SI MAI STIE LUNGU SI ALTII...MA REFEREAM LA CLIENTII LOR DUBIOSI CARE CISTIGA TOATE CONTRACTELE PRIMARIEI SI CONSILIULUI

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei