Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iun 2010 - Anul XV, nr. 140 (4431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La proces

Trimis în judecată, după ce a pretins că are „pile” la procurori şi poate măslui dosare penale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat care a pretins şi primit bani sub pretextul că are „pile” printre procurori şi poate obţine o soluţie favorabilă într-un dosar penal a fost trimis în judecată, se arată într-un comunicat de presă trimis, în cursul zilei de ieri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Nicolae Ciuvercă, zis „Nelu”, în vârstă de 36 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei, a fost dat pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Ciuvercă, susţin anchetatorii, a primit suma de 200 de euro şi 1200 de lei de la un cetăţean care era cercetat penal de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc şi căruia i-a promis că îl poate ajuta să scape de răspunderea penală, având cunoştinţe printre anchetatori.

Respectivul cetăţean şi-a dat seama că a fost înşelat când a aflat că dosarul în care era învinuit pentru conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală a ajuns în instanţă, procurorii trimiţându-l în judecată.

„Inculpatul a avut iniţial o atitudine nesinceră, ulterior revenind asupra celor declarate şi recunoscând fapta”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Ciuvercă a fost reţinut pentru 24 de ore pe data de 23 martie 2010, iar instanţa de judecată a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate, interzicându-i însă să părăsească localitatea de domiciliu.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă între 2 şi 10 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în judecată, după ce a pretins că are „pile” la procurori şi poate măslui dosare penale.
 Vizualizări articol: 2716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trimis în judecată, după ce a pretins că are „pile” la procurori şi poate măslui dosare penale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rw trimis de
(17 iun 2010, 11:59:19
Pai asta credeti ca e singurul ? mie mi-a cerut unul din Arbore bani tot pentru asa ceva si n-a mai facut nimic , il cheama Solovastru Vasile . Cand dau de el prin Radauti anunt garda si-l dau in primire , trebuie ca nu se poate asa ceva . Numele celor mari il voi da la DNA
2.   Unde e infractiunea??? trimis de
(17 iun 2010, 16:25:27
daca a zis ca ii cunoaste pe procurori e infractiune???fiecare om are dreptul sa zica orice...nici inselaciunea nu poate fi probata....unde sunt banii care i-a luat de la betiv???cine i-a vazut???o simpla declaratie a unuia care conduce beat nu cred ca poate conta prea mult....
3.   MANNIX pentru GROZAV trimis de
(18 iun 2010, 15:45:27
sa nu dau EU de tine prin Radauti bai MANNIX grozav nu de alceva sa bem o cafea cu ...... zahar ........ar fi bine sa te mai speli pe maini si pe dinti cand pronunti NUMELE SOLOVASTRU VASILE ....ACEST SOLOVASTRU VASILE E UN DOMN DE NOTA 10 SI VA RAMANE UN DOMN dar tu.... mai MANNIX mizeria Comunei ARBORE ............ACEST VASILE SOLOVASTRU CARE ZICI TU ARE CINCI COPII CARE POARTA ONAREA TATALUI LOR SI VA AVEA GRIJA SI DE TINE ca sa te speli pe dinti si pe mani cand pronunti acest NUME DE ONOARE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei