Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iun 2010 - Anul XV, nr. 140 (4431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mărturisiri

Dezaxatul sexual de la Măzănăeşti şi-a recunoscut crimele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din celula în care este închis în beciul de la demisolul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Nicolae Florentin Muscă, în vârstă de 29 de ani, dezaxatul sexual din Măzănăeşti care, săptămâna trecută, a îngrozit un judeţ întreg, şi-a recunoscut crimele.

Potrivit unor surse judiciare, Muscă, care, iniţial, nu a vrut să declare nimic, privind în gol şi refuzând să vorbească, şi-a dat drumul la gură şi a început să le povestească anchetatorilor despre monstruoasele fapte pe care le-a comis.

Ieri şi alaltăieri, Muscă s-a reîntors la locul crimelor, de data aceasta escortat de poliţişti, şi le-a explicat procurorilor criminalişti cu lux de amănunte cum şi-a violat şi ucis victimele.

A fost de acord să le spună totul anchetatorilor, cu o singură condiţie: să nu fie ziarişti de faţă şi să fie văzut de cât mai puţină lume.

Pentru a-l feri de furia consătenilor sau rudelor victimelor, anchetatorii şi-au luat măsuri sporite de siguranţă, fiind luaţi şi luptătorii structurilor de intervenţie rapidă ale poliţiei.

Din informaţiile pe care le deţinem, Nicolae Florentin Muscă a mărturisit cum, pe data de 4 iunie a.c., a atacat-o pe Ilenuţa Nuţu (42 de ani), în timp ce aceasta prăşea singură pe câmp.

A bătut-o, a violat-o, a strâns-o de gât, după care i-a ascuns cadavrul, într-un tub colector de beton dintr-un şanţ de irigare de pe câmpurile de pe raza satului Băişeşti.

Fără nici o remuşcare a mărturisit şi cum, în noaptea de 8/9 iunie a.c., a intrat în casa unei bătrâne de 90 de ani, din Măzănăeşti, în locuinţă aflându-se şi fiica acesteia, în vârstă de 68 de ani. Le-a lovit pe cele două bătrâne, iar pe aceasta din urmă a încercat să o violeze.

“M-am luptat cu el, m-o strâns de gât, m-a trântit jos. Mă năduşeam de acum şi atunci am făcut pe moarta.... El m-o tras de mână să vadă dacă mai mişc, dar eu am stat nemişcată... L-am văzut la lumina candelei şi l-am cunoscut cine-i. Muscă Nicolai.... Umbla cu lanterna. Mi-o dat foc la patul unde dorm eu, la plapumă, la perna mamei... i-o făcut o izbă şi la bătrână. A dat foc şi pe hol la nişte cârpe. A găsit o sticlă cu motorină şi o stropit prin casă, a dat şi pe mine... mi-era frică că ard de vie. Mă făceam că nu suflu, să nu mă omoare. S-a făcut un fum în casă de nu mai puteai sta. Când a ieşit şi s-a dus, am tras-o pe mama afară şi am fugit răcnind la un vecin, care a venit şi a stins focul”, mărturisea la o zi după atac femeia în vârstă de 68 de ani.

 

Închisoare pe viaţă

Violatorul din Măzănăeşti, eliberat în luna august a anului trecut din penitenciarul Botoşani, pentru bună purtare, a fost dus şi la Pocoleni-Rădăşeni, acolo unde în noaptea de 9/10 iunie a mai făcut o victimă.

Deşi medicii legiştii nu au putut încă stabili cauza exactă a morţii Mariei Alexandru, de 53 de ani, care a fost găsită carbonizată în casa-i incendiată, Muscă a spus că este tot opera lui.

A acţionat după acelaşi scenariu ca la Măzănăeşti.

Şi-a atacat victima, care locuia singură, a violat-o, apoi a strâns-o de gât, şi, pentru a-şi şterge urmele, a incendiat locuinţa victimei.

Câteva ore mai târziu, Nicolae Florentin Muscă avea să fie prins pe raza comunei Baia de armata de poliţişti care îl căuta de şase zile.

Un poliţist din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-a alergat aproape şapte kilometri, după ce a fost depistat cu o maşină de termoviziune. 

Disperat, fugarul vroia să treacă râul Moldova şi să fugă în pădure, însă a fost ajuns din urmă de oamenii legii.

Violatorul din Măzănăeşti riscă închisoare pe viaţă, dacă judecătorii vor stabili că sunt probe suficiente care să-i dovedească vinovăţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezaxatul sexual de la Măzănăeşti şi-a recunoscut crimele.
 Vizualizări articol: 761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Dezaxatul sexual de la Măzănăeşti şi-a recunoscut crimele5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Proverb trimis de
(17 iun 2010, 21:10:39
Fapta recunoscuta e pe jumatate iertata!
O sa auzim de el peste 5 ani cand o sa fie eliberat pt. buna purtare!
Mori jigodie!
2.   Mori afemiatule in puscarie ca acolo iti este locu trimis de
(19 iun 2010, 12:33:28
sa-i putrezeasca oasele in pucarie dupa cate a facut pe viata sa scape lume de el ca afacut un sat de ras cu tot cu familia lui .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei