Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iun 2010 - Anul XV, nr. 140 (4431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Celulă goală

Traficanţii de migranţi de la Vicov au petrecut doar o noapte în arestul poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dintre cei cinci indivizi din oraşul Vicovu de Sus săltaţi de ofiţerii de la Crimă Organizată, sub acuzaţia că făceau parte dintr-o reţea de trafic migranţi şi contrabandă cu ţigări, doar trei dintre ei şi-au petrecut noaptea în arestul poliţiei, restul fiind lăsaţi să plece, cu condiţia să nu părăsească localitatea de domiciliu pe perioada cercetărilor.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) –Serviciul Teritorial Suceava au cerut arestarea celor trei indivizi reţinuţi, însă judecătorii au decis că aceştia pot fi cercetaţi şi în stare de libertate.

Decizia magistraţilor Tribunalului Suceava i-a nemulţumit pe anchetatori, aceştia declarând recurs.

 Ioan M. (37 de ani), Vasile V. (26 de ani), Constantin S. (29 de ani), Elisaveta M. (50 de ani) şi Constantin P. (30 de ani) sunt acuzaţi, potrivit unui comunicat al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, că au introdus fraudulos în ţară, peste fâşia verde, mai mulţi cetăţeni moldoveni, care vroiau să ajungă în Italia.

Vicovenii îi preluau cu căruţele şi se ocupau şi cu cazarea migranţilor, până ce aceştia erau preluaţi de alte persoane, de regulă cetăţeni ucraineni, care fuseseră plătiţi să-i ducă până în Italia, cu maşini în care erau amenajate lăcaşuri speciale pentru a putea fi ascunşi.

Visul Occidentului s-a sfârşit pentru o parte dintre migranţi la graniţa cu Ungaria, fiind prinşi de vameşii români în urma informaţiilor furnizate de anchetatorii suceveni.

Cei cinci indivizi din Vicovu de Sus s-au apucat şi de afaceri cu ţigări de contrabandă, însă nu au apucat să realizeze mari profituri, trezindu-se la uşă, marţi dimineaţă, cu mascaţii poliţiei, jandarmeriei şi ai poliţiei de frontieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficanţii de migranţi de la Vicov au petrecut doar o noapte în arestul poliţiei.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Traficanţii de migranţi de la Vicov au petrecut doar o noapte în arestul poliţiei4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei