Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 sep 2008 - Anul XIII, nr. 218 (3899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În weekend

Opt răniţi după accidente provocate de şoferi băuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Trei accidente rutiere petrecute sâmbătă şi duminică pe raza judeţului Suceava, provocate de şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, s-au soldat cu opt răniţi.

Două dintre accidente au avut loc sâmbătă seara.

Mai întâi în jurul orei 20.00, pe DN 17, în comuna Dorna Candrenilor. Mihai M., în vârstă de 27 de ani, din municipiul Vatra Dornei, aflat la volanul unui Opel, a scăpat maşina de sub control într-o curbă, intrând pe sensul opus de mers şi lovind două autoturisme, un VW, respectiv un Opel Kadet, conduse regulamentar de Costel C., localnic, respectiv de Florin C., din Vatra Dornei.

Poliţiştii au stabilit că şoferul care a intrat pe contrasens, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra volanului din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum. Urmare a impactului dintre cele trei maşini, patru bărbaţi, pasageri în autoturisme, au fost răniţi.

Două ore mai târziu, un alt accident s-a petrecut pe DN 2 E, în satul Brăieşti, comuna Cornu Luncii. Din cercetările poliţiei rezultă că Ion G., în vârstă de 49 de ani, din Dolheşti, aflat la volanul unui autoturism VW Golf, orbit de farurile unei maşini staţionate pe sensul opus de mers, nu a văzut la timp o căruţă care circula în faţa sa, lovind-o violent. Neculai D., de 32 de ani, din Preuteşti, şi Elena C., de 48 de ani, din Dolheşti, ambii pasageri în maşină, au suferit răni grave de pe urma impactului. Şoferul avea o concentraţie de 0,18 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 

Copii la spital, din cauza unui tânăr băut

Un alt accident provocat de un şofer băut s-a produs în zorii zilei de duminică, în jurul orei 4.00. Daniel G., în vârstă de 18 ani, care conducea un autoturism VW Caddy  pe DN 17 B, în oraşul Broşteni, a izbit violent un tir parcat pe marginea drumului, pe sensul său de mers. Poliţiştii au stabilit că tânărul de 18 ani a intrat cu viteză excesivă într-o curbă, a scăpat maşina de sub control şi, în timp ce încerca să se redreseze, a lovit autoutilitara din faţa sa. Doi copii, de 15, respectiv 16 ani, pasageri în maşină, s-au accidentat, primul având răni grave. Daniel G. avea o concentraţie de 0,49 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt răniţi după accidente provocate de şoferi băuţi.
 Vizualizări articol: 2258 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Opt răniţi după accidente provocate de şoferi băuţi3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha ah trimis de
(16 sep 2008, 12:13:17
de unde ati scos grasu ala si l.ati pus pe sait.. uite cum arata un politist in romania .. gras ca draqu..nu ai sa vezi in nici o alta tara in lume asa ca la noi..
2.   Hi hi hi trimis de
(16 sep 2008, 14:07:18
daca nu ma insel poza asta a mai fost data in ziarul asta. cred ca daca incerca sa ii mai faca acum o poza tot la asta nu mai incapea in ea
3.   E un nou tip trimis de
(16 sep 2008, 16:18:26
E un nou tip de politist de la rutiera : politistul xxl , cu masina tare in leasing ( sa nu bata la ochi ) , cu 2 apartamente "inmatriculate" pe bunici sau matuse si altele ...Dar burta nu se poate " inmatricula " pe altul ... Asta e ...semn de buna stare .
4.   Comentariu trimis de
(16 sep 2008, 17:55:38
domnul politist ne arata aici ultima dotare a politiei romane:

"vesta anti-fuga cu tesut adipos"

(as vrea sa-mi fi venit mie ideea cu vesta aia, dar e preluata)
5.   E LA MODA? trimis de
(16 sep 2008, 21:13:40
Fratilor, pentru acesti "curcani indopati" exemplul cel din imagine eu propun sa imbinam utilul cu placutul. Sa le dea biciclete in loc de masini ,asa o sa mai slabeasca si ei putin, ar reduce considerabil costurile, si pe deasupra sint si ecologice. Asa am avea ocazia sa ii vedem mai des in oras, ceea ce ar avea un efect benefic in combaterea si prevenirea infractiunilor. VOI CE CREDETI?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei