Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 sep 2008 - Anul XIII, nr. 218 (3899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câştiguri importante pentru florarii din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De deschiderea de an şcolar au profitat din plin florarii suceveni, care pentru a avea marfă proaspătă şi de calitate în prima zi de şcoală, au făcut comenzi în Olanda, cu două săptămâni în urmă.

Florării sau tarabe amplasate în stradă, toate locurile în care s-au vândut ieri flori au fost „luate cu asalt” de părinţii care şi-au trimis copiii la şcoală. Preţul florilor a fost pe măsura importanţei primei zile de şcoală, iar fără cel puţin 50 de lei nu puteai lua un buchet aspectuos pentru învăţătoare sau diriginte. Florarii spun că s-au vândut tot felul de flori, însă cele mai căutate au fost trandafirii, la 10 lei firul şi crinul imperial, la 15-20 de lei firul.

Au fost însă şi cerinţe mai deosebite, iar florarii au avut de făcut aranjamente şi coşuri cu orhidee, unele dintre ele ajungând şi la câteva sute de lei.

„Am avut comenzi de câteva zile în urmă, nu multe, dar am avut de făcut aranjamente mai deosebite, din flori mai puţin căutate”, a declarat o vânzătoare dintr-o florărie din municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câştiguri importante pentru florarii din Suceava.
 Vizualizări articol: 1104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câştiguri importante pentru florarii din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Stil comunist... trimis de
(16 sep 2008, 12:33:17
...cind,copiii sa mearga cu flori la scoala.Mostenire din mosi ? parinti (ca stramosiii n-or fost PUPICURISTI) fie-le tarina usoara ca daca-r sti ce se petrece azi la noi s-ar invirti in mormint,si asta la scara mica perpetuarea se vede si la spital cu binecunoscuta si sfinta SPAGA samd.Neam de rahat ce sintem,ne meritam soarta in gunoiul in care traim.
2.   Florarie trimis de
(16 sep 2008, 13:34:37
am fost si ramin contra acestui model. Sunt de acord sa se dea flori invatatoarei si dirigintei, dar un singur buchet din partea clasei. sunt atitia copii care nu au bani poate pt. un pachet de biscuiti si TREBUIE sa cumpere flori. In primul rind rusinea fata de invatator-profesor , apoi orgoliul fata de colegi. trebuie stirpit acest sistem. Noi raminem mereu cu acele metode, modele, timpite ,din timpurile trecute. In occident, peste ocean, nu exista asemenea lucruri. Noi ni le facem singuri pe toate....
3.   Asa sa faceti trimis de
(16 sep 2008, 19:55:54
asa sa fa ceti domnilor parinti ...si te mai miri ca la 2saptamini d-na inv.sau prof. isi doreste buchetul...nu cu flori ci cu alte atentii pentru aceste lucruri adica atentiile au capatat un sens cel putin ridicol ...dupa unul mic vine altul si mai mare(darul ma refer)
4.   E clar trimis de
(16 sep 2008, 22:45:03
TERMIN FACULATEA .. SI MA FAC FLORAR !!!! SA MOARA TOTI DE CIUDA CA FAC BANI MULTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MI SE RUPE BAI ****ILOR ..DE STIRILE IN GENUL CELEI PE CARE AM CITIT-O

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei