Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 sep 2008 - Anul XIII, nr. 218 (3899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Începe balul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Oricât ne-am autosugestiona sau i-am da crezare lui Mitică atunci când spune că fotbal ca al nostru mai rar, parol Coană Joiţică (sau pas parol pe înţelesul lui Piţi), totuşi proba de foc o dăm doar atunci când dăm ochii cu fotbalul ălorlalţi. La nivel de Naţională ştim deja cum stăm (adică stăm, în timp ce toţi ceilalţi aleargă), mai rămâne să vedem dacă nu cumva şi la echipele de club ne prezentăm tot ca nişte comici vestiţi.

Sigur că mai tare decât orice ne-am dori o figură frumoasă în Liga Campionilor. În loc de optimism, eu am mai degrabă motive de îngrijorare, bucuria prezenţei în premieră cu două echipe fiindu-mi intens umbrită de perspectiva acumulării între 0 şi 1 puncte de către Steaua şi a 2-4 puncte (tot ar fi ceva!) de CFR Cluj, cea care intră prima în competiţie, chiar astăzi, când o văd pierzând la scor în faţa unei Roma care, chiar dacă nu joacă un fotbal de speriat, are totuşi şansa de a întâlni o echipă aflată în vizibilă degringoladă, capabilă doar de o victorie la limită în faţa unei Gloria Bistriţa care mai degrabă a înscris ea şi pentru unii, şi pentru ceilalţi, în buna tradiţie a locului! Chiar aşa: Sabău se miră feciorelnic că i-ar putea bănui cineva de blat pe glorioşii lui, dar la ce naiba te poţi gândi când vezi un portar care a făcut minuni în meciul tineretului în Ţara Galilor făcând cadou o minge de gol şi privind inert la cel de-al doilea? Aşadar deşi a învins în deplasare CFR a arătat că nu mai ştie să înscrie. Asta, în timp ce apărarea e vraişte. O fi Totti bătrân şi apatic, o fi şi Roma în eclipsă de formă, dar de-un 3-0 tot cred că se va învrednici. Asta-i partea bună, luminoasă a Champions League, cealaltă, unde ne paşte dezastrul absolut, se desfăşoară mâine. I-am văzut pe alde Bayern, sâmbătă în campionat, când i-au tras Koln în deplasare, un 3-0 sec, cu două goluri ale lui Luca Toni şi unul pentru Podolski. Au o viteză de speriat şi o condiţie fizică tot aşa. Chiar dacă în apărare au avut noroc cu carul, nu văd care „atacant” (ia să vedem, ghiciţi de ce am pus ghilimelele?) al Stelei ar fi în stare să le producă deranjul produs de alde Koln. Nu că n-ar vrea… mizând pe obrazul nemţilor, zic tot un 0-3. Să dea domnul să mă înşel!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Începe balul.
 Vizualizări articol: 955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Începe balul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei