Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 sep 2008 - Anul XIII, nr. 218 (3899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegere

Şeful Inspectoratului Şcolar a preferat politica în locul deschiderii anului de învăţământ

Marţi, 16 Septembrie 2008 (18:08:57)
Prima zi de şcoală, 15 septembrie, a fost alocată de şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Petru Carcalete, şi de adjunctul său, Daniel Hrenciuc, ambii membri PDL, participării la şedinţa comună a Consiliului Judeţean Suceava cu Consiliul Regional Cernăuţi. Inspectorul şef al IŞJ ne-a declarat că el a participat la această întrunire în calitate de consilier judeţean, conform legii, iar Daniel Hrenciuc a afirmat că prezenţa sa la Cernăuţi nu are nimic de-a face cu politica şi cu şeful său de partid, Gheorghe Flutur, vedetă a întâlnirii din Ucraina, ci că a mers pentru că a fost invitat. Întrebat dacă nu ar fi fost mai firească prezenţa sa la festivităţile de deschidere a anului şcolar, Daniel Hrenciuc a spus că s-a dus doar acolo unde a fost invitat, respectiv la Colegiul Naţional Ştefan cel Mare, „unde ploua foarte tare”. „Am fost şi la festivitate, şi la Cernăuţi, ca inspector şcolar. Nu a fost nimic politic”, a afirmat Hrenciuc.Absenţa celor doi şefi ai IŞJ în ziua începerii anului şcolar l-a nemulţumit şi pe prefectul de Suceava, Alexandru Băişanu, care a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că „la IŞJ bătea vântul în prima zi a anului şcolar” şi că este indignat că „în cea mai importantă zi pentru învăţământul sucevean cei doi n-au fost aici”. Băişanu a afirmat că nu doar cei doi şefi de instituţii au arătat un interes subit pentru Cernăuţi într-o zi în care prezenţa lor ar fi fost mai utilă în comunitate, ci şi alţi directori.  Prefectul a arătat că aceeaşi atitudine a constata-o şi la primari PDL, precum cel de la Arbore, de la Satu Mare şi de la Brodina, care pun beţe în roate acţiunii de reconstruire după inundaţii fie tergiversând alocarea de terenuri pentru case, fie distribuind „în bătaie de joc” materialele de construcţii pentru sinistraţi. Conform prefectului, tot un membru PDL, directorul Inspectoratului de Stat în Construcţii, Adrian Sabin Drăgan a transmis o listă greşită Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă omiţând 27 de case care trebuiau reabilitate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Inspectoratului Şcolar a preferat politica în locul deschiderii anului de învăţământ.
 Vizualizări articol: 1638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şeful Inspectoratului Şcolar a preferat politica în locul deschiderii anului de învăţământ5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei