Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 sep 2008 - Anul XIII, nr. 218 (3899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitar

Donţu şi Girigan au donat rechizite şi ghiozdane unei familii necăjite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul local Ovidiu Donţu, cere politicienilor suceveni să renunţe la gargară şi să treacă la fapte.

El le-a sugerat că începutul anului şcolar reprezintă un bun prilej pentru oamenii politici să se facă utili şi să ajute familiile nevoiaşe care au copii şcolari.

Donţu a arătat că el, împreună cu colegul său social democrat din Consiliul Local Suceava, Eugen Girigan, au ajutat cu ghiozdane şi rechizite o familie cu opt copii, din care şase şcolari din cartierul Obcine, familie recomandată de Şcoala Ion Creangă.

Fetiţa cea mică, aflată în clasa I, a primit şi o uniformă şcolară nouă. Impresionat de situaţia acestei familii, care are dificultăţi în a-şi plăti întreţinerea la zi, Ovidiu Donţu le-a acordat o indemnizaţie lunară de consilier local.

„Am dorit să ajutăm o familie cu mulţi copii să înceapă anul şcolar cu zâmbetul pe buze. Solicit şi celorlalţi politicieni să identifice familiile cu dificultăţi şi să facă gesturi concrete pentru sprijinirea micilor şcolari. E timpul ca solidaritatea socială să treacă de la concept la realizare”, a spus Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu şi Girigan au donat rechizite şi ghiozdane unei familii necăjite.
 Vizualizări articol: 1415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Donţu şi Girigan au donat rechizite şi ghiozdane unei familii necăjite1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
(16 sep 2008, 11:17:34
rusine psdistilor

doar in an electoral va amintiti de cei amariti uitai ce burti au donatorii!
2.   Degeaba trimis de
(16 sep 2008, 11:23:40
Daca faci un bine sa il faci fara sa te lauzi fara poze pentru presa fara propaganda electorala sa te stie doar Dumnezeu nu tot targul.Asa ca las-o mai moale cu donatiile pe care le faci nu mai vorbi de solidaritate nu cred ca voi politicieni stiti ce inseamna acest cuvant mai aveti de invatat si tot nu pricepeti pe voi va preocupa bunastarea voastra proprie si atat.
3.   Semnificativ doar pentru familia respectiva trimis de
(16 sep 2008, 13:11:20
Laudabil, dar din pacate insuficient. Cu o floare nu se face primavara, tot asa cum nici cu aceasta actiune nu vor curge voturi asa cum se asteapta.

"El le-a sugerat ca �nceputul anului scolar reprezinta un bun prilej pentru oamenii politici sa se faca utili si sa ajute familiile nevoiase care au copii scolari."

Daca nu stiati inca, domnule Dontu, oamenii politici au fost alesi de popor pentru a se face utili in permanenta, nu doar in campanie electorala, pentru ca aceste este adevaratul motiv al actiunii dvs si nicidecum inceperea anului scolar.
4.   Profitorilor trimis de
(16 sep 2008, 13:12:34
Asemenea acte de caritate sunt prezente numai cateva luni inainte de campanie. Si mai terfeliti si imaginea unor oameni necajiti. Profitati de necazurile oamenilor pentru a va face campanie electorala si apoi cine vine la voi trebuie sa va imaneze mai intai plicul si dupa aceea sa va spuna problemele.
5.   In anii trecuti de ce n-au dat ? trimis de
(16 sep 2008, 13:26:05


acu' vine campania electorala si se baga in seama ca mustele la rahat ! rusine escrocilor!
6.   Pacat de oamenii ... trimis de
(16 sep 2008, 16:30:23
... aia sarmani de care va folositi , ca sa va faceti campanie electorala.Dontule , ai dus unor necajiti pixurile si agendele care ti-au ramas din campanie elctorala, ca sa nu le arunci la gunoi? Chiar nu va mai este deloc rusine ?!Te-au costat mai mult de 10 lei rechizitele alea ?Sau le-ai platit din fondul de protocol?Pacat ca mai credeti ca va vom mai vota vreodata ... Ne-am lamurit cu PSD , PNL , Alianta , si acum si cu flamanzii de la PDL . Nu va mai saturati de campanii electorale si de prosteala ieftina .Poate mai puneti si osul la munca candva, dar nu azi , ca azi ati lucrat destul , carand 3 pixuri si 2 caiete la niste amarati . Mai odihniti-va , ca e si maine o zi ... de aprobat un turn pe esplanada Casei de Cultura , mai un ghiont lui Lungu , mai o sedinat foto , vremea trece , leafa merge si uite asa o bateti in cap pe taxele si impozitele noastre . Rusine !
7.   Nu sunteti crestini? trimis de
(16 sep 2008, 17:07:38
Domnilor candidati, pentru gestul vostru incalificabil de-a va da in poza cu niste oameni amarati la ai caror copii, in "marinimia" voastra ati donat (atentie!), 8(opt) ghiozdane si (una) uniforma scolara, adica un nimic fata de veniturile ce le aveti, normal ar fi sa nu obtineti nici macar 8 voturi in alegerile la care v-ati inscris! Nu sunteti crestini, nu aveti omenia sa nu va laudati cu o fapta pe care o fac poate sute de mii de oameni, dupa posibilitatile lor, fara a-si trambita un fapt de intr-ajutorare? Rusinos, imoral si descalificant gest!Nu va urez succes in alegeri, dimpotriva! Felicitari lui Tudor Ionescu pentru ca prin articolul sau ne-a facut sa vedem adevarata fata a celor ce vor veni sa ne ceara votul!
7.1  RE: Nu sunteti crestini? trimis de
(16 sep 2008, 20:18:30
ai dreptate,sunt niste jegosi,au dat 8 ghiozdane iar ei invart banii cu lopata....
8.   CETATEANUL trimis de
(16 sep 2008, 20:45:28
Pacat ca in an electoral se intampla acest gen de '' fapte marete ''.Nu doar cei de la PSD citoate partidele fac acest lucru pentru ciolanul de 4 rate ( 4 ani la guvernare, senaror,deputat ).Ar trebui fratilor sa nu mergem deloc la vot ca sa ne doara si pe noi de ei, cum ii doare si pe ei de noi...
9.   Hotilor !!! trimis de
(16 sep 2008, 22:08:54
Bai golanilor! Ati tras o poza electorala! Nu ati mers o zi la restaurant si ati cumparat un pachet de creioane la un copil. Mare oameni sunteti si caractere deosebite!!!! HOTILOR ! MARS ACASA POTAIE!
10.   Rusine jeguri ordinare de psd isti trimis de
(16 sep 2008, 22:43:36
ati furat si distrus tara securisti imputiti si acum va ,,trageti in poza" cu o familie saraca ca voi ati furat si vandut tot in tara .....scuip pe mecla voastra si vomit cand vad atata ipocrizie....ati dat 2 lei si ati vandut tara paduchi psd isti ce ati supt sangele poporului.....mai aveti curajul sa ranjiti.....a trecut vremea ca oamenii sa se lase prostiti de siretenia voastra jeguri

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei