Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 sep 2008 - Anul XIII, nr. 218 (3899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Donaţie

FACOS i-a făcut fericiţi pe elevii şcolii din Ţibeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii de la şcoala din satul Ţibeni, grav afectat de inundaţiile din iulie, au început anul şcolar cu bucurie. Toţi cei 250 de şcolari au primit din partea firmei FACOS rechizite, dulciuri şi alimente în valoare de 7.000 de lei noi.

Acţiunea a avut loc luni dimineaţă, la puţine momente după ce directoarea Şcolii cu clasele I-VIII din comuna Satu Mare, la care este arondată unitatea de învăţământ din Ţibeni, Georgeta Antochi, a dat semnalul începerii unui nou an  şcolar.

De faţă cu părinţi şi profesori, directoarea a ţinut să amintească faptul că FACOS a mai donat alimente celor din Ţibeni, la puţine zile după producerea dezastrului de la finele lui iulie.

„Să încercăm să ştergem din mintea noastră amintirile urâte din această vară. Aţi fost ajutaţi deja să faceţi acest lucru. Oamenii de bine din toate colţurile ţării au sărit în ajutorul nostru”, a spus directoarea şcolii din Ţibeni.

Primită cu aplauze de cei prezenţi la deschidere, echipa de la FACOS SA a fost condusă de directorul firmei, Vlăduţ Doroftei, care a spus înainte de începerea acţiunii că „am decis ca toţi copiii să primească un pachet. Fiecare copil, începând de la grădiniţă, va primi câte ceva, rechizite şcolare, cărţi de citit în funcţie de lecturile pe care trebuie să le urmeze şi chiar şi ceva dulce, în afară de alimente. Vrem să contribuim şi noi, în felul acesta, la ştergerea traumelor generate de inundaţii”, a spus Doroftei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului FACOS i-a făcut fericiţi pe elevii şcolii din Ţibeni.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
FACOS i-a făcut fericiţi pe elevii şcolii din Ţibeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai ,sa fie trimis de
(16 sep 2008, 11:39:18
bine ar fi ca doroftei sa-i faca fericiti si pe salariatii care muncesc ca sclavii pe doi bani.este inexplicabil faptul cum aceasta bestie cu chip de om a fost capabil de un asemenea gest.sa-i fi venit oare mintea la cap in al 12-lea ceas,bine ar fi,sau are nevoie de imagine...cine stie?
2.   FACOS i-a facut fericiti pe elevii scolii din Tibe trimis de
(16 sep 2008, 16:30:16
Cum? Simplu, le-a trantit cate-o hepatita la conserva si acum stau acasa cu scutire medicala. Tanti Facos tu esti Mos Craciun no 2
3.   E foarte simplu trimis de
(16 sep 2008, 16:35:56
Prin donatii , se scad la impozitul datorat statului , donatii ce pot ajung pana la 2% .Stati linistiti ca nu au donat din salariile lor , ci din ceea ce datorau statului . Singura consolare e , ca , in mod cert , banii astia au ajuns la nevoiasi . Diferenta a ajuns tot la puturosii si lichelele care traiesc pe spinarea noastra in Guvern si Parlament .
4.   Bravo Facos! trimis de
(17 sep 2008, 18:59:33
Felicitari conducerii Facos! Mai multe donatii, mai putin impozit, putina propaganda si poate mai cumpara lumea conserve.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei