Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 sep 2008 - Anul XIII, nr. 218 (3899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scos de pe piaţă

Ferma de capre a unui poliţist, incendiată de o mână criminală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cea mai mare fermă de capre din judeţ, aparţinând  inspectorului principal Octavian Cuzencu, angajat în cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret, a fost mistuită de un incendiu devastator, duminică seara. Focul, izbucnit în partea din spate a fermei, unde erau ţinute furajele, a ars 25.000 de baloţi de fân, pregătiţi pentru hrănirea caprelor pe timp de iarnă, şi a distrus mare parte din fermă. Octavian Cuzencu este convins că incendiul a fost provocat de o mână criminală, această variantă fiind luată în calcul şi de poliţişti.  

 

Pompierii s-au luptat cu focul toată noaptea

Alarma cu privire la incendiul declanşat la ferma situată în comuna Grămeşti s-a dat duminică seara, la ora 21.00. Fiind vorba de un foc de mari proporţii, la faţa locului au intervenit pompierii de la Garda de Intervenţie Siret, cei de la Detaşamentul din Rădăuţi, precum şi cei de la serviciile voluntare din Zamostea şi Grămeşti, în total la stingerea incendiului fiind folosite şapte autospeciale.

Focul a fost lichidat abia luni dimineaţă, în jurul orei 7.30, după aproape 11 ore de luptă cu flăcările.

Incendiul a mistuit acoperişul adăpostului de animale, circa  25.000 de baloţi de paie şi a degradat o mulgătoare automată şi camera îngrijitorilor. Cele 400 de capre care erau în fermă au fost scoase afară înainte ca incendiul să cuprindă şi adăpostul, la acţiunea de evacuare a animalelor participând proprietarul, îngrijitorii şi pompierii. Din primele estimări, pagubele ar fi de 300.000 de lei.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, „din primele cercetări, focul a izbucnit din cauza unei flăcări puse intenţionat de către o persoană necunoscută”.

În ceea ce priveşte poliţia, care va prelua ancheta după ce pompierii vor întocmi un raport cu privire la condiţiile în care s-a produs incendiul, aceasta ia în calcul fie varianta unei autoaprinderi a furajelor, fie posibilitatea unei aprinderi din neglijenţă (ambii ciobani aflaţi în acea seară la fermă sunt fumători), fie existenţa unei mâini criminale. Cauza va fi înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, procurorii de aici urmând a da o soluţie în acest dosar.

 

Cere sprijin Prefecturii şi Consiliului Judeţean, nemulţumit de acţiunile primarului 

În ceea ce-l priveşte pe proprietar, din punctul său de vedere lucrurile sunt clare.

„Chiar duminică, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, am mutat animalele de pe câmp în adăpostul de la fermă. Aveam adunate toate furajele pentru iarnă, au acţionat chiar în momentul în care puteam suferi cele mai mari pierderi. Sunt absolut convins că este o mână criminală. Exclud posibilitatea unui incendiu provocat de ţigara unuia dintre ciobanii mei, focul a izbucnit în partea de sus a incintei unde ţineam furajele, nu de la sol”, spune Octavian Cuzencu. Acesta a dat de înţeles că bănuieşte cine a provocat incendiul, însă nu doreşte să lanseze vreun nume pentru că nu are dovezi.

El a arătat totuşi că, de mai multă vreme, este în conflict cu patronii firmei „Tudia de la Deal”, care fabrică caşcaval în apropierea fermei sale, aceştia închizându-i chiar drumul de acces la fermă.

„Drumul pe care ei l-au închis nu le aparţine, este drum de servitute. Primarul din Grămeşti ştia acest lucru, însă nu a luat nici o măsură. Rog Prefectura şi Consiliul Judeţean să verifice cum de acest drum a putut fi închis, iar domnul primar nu a luat nici o măsură. Vreau să spun că pompierii au întârziat minute bune la intervenţie din cauza acestui gard”, s-a plâns Cuzencu.

 

Nu mai poate ţine caprele

Proprietarul fermei spune că, pentru el, acest incendiu este un adevărat dezastru. Fără fermă şi pic de furaje, el apreciază că are o singură soluţie: să vândă caprele şi să scoată măcar o parte din pagubă.

„Stau cu ele afară acum, nu am ce face. Trebuie să le vând urgent la un abator sau, dacă am noroc, să găsesc un client care are o fermă”, spune bărbatul.   

Octavian Cuzencu a început să crească capre în urmă cu mai bine de doi ani de zile. În luna martie a acestui an, când am realizat un reportaj referitor la ferma sa de capre, acesta era foarte mulţumit de afacere. Investise mult, se dotase cu aparatura modernă, iar afacerea în plină dezvoltare. Vindea laptele la un procesator, care îl folosea la fabricarea caşcavalului, dar şi celor care doreau să se trateze de diferite boli. Planul său era să iasă pe cont propriu pe piaţă cu lapte de capră. Poliţistul spune că va avea puterea să o ia de la capăt după acest incendiu, şi nu va renunţa la creşterea animalelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ferma de capre a unui poliţist, incendiată de o mână criminală.
 Vizualizări articol: 1325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 8 voturi
Ferma de capre a unui poliţist, incendiată de o mână criminală3.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politist? trimis de
(16 sep 2008, 11:25:18
de unde a avut asta atatia bani sa isi faca ferma? Deci este adevarat cu politistii de frontiera ,niste spagari
1.1  RE: Politist? trimis de
(16 sep 2008, 14:11:08
treaba lui de unde a avut bani sa-si faca ferma!faceti si voi!ia nu mai muriti ca prostii de grija altuia!
1.2  RE: Politist? trimis de
(16 sep 2008, 14:43:04
normal ca is niste spagari.....jegosi inculti...
1.3  RE: Politist? trimis de
(16 sep 2008, 15:38:09
gandeste-te mai tampitule cum sa faci sa-ti fie bine tie si familiei tale nu mai avea grija altora!o sa mori de inima rea prostane!
1.4  RE: Politist? trimis de
(16 sep 2008, 15:52:02
Familiei mele ii merge rau pentru ca in Romania sunt multi jegosi spagari ca asta de se da afacerist acum. Sursa lui de bani e spaga nu caprele alea raioase.
1.5  RE: Politist? trimis de
(16 sep 2008, 16:07:15
Stiu un fost sef de politisti de circulatie care si-a facut o pensiune (din spaga). Pensiunea merge f. bine acum. Ar trebui sa-l respect ca fiind un mare afacerist? Nu il pot respecta pentru ca a fost un spagar imputit care a facut rost usor de 2-300.000 de euro si pe care i-a aruncat intr-o afacere. Acum s-a pensionat medical si traieste bine mersi. Asta suna mai mult a spalare de bani decat a afacere.
1.6  RE: Politist? trimis de
(17 sep 2008, 07:37:40
e vorba cumva de M_ _ _ _ _ u?
1.7  RE: Politist? trimis de
(18 sep 2008, 02:31:09
eu zic ca i-a dat foc chira! voi ce ziceti?
2.   H trimis de
(16 sep 2008, 11:27:20
poate coata a fost...:)
2.1  RE: H trimis de
(16 sep 2008, 18:38:22
sau elodia
3.   :)))))) trimis de
(16 sep 2008, 11:40:26
:))))))))))))))))
4.   Solutie trimis de
(16 sep 2008, 11:43:01
taie caprele si fa abator:)))))))))
5.   ... trimis de
(16 sep 2008, 11:55:18
dar nu aveai asigurare impotriva incendiilor pe acele adaposturi mai tavi?daca ai fi avut era floare la ureche acum...lectie invatata pe viitor!

la brodina pastravaria a fost distrusa aproape in totalitate si pastravii ''maturati'' de ultimele inundatii dar patronul avea asigurat totul asa ca s-a salvat!

multa bafta si sper sa treci peste!

6.   :)) trimis de
(16 sep 2008, 12:02:43
da-le conserve la capre daca nu mai ai fan:)))
7.   Inca o zi in vama trimis de
(16 sep 2008, 12:06:41
stii bancu ala? ce sa facem cadou la sefu de ziua lui? sa ii facem ferma. -Are deja. sa ii facem vila.-Are deja. Sa il lasam in locul nostru o zi in vama.. asta e prea mult._;) boule ti.a dat foc de la cine ai luat mita.. de unde naiba tu salariat sa ai bani de ferma. eu muncesc de imi cad coaiele sa iau o capra..dar voi cat luati in vama sa treaca lumea? e rau ca nu ti.a dat foc si tie
8.   CE-TI PASA TIE trimis de
(16 sep 2008, 12:29:46
NU E IMPORTANT DE UNDE A AVUT BANII.DACA I-A CASTIGAT PRIN MUNCA NECINSTITA V-A PLATII SI PE LUMEA CEALALTA,DAR GESTUL CRIMINAL DACA CINEVA I-A DAT FOC,ESTE DE CONDAMNAT.SPER CA POLITIA SA-SI FACA DATORIA,INDIFERENT DE PERSOANA IN CAUZA
9.   PAZESTE-TE DE PRIETENI CA DE... trimis de
(16 sep 2008, 13:04:37
cel care ti-a pus foc';DACA EXISTA'; trebuie sa se gandeask cum va muri nu cum mai traieste. Tawi nu te lasa ca rad gunoaile imputite de iubitorii de animale.DOAMNE AJUTA.
9.1  RE: PAZESTE-TE DE PRIETENI CA DE... trimis de
(18 sep 2008, 02:34:39
cu cat vinzi capra? astept raspuns urgent!! cms sef robu
10.   Niste dobitoci trimis de
(16 sep 2008, 13:17:25
Nu va este rusine sa radeti de necazul unui om. Cu ce sunt vinovate bietele animale ca alte "animale" cuprinse de frustrari si care nu au tupeul sa-ti suna in fata ce au de spus fac astfel de gesturi.

Ce va intereseaza de unde a avut Cuzencu bani sa faca o ferma. Toti frustratii care vad ca cineva a facut o afacere spun ca e facuta din spaga. De ce nu incercati sa faceti si voi o afacere daca vi se pare asa simplu?

Succes Tavi si fie ca Dumnezeu sa te ajute sa iesi din situatia asta.
11.   Capra vecinului.. trimis de
(16 sep 2008, 13:19:10
parea o afacere buna. pacat! escroci ordinari cei care au pus focul, sa fie pedepsiti pe masura. chiar nimc ce-i bun in tara asta nu rezista? sa moara si capra
12.   Se mai intampla trimis de
(16 sep 2008, 14:08:02
acum la necaz o sa vezi care-ti sunt adevaratii prieteni dar si lichelele!

cu rabdare si incredere o sa reusesti sa gasesti solutia s- o iei de la capat!
13.   Sebi trimis de
(16 sep 2008, 14:25:28
la puscarie cu aia care au incendiat ferma
14.   Imi pare bine... trimis de
(16 sep 2008, 14:42:07
bine ca i-o incendiat la un politist !!!!!!!!!!!! ce bucuros is .....politia romana e de ****.....sa putreziti cu totii jegurilor
14.1  RE: Imi pare bine... trimis de
(16 sep 2008, 15:43:53
nu te bucura mai stupizenie de raul altuia ca s-ar putea s-o patesti si tu dar mult mai rau!
15.   Esti un ofticat trimis de
(16 sep 2008, 14:56:48
Eu il cunosc personal pe Cuzencu,e un om deosebit ,sunt si eu politist de frontiera la Vicov,la inceput cand a facut stana radeau toti de el,cand au vazut ca se castiga din afacerea asta ,acum sunt invidiosi..........imi pare rau pt el .Dumnezeu le da la toti,la puscarie cu piromanul ,dar inainte de asta sa plateasca furajele si ce a mai ars.
15.1  RE: Esti un ofticat trimis de
(16 sep 2008, 15:04:06
pur si simplu nu am respect fata de politia romana....asa in general..le vreau tot raul din lume....
15.2  RE: Esti un ofticat trimis de
(16 sep 2008, 16:01:42
PROSTANE daca nu ai facut nimic nelegal de ce sa-ti fie frica de politie, dobitocule
15.3  RE: Esti un ofticat trimis de
(16 sep 2008, 19:36:03
Pentru OFTICATUL de la punctul 23. Nu ai respect pentru politia romana pentru ca esti un dobitoc cu cap de guma. Un jegos cu mintea in colturi. Un deseu social .
16.   Libera exprimare trimis de
(16 sep 2008, 15:06:12
nu am voie la libera exprimare? cica suntem un stat democrat....ar trebui sa nu ne fie frica sa spunem de rau de politie....acuma daca afla cineva cine sunt s-ar putea sa am probleme cu politia.....si cica suntem un stat democrat...si cautam democratie....in fine.....politia e militia..
17.   Pentru JAJAJ trimis de
(16 sep 2008, 15:22:11
Cine sapa groapa , cade singur in ea.Si totusi cred ca Jajaj este un diliman certat cu legea , un nimeni pe fata pamantului.
17.1  RE: Pentru JAJAJ trimis de
(16 sep 2008, 16:26:21
asta crezi tu ....omule...eu nu sunt certat cu legea nu am cazier frate...si doar cateva amenzi primite aiurea....
18.   In romania trimis de
(16 sep 2008, 15:34:17
se confirma proverbul ,,sa moara capra vecinului,,...
18.1  RE: In romania trimis de
(18 sep 2008, 02:37:07
sa moara vecinul ca sa-i iau capra!
19.   Sa moara prostii de ciuda trimis de
(16 sep 2008, 15:42:15
ia bani din banca,si nu vinde nimic.
20.   Mirlanii au dat foc trimis de
(16 sep 2008, 15:44:43
Cine l-a pus sa faca ferma in tara paielor la jigodiile alea de mirlani analfabeti.
21.   Fereasca dumnezeu trimis de
(16 sep 2008, 16:50:43
sa ne gindim la niste animale nevinovate si nestiutoare de rau de ce sa plateasca ele indiferent cum a cistigat el banii dar e de apreciat ca a investit in niste animale care se hranea oameni si poate le vindeca si boli pentru ca laptele de capra este bun si de tratat anumite boli.Altii cu bani i joaca la cazinouri s-au i cheltuie fara rost acest om este de apreciat ca investit in productie si in munca.
22.   Jaf trimis de
(16 sep 2008, 16:55:17
intindete cit e plapuma
23.   Pentru carcotasi trimis de
(16 sep 2008, 16:58:25
pentru toti carcotasii si fraerii care posteaza comentarii najpa: cititi in arhiva Monitorului aditia din 28 martie 2008 un articol despre acelasi om de afaceri....decat sa comentati aiurea , mai bine ati face si voi ceva util
24.   REGRETABIL trimis de
(16 sep 2008, 16:58:47
Este incredibil! cunosc aceasta familie cumsecade si sa stiti ca ei munceau alaturi de parinti si erau cu adevarat pasionati. Comentariile rautacioase sunt de la invidiosi sau de la cei ce nu-i cunosc. Lumea nu stie ce proprietati deosebite are laptele de capra si ce apreciat este peste hotare !

Dragilor sa stiti ca viata este mai presus de orice si sunt sigura ca aveti energia sa o luati de la capat: Dumnezeu sa va ajute!
25.   Nu ceda domnule trimis de
(16 sep 2008, 17:04:03
Nu ceda d-le in fata dusmanilor sa vinzi animalele,continua mai departe afacerea si Dumnezeu te ajuta.Ia un credit refa adapostul si cumpara furaje sa crape dusmanii de ciuda.Fii sigur ca va fi descoperit vinovatul ca in cazul d-lui cu pensiunea.Cata rautate poate exista in unii semeni de ai nostri te cutremuri.Curaj d-le Tavi nu te cunosc,scriu din SUA,nu ceda in fata lepadaturilor care nu sunt in stare sa faca nimic.Dumnezeu sa te indrume si sa-ti lumineze mintea cum sa iesi din acest necaz.
25.1  RE: Nu ceda domnule trimis de
(18 sep 2008, 02:39:14
scriu aceste randuri de pe casa lui chira! fur semnalul la net
26.   Petru totii... trimis de
(16 sep 2008, 17:08:01
daca santeti corecti de ce da ti spaga fraerilor

27.   Asa-i la noi la Gramesti trimis de
(16 sep 2008, 17:21:05
e mai buna capra vecinului ..... pacat de animale... ele n/au nici o vina ca trebuie sa sufere de foame.... dar cine se bucura de raul altuia poate pati la fel........
28.   Comentatori nebuni trimis de
(16 sep 2008, 18:54:29
Voi sunteti sanatosi la cap?Ce aveti cu bietul om?Va bucurati de necazul altuia,dar nu stiti ce va ofera ziua de maine....JEGOSILOR!!!!!!!!Cuno familia,munceste mult,nu ia mita...Pacat ca se mai trezeste cate un dobitoc,care habar nu are despre cine este vorba,dar cu toate astea doreste sa se bage in seama postand comentarii aiurea...Sunt de acord cu VIVI.

Tavi,nu renunta!Nu le da satisfactie dusmanilor!E plina lumea de pocitanii si mereu vor exista unii care sa bage bete in roate.Cum ai reusit prin munca sa pui pe picioare o asemenea ferma(cea mai mare din judet-de capre-),asa are sa-ti ajute Dumnezeu sa o refaci.
28.1  RE: Comentatori nebuni trimis de
(16 sep 2008, 19:43:45
AI DREPTATE MARIANA
29.   Dumnezeu nu bate cu bota trimis de
(16 sep 2008, 19:10:13
Tot raul se plateste

30.   Pacat trimis de
(16 sep 2008, 19:18:23


Asa sunt multi romani in tara asta.Niste puturosi care pe linga ca nu fac nimic se bucura ba chiar fac rau cit pot.Dumnezeu are grija de cei care isi bat joc si ditrug munca altora.Nimic nu ramine neplatit.Asa s-a desoperit si criminalul care a dat foc la Dolce Vita.Sper sa faca dreptate justitia si sa-l trimita acolo unde ii este locul Poate asa se vor invata romanii minte.

Nu ar trebui sa da-ti satisfactie RAILOR Mergeti mai departe,ajutat de un credit.Daca vindeti,vindeti mai tirziu cind afacerea merge din nou si are valoare.Ar fi pacat..
31.   RAU trimis de
(16 sep 2008, 19:39:48
CEL CU MANA CRIMINALA ESTE DIN APROPIERE SI A CUNOSCUT BINE SIT
32.   Pazeste spatele trimis de
(16 sep 2008, 19:51:27
in romania asta de c..at plina de incapabili ,e bine as-ti faci ASIGURARE LA AFACERE,greseala lui-in acelasi timp il incurajez sa nu renunte la afacere,ceea ce te doboara te face mai tare.Multi au bani -treaba lor cum obtin-dar cine investeste si creeaza locuri de munca e de apreciat-NU RENUTA CA DUMNEZEU E MARE....
33.   Oameni buni trimis de
(16 sep 2008, 20:51:22
e simplu...sunt si oameni corecti si oameni mai putin corecti...pe primii sa-i ajute Dumnezeu ,iar pe cei mituiti la fel...sa le vina mintea la cap...nu-i judecam noi ,insa nici ei pe noi ...iar daca sunt unii care se cred atotputernici atunci e grav .... Ps:sper sa nu se supere iar preainaltii ofiteri
34.   Spaga... trimis de
(16 sep 2008, 21:21:44
sa arda toti spagarii in iad ...ferma facuta din spaga pacat de capre...
35.   Pentru JAJAJAJ trimis de
(16 sep 2008, 21:31:20
daca politistul e un jegos,cei pe care ii f...te,cum sint? nici macar atit nu te duce capul,JAJAJAJ. apropo,stii ce-i ala sapun? nu cred ca ai vazut in viata ta....
36.   ... trimis de
(16 sep 2008, 21:54:03
Ce aveti cu ferma omului ? Lasati caprele in pace.

Macar omul asta produce ceva.

Cat despre faptul ca ferma ar fi fost facuta din spagi... daca ar fi fost un hotel sau o pensiune de cateva margarete, poate as mai crede, dar o stana... nu prea cred.

Pur su simplu respectivul a investit bani intr-o afacere decenta pentru zile negre.

Daca ar fi sa dau crezare comentariilor de pe forum, atunci probabil ca respectiva stana este o acoperire pentru contrabanda care se face la granita, iar caprele sunt de fapt carausi sub acoperire.

Daca ne gandim mai bine l-am putea acuza pe bietul om si de proxenetism, stiut fiind faptul ca exista o dilema referitor la capra: animal sau pozitie.

Mai bine va vedeti de treaba si lasati comentariile tampite.
37.   Adevarul trimis de
(16 sep 2008, 23:16:07
daca ar fi un spagar cum spun unii, atunci bani vin foarte repede si nu ar avea nevoie de capre ,dar cred ca toti cei mici angajati ai politiei de frontiera au nevoie sa faca bani din agricultura, ca salariul lor este de mizerie acum in tara.Ei trebuie sa stea acasa in timp ce altii freaca menta in strainatate ,analfabeti , si cand vin acasa spun ca ei nici nu-i baga in seama pe politisti .Pai sa-i frece la loc cpmanda pe asa pramatii.Sunt si oameni cinstiti si stiu masura bunului simt .D-l Cuzencu va face in continuare ferma pentru ca sa moara si capra vecinului si multi alti politisti se vor apuca de agricultura sa nu ramana parlog pamantul.Ei vor lua cu ziua la munca pe cei ce taie frunza la caini pe la ucraineni ,ca sa cam terminat cu motorina ,cu tigarile,ce sa mai care ,doar femei ,da si astea sunt urate,asa ca cei cu carte au parte .
38.   Bla trimis de
(16 sep 2008, 23:56:24
Eu sunt din Zamostea.Omu asta a facut nu stiu cate flotari in 30 de secunde ca sa intre la academie. E ceva.Dupa aia s-a imbatat si s-a batut cu Cezar Capatana; asta inseamna ca are sanga-n pompita.Acuma ,de, la vama la Siret ,stiti sui voi cum e...
39.   Bla trimis de
(17 sep 2008, 00:09:14
din cate stiu eu asta e singurul oom cu initiativa din zona ....si are doar 33-35 de ani.indiferent de ce a facut e de iertat
40.   Romani!!!asta-i solutia!!!!foc trimis de
(17 sep 2008, 00:09:49
pus foc peste tot unde este banuiala de afaceri ilegale,daca justitia nu-si face treaba,atunci echipa de interventie sa-si faca datoria,foc la avere!!!!!afaceristi numai cu numele,dar au furat de-au spart!!focul este solutia!!!!macar sa nu aiba liniste hotii de politisti,ar trebui sa arda in fiecare zi cate o casa!!!!!deci.....foc
41.   25000 baloti trimis de
(17 sep 2008, 00:30:46
ar fi trait ca-n rai caprele. cu peste 60 de baloti de bot.
42.   Mi e greata ca sunt om trimis de
(17 sep 2008, 08:33:04
si animalele au mai multa minte si respect decat prostii ce se bucura de necazul altuia...Dumnezeu va face Lumina si va fi prins cretinul care putea omora oameni si animale nevinovate.....e plin de handicapati mintali nu cu dizabilitati in jurul nostru...care ne pun viata in pericol...ce vina au animalele? ca sunt idioti piromani?
43.   Pt.jajaj trimis de
(17 sep 2008, 08:56:46
ba,ia-ti medicamentele si fa un oral mic pina iti mai scad spumele impotriva politistilor...daca nu esti in stare sa faci nimic util pe lumea asta ,macar nu le mai da limbi la cei care vor sa faca
44.   Pt.Eu trimis de
(17 sep 2008, 09:01:45
Prietene,eu pe tine te banuiesc.Pregateste-te,diseara vin sa ti-o pun.La avere,fireste.
45.   Habar nu aveti ce vorbiti trimis de
(17 sep 2008, 09:23:54
habar nu aveti ce e cu voi, numai de comentarii sunteti buni...fiecare isi face avere cum poate, cu ceea ce are, fie ca e spaga sau nu. Toti cei care au facut comentarii la aceasta stire nu il cunoasteti mai bine ca mine, asa ca lasati-l in pace ca se va descurca el asa cum a facut intotdeauna....stiu eu.
46.   Tetea urmarorul!!!! trimis de
(17 sep 2008, 09:27:11
Mai Tavi mare pacat de bietele animale!Dar sa nu uiti ca mult rau ai facut la multi oameni!Deci exista un DUMNEZEU pe lumea asta! Asa ai fost tu !!!!un om rau ,invidios pe neputintele tale intelectuale ,si din cauza ta au fost dati afara din servici politisti si altii nenorociti !! Sper sa nu mai faci rau la nimeni de acum incolo!!
47.   Pt COLEGUTU!!! trimis de
(17 sep 2008, 09:33:15
ce inseamna''tetea urmarorul''? m-am uitat in dex romanesc si nu scrie nicaieri...daca a facut rau cuiva va avea timp sa plateasca pe lumea cealalta unde va fi judecat de cel de sus nu de noi oamenii...astept explicatia acelor 2 cuvinte, multumesc
48.   Asta e! trimis de
(17 sep 2008, 14:02:00
Ce pacat!!!!! Saracutul de vacar nu o sa mai aiba scula ridicata de acum!!! hahahah! Vinde caprele si gata cu potenta !! Saraca nevasta-sa!! Saracele lui amante!!! S-a terminat cu tot futaiul lui! Chiar de la varsta de 33-35 de ani! laughing Poate se aboneaa la o caprita sa o mulga de un pic de laptic sa inlocuiasca viagra! Ha Ha Ha !!!
49.   Ptr.curiosi. trimis de
(17 sep 2008, 14:23:10
Domnu tawi,ce nu stii cine ti-a pus focul,dar de domnul Chira Gabriel, AI UITAT,t-ea

lasat cat tea lasat,apoi tia traso,stii tu de ce si ptr.ce,dar este bine sa ia aminte si unii oameni care nu prea au ce cauta la pol. de frt. cum ar fi Dancila Ion, AndronicGheorghe, Bandiu Catalin, Ciorteanu Cezar, Stiglet Ilie,etc.care au vile la tara( in loc.Cacica,Sadova,Radauti,etc. banii din salariu de bugetari si-au facut casele de vacanta? s-au cu lemn luat de pe frt. din loc.Izv.Sv.,Ropacel,Ulma, si materiale luate din depozitul unitatii prin jonglerii in actele de distributie, cand te duci la ei sa-ti rezolve unele probleme legale,o fac pea oamenii corecti si legali,ba te ia si la misto de undeva de sus. "AVETI GRIJA DUMNEZEU VA VEDE SI VINE SI VREMEA SA PLATITI."
50.   JUCATORUL PROST trimis de
(17 sep 2008, 19:11:51
COLEGUTULE esti cam frustat ,ce tot te legi de TAVI macar lui a avut ce sa-i arda,dar tu nici de tine nu te bucuri.Dupa ce ai fost dat afara din servici ce ai reusit sa faci? Nici la jocurile de noroc nu erai bun, pirdeai banii primiti de la ucraineni sperind sa te scoti din ****. Esti un gunoi pervers ,si plin de datorii,cand ai de gand sa te achiti de ele.
51.   Iarta-i DOAMNE,ca nu stiu ce fac! trimis de
(18 sep 2008, 13:48:36
OMUL? o mana de pamant imputit, pe fundul unei gropi adinci.
52.   PENTRU JUCATORUL trimis de
(18 sep 2008, 20:02:10
Am mari datorii si ai putea sa ma ajuti si tu din spaga pe care o iei, **** ieftina! Ce stii tu de bani, papagalule??!!
53.   SA NU UITI trimis de
(18 sep 2008, 20:06:06
In viata cu ce dai, cu aia primesti...in cazul lui Cuzencu-destinul si soarta au hotarat ca ii este aplicabila legea talionului-ochi pentru ochi, sange pentru sange!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
54.   Pai-land trimis de
(18 sep 2008, 23:36:40
Pai asa se intampla daca faci ferma in Pai-land...si daca te certi cu vecinii...asta e. Da' trec toate...ca doar nu-i capat de tara!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei