Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 aug 2008 - Anul XIII, nr. 203 (3884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Universitatea „Ştefan cel Mare”

Peste 1.200 de locuri la admiterea din septembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava va scoate la concurs peste 1.200 de locuri la facultate, în cea de-a doua sesiune din acest an.

Majoritatea locurilor care vor fi scoase la concurs sunt la învăţământul cu taxă, doar câteva zeci de locuri finanţate de la buget fiind disponibile în această sesiune.

Absolvenţii care nu au intrat încă la facultate au la dispoziţie 1.224 de locuri cu taxă, disponibile la toate facultăţile din cadrul universităţii.

 

Locuri fără taxă

În ceea ce priveşte numărul de locuri cu finanţare de la stat, Universitatea Suceava va scoate la concurs 54 de asemenea locuri vacante, disponibile doar la unele specializări.

Astfel, Facultatea de Educaţie Fizică scoate la concurs un loc bugetat şi unul pentru romi. Specializarea Inginerie şi management în alimentaţia publică şi agroturism scoate la concurs un loc fără taxă şi unul pentru romi, la specializarea Mecatronică sunt libere cinci locuri fără taxă, la Tehnologia construcţiilor de maşini sunt şapte locuri bugetate, iar la Echipamente pentru procese industriale se vor scoate la concurs zece locuri cu finanţare de la stat şi un loc pentru romi.

Facultatea de Istorie şi Geografie scoate la admiterea de toamnă nouă locuri bugetate la specializarea Istorie, patru locuri la Muzeologie şi cinci locuri la Filosofie.

La Facultatea de Litere se vor scoate la concurs 12 locuri fără taxă. Şase dintre ele sunt la specializarea Limba română-o limbă modernă (franceza sau germana), patru locuri fără taxă sunt libere la Franceză-Germană şi Franceză-Engleză şi alte două locuri fără taxă vor fi scoase la concurs la specializarea Literatura universală comparată - Limba şi literatura română sau o limbă străină.

Cea de-a doua sesiune de admitere la facultate din acest an, organizată de Universitatea „Ştefan cel Mare”, se va desfăşura în perioada 3-19 septembrie 2008.

Rezultatele sesiunii se vor afişa pe 20 septembrie, iar înmatricularea candidaţilor admişi se va face în perioada 21-25 septembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 1.200 de locuri la admiterea din septembrie.
 Vizualizări articol: 705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 1.200 de locuri la admiterea din septembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce chiar atatea locuri,si cate la buget??? trimis de
(29 aug 2008, 11:21:57
DACA SUNT CU TAXA SA FIE SI FACULTATEA PARTICULARA,NU BANI DE INVESTITII DE LA BUGET .
2.   Peste 1200 de locuri la admiterea din septembrie trimis de
(29 aug 2008, 20:39:58
Daca vreti sa invatati ceva mergeti la UNIVERSITATEA STEFAN CEL MARE din SV

daca nu mergeti la SPIRU HARET din BOTROSANI . Intrati ,dati buna-ziua si va pune nota 9, iar la terminare sunt mindri ca notele lor sunt incomparabile cu cele de la STEFAN CEL MARE .Dar ce stiu?E ceva incomparabil, dar de ce nu se iau masuri?

Au pretentii si la mastere ,sa intre cu taxa de la buget, ca doar au medii mari. NU E CORECT

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei