Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 aug 2008 - Anul XIII, nr. 203 (3884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Război declanşat de antrenorul Marian Pană împotriva primarului Ion Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Marian Pană a susţinut ieri o conferinţă de presă, la sediul clubului, pentru a aduce la cunoştinţa opiniei publice câteva nemulţumiri legate de activitatea sa de antrenor principal la Fotbal Club Cetatea. Tehnicianul spune că a acceptat să vină la Suceava datorită clauzelor de performanţă pe care le-a trecut în contract în urmă cu un an, însă datorită neimplicării autorităţilor locale în această vară, obiectivul echipei pentru sezonul 2008-2009 s-a schimbat din clasarea pe locurile 1-6, în salvarea de la retrogradare. „Cu riscul de a supăra pe cineva, şi mă refer aici la primarul Ion Lungu, un om pe care îl respect foarte mult, vreau să spun că sunt surprins neplăcut de interesul scăzut manifestat de autorităţile locale faţă de echipa de fotbal. Eu mi-am urcat familia în maşină şi am venit să antrenez la 500 de kilometri de casă tocmai pentru că sunt un tip ambiţios şi vreau să fac performanţă”, a precizat Pană.

Pană vrea clauză de reziliere de 50.000 de euro la demitere
Actualul antrenor al echipei sucevene spune că nu i-a picat bine schimbarea obiectivului, dar a încercat să înţeleagă ce s-a petrecut în această vară la Suceava. „Dacă tot nu s-a asigurat suportul financiar care mi-a fost promis la semnarea contractului, am dorit să mă pun şi eu la adăpost în cazul unei eventuale demiteri. Pentru că trebuie să am grijă de familia mea şi nu îmi convine să mă mut dintr-un oraş în altul la fiecare 3-4 luni, am solicitat să introduc o clauză de reziliere în contractul meu, astfel încât să fiu despăgubit cu suma de 50.000 de euro dacă voi fi demis înainte de 30 iunie 2010, data scadentă a înţelegerii. De asemenea, am dorit să modific şi o altă anexă din contract, care menţiona că voi primi un bonus financiar în cazul în care echipa se va clasa la finalul acestui sezon pe unul din locurile 1-6. Întrucât acest obiectiv nu poate fi realizabil în condiţiile actuale, am cerut să fiu răsplătit financiar dacă echipa va evita retrogradarea. Primarul a fost de acord cu aceste revendicări într-o primă fază, însă de două luni încoace se tot tărăgănează semnarea hârtiilor”, a declarat Marian Pană.

Tehnicianul cere 15.000 din ratele contractuale
Situaţia prezentată mai sus nu este singura nemulţumire de ordin financiar a tehnicianului Cetăţii. Marian Pană reclamă tergiversarea plăţii unei rate contractuale în valoare de 15.000 de euro, pe care clubul trebuia să i-o achite până pe 31 august. „Cu toate că eu am fost cel care a insistat ca jucătorii să fie plătiţi primii, tocmai pentru a fi mulţumiţi, nu mi se pare în regulă ca antrenorul să fie mai tot timpul amânat. Am şi eu o familie de întreţinut, am venit la Suceava să muncesc şi vreau să fiu respectat şi remunerat pentru acest lucru. Mulţi spun că am un contract mare, însă lumea trebuie să afle că eu puteam să iau uşor aceşti bani şi fără să mă mişc din Bucureşti, iar preşedintele Dumitru Moldovan ştie foarte bine despre ce vorbesc. Dacă  nu se vor respecta termenii de plată înscrişi în contract, sunt hotărât să urmez căile legale pentru a intra în posesia banilor care mi se cuvin”, a precizat Marian Pană.

Nu-şi dă demisia
În ciuda tuturor acestor probleme, antrenorul îi asigură pe iubitorii fotbalului sucevean că intenţionează să-şi ducă până la capăt contractul cu FC Cetatea.
„Eu demisia nu mi-o dau, chiar dacă vom fi nevoiţi să continuăm în aceleaşi condiţii. Voi face tot posibilul ca echipa să meargă înainte, numai că lumea trebuie să conştientizeze că nu sunt Mafalda şi nu pot face echipă de Liga I peste noapte”, a adăugat Pană.

Apel la raţiunea primarului Lungu
În încheiere, antrenorul Cetăţii a ţinut să facă un apel la raţiunea lui Ion Lungu, care în opinia lui trebuie să înţeleagă că toată această acţiune a fost făcută spre binele echipei.
„Îmi pare rău că asemenea discuţii au apărut pe tapet înaintea unui meci important de campionat. Cred însă că am vorbit despre lucruri normale, care puteau fi foarte uşor evitate. Primarul trebuie să înţeleagă că prin acţiunile lui ajută echipa Sucevei şi nu pe Marian Pană. Consider că şi datorită lipsei de comunicare s-a ajuns în acest punct critic. Dacă cu preşedintele Dumitru Moldovan am avut tot timpul o colaborare foarte bună şi am simţit un sprijin permanent din partea lui, nu acelaşi lucru se poate spune din nefericire şi despre relaţia cu Ion Lungu”, a adăugat Pană.

Primarul Ion Lungu spune că acuzaţiile sunt nefondate
Acuzele antrenorului Cetăţii l-au luat pe nepusă masă pe primarul Ion Lungu, care spune că nu se aştepta la un asemenea atac din partea lui Marian Pană.
„Din păcate aceste reproşuri vin exact în ziua în care deliberativul local a suplimentat bugetul clubului cu încă 5 miliarde de lei vechi. Bugetul local nu este un sac fără fund, de aceea facem eforturi ca să asigurăm echipei de fotbal condiţii decente de pregătire. Astfel, săptămâna trecută am virat în contul clubului suma de 800 milioane de lei vechi, iar azi alte 300 de milioane de lei vechi. De aceea, cred că sunt ultimul om care trebuie arătat cu degetul. Acuzele lui Pană sunt total nefondate şi el trebuie să înţeleagă că eu sunt mai întâi administrator al problemelor oraşului şi abia apoi susţinător al echipei de fotbal. Nu cred că face bine că loveşte în oamenii care încearcă să sprijine fotbalul local, mai ales că, din câte ştiu eu, situaţia plăţilor către echipă este la zi. Eu am încercat pe cât am putut să sprijin echipa şi să nu caut să-i fac reproşuri antrenorului Marian Pană, cu toate că poate uneori se impunea acest lucru”, a declarat edilul Sucevei.

Lungu: „Pană uită să spună tot adevărul”
Ion Lungu dezaprobă atitudinea lui Pană, care a ajuns să reclame cu trei zile înainte de termenul scadent neplata unei rate contractuale.
„Fiind o activitate care consumă mulţi bani, am citit în presă că mici întârzieri există la toate echipele din România, inclusiv Steaua şi CFR Cluj. Pană însă a uitat să spună povestea precedentei rate de contract, pe care a solicitat-o şi a primit-o cu aproape două luni în avans. Dar asta este altă poveste. Pană trebuie să conştientizeze că nu eu sunt preşedintele clubului şi ca atare nu mă implic să semnez diferite clauze contractuale. Cât priveşte acuzaţia că nu ieşim împreună la masă, cred că nu este cazul să particip la fel de fel de chiolhanuri, pentru că eu prefer să avem o relaţie oficială”, a precizat şeful deliberativului local.

Îşi pregăteşte Pană plecarea de la Suceava?
Ion Lungu nu exclude faptul ca prin această acţiune în forţă, Marian Pană să caute alibiuri în cazul unor eşecuri viitoare şi tocmai de aceea caută noduri de la o vreme încoace. Sau poate îşi pregăteşte plecarea în altă parte.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Război declanşat de antrenorul Marian Pană împotriva primarului Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Război declanşat de antrenorul Marian Pană împotriva primarului Ion Lungu3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CE BINE AR FI... trimis de
(29 aug 2008, 11:15:23
Ce bine ar fi fara rahatul asta de fotbal care doar consuma bani si cu care s-ar putea construi un bazin de inot ...
1.1  RE: CE BINE AR FI... trimis de
(29 aug 2008, 11:40:05
cum tie iti trebuie bazin , asa noua ne trebuie fotbal si l-am votat pe MINCINOSUL de LUNGU ca ne-a promis ca ba vine ALTEXUL, ba ca ne vom bate la promovare , numai minciuni . Si santem mii de suceveni care l-am votat pentru fotbal cum tu l-ai votat poate pentru bazin sau altii pentru strazi asfaltate asa si noi am crezut pe MINCINOSUL asta . Si poate santem si noi bolnavi, amarati, batrani , saraci si nu mai putem merge la inot , dar cand veneam pe stadion uitam de toate si mincinosul de LUNGU vrea sa ne i-a poate singura noastra bucurie . am sa mai votez PDL cand o sa vina bunicul meu de la cimitir .
1.2  RE: CE BINE AR FI... trimis de
(29 aug 2008, 12:30:06
@bai vasile....

Ionut a zis bine. Cum tu vrei bazin de inot, asa vor altii echipa de fotbal.Si stai linistit, ca echipa consuma banii tuturor, iar cum in judet exista o mare foame de fotbal, unii nu se supara ca echipa este sustinuta din taxele si impozitele lor. Vreau si eu echipa in Liga 1, insa trebuie sa fim constienti, ca sunt probleme mult mai grave de rezolvat in oras. La iarna cand o sa vina intretinerea 1000 de roni, nu o sa mai arda nimanui de fotbal. Primaria nu poate tine singura echipa in Liga 1, fara un sponsor cat de cat, nu avem sanse.
2.   Fotbal trimis de
(29 aug 2008, 12:30:32
Ma cac pe el fotbal
2.1  RE: Fotbal trimis de
(29 aug 2008, 15:21:25
atunci de ce mai citesti articole despre fotbal????????????
2.2  RE: Fotbal trimis de
(31 aug 2008, 23:33:21
nu ai wc?
3.   ,MINCIUNI ELECTORALE trimis de
(29 aug 2008, 12:54:34
Da am mai ziso LUNGU sia atins obiectivul si nu mai vrea performanta,,,a pacalit microbisti lau votat si acuma ,,face fel si fel de magazine ca sasi ia portia de bani pt,,ca e sarman ,,,microbisti o sai pui capul pe taitor cum sa intamplat la CRAIOVA si o sa ramina toate de el ,,,,RUSINE lungule ,,,rusine PD-L
4.   Vrajeala si minciuniii ??? trimis de
(29 aug 2008, 13:06:35
Ce va omorati degeaba echipa cade in div.C anul acesta asa fac primari hoti si fara pic de rusine ,,ca vine tanda ,,,ca vine manda praf in ochi la alegatori,,,a pus niste pavaje si acelea cu cumetri lui si atata tot despre sport in general vraeste,,,
5.   Degeaba trimis de
(29 aug 2008, 13:50:05
ce sa mai vb mai oameni buni asta e tactica pd-lului ca si mincinosul ala de la falticeni au promis marea cu sarea in campanie si ma refer aici pe plan fotbalistic k sa fim seriosi fotbalul are o priza mare akum e un fenomen social ca fac ca dreg erau numai prin tribune si akum se dau loviti ca doar na mai stau inca 4 ani la birou si felicitari lu pana care ii face varza lui nu au ce sa-i faca el demisia nu si-o da indiferent de rezultate si daca-l dau afara tre sa-i dea bani...
6.   Hahaha trimis de
(29 aug 2008, 14:56:09
Domnule Marian Pana, in iunie de ce ai stat cu mana in fund cand era nevoie de lupta impotriva lui lunga??? ZICI CA FACI APEL LA RATIUNEA LUI? EL NU ARE ASA CEVA!!!!! Iti zic un secret dureros: PE LUNGU IL DOARE IN PEWLA DE ECHIPA NOASTRA, DE FANI SI DE TINE!!! POLITICA LUI E SIMPLA: BANUL IMEDIAT!!! Cum vrei tu sa primesti bani acum cand lungu are sarcina sa stranga bani pentru pd-l, pt campanie???

D-le Pana, va strofocati degeaba cu acest taranoi mincinos si transpirat, votat de alti 25 de mii de tarani suceveni pacaliti....
7.   Deschideti ochii trimis de
(29 aug 2008, 15:41:49
Nu mai votati PD-L pe 30 noiembrie 2008 !!!

Mincinosii astia cu ten PORTOCALIU ar trebui sa primeasca un sut in fundul lor obez...De fapt tot acolo le este si mintea lor perfida si mincinoasa din toate punctele de vedere !Exemplul numarul 1 , primarul Ionica Lungu ... MINCINOS de prima clasa ...

Minciuni PDL iste cu ALTEXUL , minciuni cu STADIONUL pentru ca nu au cele 12 ha pentru viitorul dar nerealizabilul stadion de fotbal ! Dupa mintea lor creata ar demola Areniul si maine ! Si asa , la ora actuala e o epava de stadion dat cu 3 l de vopsea ...Asa tzaran in fruntea primariei , asa rezultate ... Retrogradarea de anul trecut in C a fost la comanda tzaranului cu origini de Prelipca , si se pare ca mai doreste inca o retrogradare definitiva si o promovare din Cin B la viitoatrele alegeri locale din 2012.Un oras plin de gropi , fara iluminat public , cu un trafic sufocant si prost gandit , plin de sensuri giratorii inutile si semafoare prost gandite intr-o mizerie pastorita
8.   V-am spus... trimis de
(29 aug 2008, 16:32:38
Cand v-am spus inainte de alegeri ca d-ul Lungu nu urmareste decat sa primeasca voturile necesare pt. a fi ales primar, s-au adeverit sau nu. Spunea ca se implica si d-ul Flutur si mai multe spunea d-ul Lungu, acum zice ca in primul rand este primarul cetatenilor, parca atunci ar fi fost altceva. Astia sunt PD-leul asa au facut si asa vor face mereu,asta v-am spus atunci asta va spun si acum,aveti grija la toamna. Acuma nu-i mai putin adevarat ca si d-ul Pana umbla cu cioara.. el are niste propuneri mai bune de a antrena in alta parte si s-ar putea sa caute nod in papura, nu este nici el altfel, se vede acest lucru cu ochiul liber. Ori ce s-ar inampla noi microbistii suferim, somn usor d-ule Lungu, vise placute d-ule...Pana.
8.1  RE: V-am spus... trimis de
(29 aug 2008, 18:55:23
Hai fratilor sa facem un complot inpotriva dl. Lungu si o sal aducem cu picioarele pe pamint,,,a promis si atata ci ALTEXU ,,,PRAF IN OCHI !!!!!!BINE CA FACE MAGAZINE CA ACOLO IESE MALAIUL ,,,RUSINE ,,,DESPRE ECHIPA DE FOTBAL SI NU NUMAI TOATE SPORTURILE ,,,,MULT SUCCES ???
9.   Sperante trimis de
(29 aug 2008, 17:32:40
un oras care nu este competitiv financiar , se zbate in mediocritate. In plus , Europa se opreste la Carpati. Imi amintesc de la istorie ca Bucovina aflata sub ocupatie austro-ungara ,nemteasca,era o regiune potenta economic. La Suceava sunt iubitori de sport in general , mult peste media nationala ! Dar asteptarile sucevenilor in promisiunile sefilor locali se vor razbuna imediat la alegeri.
10.   Vrajeala trimis de
(29 aug 2008, 18:03:43
Pana are dreptate. Pentru a beneficia de voturi, Lungu s-a dat mare sustinator al echipei de fotbal. Vazandu-si saci in caruta , adica ales si reales, saltimbacul a intor-o ca pe toloaca la Pirlipca. Vrea sa vanda stadionul, fara a construii altul in loc,isi bate joc de sustinatori. Ce acrezut natangul? Probabil ca si-a inchipuit ca o echipa se tine in Liga secunda co 5 lei.
11.   Fotbal trimis de
(29 aug 2008, 18:45:56
bai gherasie se vede ca esti cu vaca mai dute la un control dar nu in

sv ca aici te gaseste ca esti cu boul plecat

12.   LA TREABA ,DOM' PRIMAR! trimis de
(29 aug 2008, 19:10:26
ACUM DUPA CE A VAZUT SACII IN CARUTA ,NE INTOARCE SPATELE NOUA MICROBISTILOR, L-AM VOTAT PENTRU CA AM CREZUT CA O ECHIPA P.D.L POATE SA FACA CEVA SI PENTRU ORASUL ACESTA ,DAR CRED CA M-AM INSELAT. MAI DEGRABA ALESII NOSTRI INCEARCA SA-SI INGRIJEASCA BURTILE LOR, NE SFIDEAZA .DACA NU AR FI PROMIS ,,ALTEX''.,LIGA 1 ,IN SCURT TIMP,STADION ,W.T.C. ....ETC.,NU AS FI AVUT DREPTUL SA-L CRITIC ,DAR ASA OMUL A PROMIS SI NU A REALIZAT MAI NIMIC .POATE CA TOTUSI SE VA GANDI SI LA MICROBISTII DIN ORASUL NOSTRU .ESTE RUSINOS CA ORASELE MICI AU ECHIPE IN PRIMA LIGA SI NOI NE CHINUIM IN LIGA A DOUA
13.   Fotbal trimis de
(29 aug 2008, 19:24:32
Inca o data ma cac pe el fotbal
13.1  RE: Fotbal trimis de
(29 aug 2008, 21:53:50
bai gherasie, mare pacat ca mama prostilor ramane tot timpul gravida...
14.   Www.csmraraul.wordpress.com trimis de
(29 aug 2008, 19:43:43
FCM BACAU II - CSM RARAUL 1-1 (scorul la pauza )
15.   Www.csmraraul.wordpress.com trimis de
(29 aug 2008, 20:16:26
FCM BACAU II- CSM RARAUL 1-1 (REZULTAT FINAL)

A marcat Gherine 8

FORZA RARAUL
16.   Vrajeala cu fotbalul marca PDL trimis de
(29 aug 2008, 21:42:36
Lungu face ce a facut si Tofan la Falticeni. In campanie era purtat pe sus de jucatori si promitea...odata reales a intors fundul!!!!
17.   Cititi adevarul adevarat trimis de
(29 aug 2008, 23:42:34
Cand intr-o editie anterioara faceam apel la galerie pt. al condamna public prin banere pe Lungu, un membru al galeriei mi-a raspuns ca galeria nu face politica. Poftim efectul: nu faceti politica, nu are echipa bani. Nu are achipa bani, nu avem fotbal! E bine asa stimabila galerie? Nu voi tr. sa dati tonul la adevar? Iar adevarul e sumbru: acum doua luni echipa n-avea bani de o deplasare la Piatra Neamt! Si Lungu ne vorbea in campania electorala de Altex, de promovare in liga I, de stadion european, iar acum ne transmite ca-l doare in palarie de fotbalul nostru!!! Va intrebam atunci pe voi membrii galeriei daca nu va doare cand auziti in difuzoare ,, multumim domnului primar Lungu,,! Nici acum nu va doare? Datorita unui asemeni specimen ne vom bate un an la evitarea retrogradarii in C, iar un an pt. promovarea in sferele inalte ale B-ului!!! Dar voi nu faceti politica! Asa e romanul-SADOMASOCHIST !!! Asta ca sa nu spun altceva. Pacat pentru fotbalul sucevean!!!
18.   Abureala lui Flutur! trimis de
(30 aug 2008, 12:56:59
Ai prinde-ti a va trezi la realitate cu minciunile PDL-iste,mai incet dar mai bine mai tirziu decit niciodata.Mai aveti timp pina pe 30 noiembrie!
19.   SINGURA SOLUTIE trimis de
(31 aug 2008, 13:47:31
CEA MAI BUNA SOLUTIEESTE DESFIINTAREA ECHIPEI...DE CE BANII MEI SI AI TAI SA-I MANANCE NISTE TIPI CARE SE CRED FOTBALISTI?/???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei