Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 aug 2008 - Anul XIII, nr. 203 (3884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofensivă

Teancuri de amenzi pentru şoferii care îşi parchează maşinile aiurea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Şoferii care parchează aiurea şi încurcă traficul din municipiul Suceava, şi aşa foarte aglomerat,  sunt sancţionaţi pe capete de poliţişti, în primele şapte luni ale acestui an pe parbrizele autoturismelor fiind lăsate mai mult de 800 de înştiinţări de aplicare a unei sancţiuni pentru oprire neregulamentară.

Poliţiştii spun că dau amenzi numai şoferilor care parchează în locuri care încurcă traficul, sancţionarea celorlalţi şoferi care staţionează în afara parcărilor fiind considerată absurdă în condiţiile crizei acute de locuri de parcare din municipiul reşedinţă de judeţ.

Pentru a evita contestaţiile şoferilor, poliţiştii fotografiază de obicei maşina parcată într-un loc interzis. Dacă şoferul nu se prezintă la Serviciul Poliţiei Rutiere Suceava, aşa cum este invitat în înştiinţarea lăsată pe parbriz, primeşte amenda acasă, în plic.

Pentru oprire neregulamentară se acordă 4 sau 5 puncte amendă, de unde rezultă o sancţiune contravenţională cuprinsă între 200 şi 250 de lei. Şoferii care achită amenda în 48 de ore plătesc doar jumătate din minim, adică 100 de lei.

 

Zonele unde se aplică cel mai des astfel de amenzi

Cele mai multe sancţiuni pentru parcări neregulamentare se aplică în zona Primăriei, unde, din cauza şoferilor care îşi lasă maşinile unde apucă, apar foarte des blocaje, aceeaşi situaţie fiind şi pe strada Leca Morariu, la ieşirea spre Universităţii, unde maşinile sunt lăsate chiar sub indicatoarele care interzic oprirea.

Şoferii care îşi parchează aici autoturismele creează blocaje la fiecare câteva minute, porţiunea de drum rămasă nepermiţând accesul a două maşini simultan.

Multe sancţiuni au fost aplicate şi la ieşirea din oraş spre Fălticeni, în zona PETROM, şi pe Bulevardul George Enescu.

Comisarul şef Laurenţiu Hermeniuc, şeful Birului pentru Siguranţa Circulaţiei în Mediul Urban din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, a precizat că „sancţionarea parcărilor neregulamentare care incomodează traficul va continua şi se va intensifica, în speranţa că vom rezolva această problemă, care îngreunează şi mai mult circulaţia prin oraş”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teancuri de amenzi pentru şoferii care îşi parchează maşinile aiurea.
 Vizualizări articol: 1837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teancuri de amenzi pentru şoferii care îşi parchează maşinile aiurea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Despre parcare trimis de
(29 aug 2008, 11:48:41
Va intereseaza numai zona primariei, parcarile aiurea din zona bazarului, care e un mare rah... cu mot nu intereseaza pe nimeni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar nu vede nici un oficial al orasului ce se �nt�mpla acolo ????????????????????? Dureaza O ORA sa treci prin zona asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.   PARC AUTO!!!! trimis de
(29 aug 2008, 12:39:56
Dar Calea Burdujeni, care s-a transformat in parc auto???vezi betoniere, cisterne, TIR-uri, o multime de maxi-taxi!!!! Astia cand au facut firmele, unde au declarat ca au parcuri auto????? Cei care locuiesc acolo si au o masina mica...ce fac cu ele???

3.   ......... trimis de
(29 aug 2008, 13:03:35
si unde ar trebui sa-mi parchez masina???????? sa astept o jumatate de zi ca sa se elibereze un loc regulamentar de parcare sau sa o iau in casa cu mine????????\
4.   .. trimis de
(29 aug 2008, 13:25:16
In sfarsit! Pana acum erau iertati deoarece vai, in Suceava nu sunt locuri de parcare deci trebuie sa permitem nesimtirea. Poate se extind amenzile si in alte zone...
5.   Oras de kkt trimis de
(29 aug 2008, 15:31:36
oras de **** cu strazi de **** si cu conducatori de ****! spaga e la putere! subscriu vehement cu sOFER!

6.   Unde nu-i cap!.... trimis de
(29 aug 2008, 15:56:09
In zona bazarului si mai incolo, tebuia sa se largeasca soseaua la trei benzi, era spatiu! Vor fi necesari in scurt timp de alti bani, deoarece nu s-a rezolvat nimic cu ce s-a facut!
7.   Oameni trimis de
(29 aug 2008, 16:10:16
cand iti cumperi maisna te gandesti unde o parchezi??ce crezi ca daca unu isi cumpara masina gata primaria trebuie sa-i faca si loc de parcare regulamentar...

daca nu te-ai gandit inainte ia-o casa saui tine-o in buzunar..
8.   Alo trimis de
(29 aug 2008, 16:49:20
faceti mai intii locuri de parcare si dupa aia incepeti sa sanctionati pe cei indisciplinati ,
9.   Unde nu-i cap trimis de
(29 aug 2008, 19:23:05
Lia, vrei sa fii sotia mea ...
10.   Hermeniuc trimis de
(29 aug 2008, 19:53:27
Bai specialistule, da-le amenzi alora care sfideaza participantii la trafic cu tupeul lor grosolan, sau n-ai curaj sa te iei de smecheri?

11.   Tot consiliul local! trimis de
(29 aug 2008, 21:31:34
Intrebarea e :,,cate masini sunt parcate corect in municipiul Suceava?''

O parcare nu e asa ,,productiva'' ca un bloc construit pe acelasi spatiu ! Nu-i asa domnilor consilieri ??? Amenzile sa fie suportate de cei care nu au creat spatii necesare si suficiente pentru parcarea autoturismelor autohtone sau in trecere!!!
12.   Nu ai unde parca nici bicicleta trimis de
(30 aug 2008, 03:38:44
vai de voi dragi alesi, ganditi-va ce va fi la anu in august. eu am masina dar cred ca o s-o schimb cu un scuter, asta dak o sa-l pot parca si dak o sa mai fie loc sa circul si cu ala.
13.   Parcari desfiintate trimis de
(30 aug 2008, 05:40:58
cum sa iti mai parchezi masina corect daca hotii sau incompetentii astia de la primarie isi fac de cap.hai sa va inteb ceva? stiti parcarea din spate la curcubeu? e belea .au venit cu utilaje cica sa asfalteze parcarea au inaltat canalele si au plecat . sa vezi ce piscina se face acolo cind ploua.BELEA FRATE .cite locuri de parcare s-au evaporat o data cu pavelizarea sucevei(alta hotie )bravo lungule .....incepi sa iti faci plinul?

da de mormintele alea de pe strada de la metro ce parere aveti?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei