Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 aug 2008 - Anul XIII, nr. 203 (3884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiecte

Drumul spre Ardeal prin Bilbor va fi modernizat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Consiliul Judeţean Suceava va începe, până la sfârşitul acestui an, lucrările de modernizare a drumului judeţean Vatra Dornei – Panaci – Bilbor pe o porţiune de 18 kilometri, care va asigura legătura cu viitoarea autostradă Transilvania.

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a precizat că proiectul tehnic pentru realizarea acestei investiţii este pregătit, iar finanţarea lucrărilor se va face din fonduri europene. Flutur a explicat că modernizarea acestui drum ar scurta ruta Vatra Dornei – Bucureşti cu aproximativ 110 de kilometri şi, mai mult, ar facilita accesul din judeţul Suceava spre autostrada Transilvania.

„Reprezentanţii Consiliilor Judeţene din Suceava şi Harghita s-au întâlnit la începutul acestei săptămâni, la Vatra Dornei, pentru a stabili urgentarea demarării acestor investiţii. Cei din Harghita au finalizat modernizarea drumului, până la Bilbor, şi urmează ca şi noi să demarăm cât mai urgent aceste lucrări”, a declarat Gheorghe Flutur.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a mai adăugat că, cel mai probabil, lucrările vor începe în această toamnă, iar finalizarea lor va avea loc în primăvara anului viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul spre Ardeal prin Bilbor va fi modernizat.
 Vizualizări articol: 1654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Drumul spre Ardeal prin Bilbor va fi modernizat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tiiii ce fain trimis de
(29 aug 2008, 11:25:28
Doaaamne cat de fain...chiar da?? chiar asta vreti sa faceti acum??

Pai la fix ati terminat si cu drumul Suceava - GuraHumorului - Campulung - V.Dornei care este modernizat la cele mai inalte standarde europene, de-si faceau cruce Herr und Frau Stolz ca nu au mai vazut asa drum nici la ei in Deutschland. Pai e pacat sa nu conectezi asa mandrete de drum la ditaimai autostrada Transilvaniei.

Acum, ca s-a luat decizia buna, sa vedem doar la ce kilometru sa facem breteaua de racordare, respectim km1, km2, km3 sau km4 (daca nu stiti autostrada Transilvania detine recordul absolut de lungime, 4 km lungi si mai putini lati).

Doamne cum din impozitul pe venit al unora, sunt platiti altii sa scoata idei din c.u.r...
2.   Sugestii trimis de
(29 aug 2008, 12:44:12
normal ca asta urma... nu-s in stare sa termine ce au inceput acu' 10 ani ca au si sarit baietii la sursa urmatoare de spaga... inseamna ca nu mai pot ****de la astia cu c-lung - v. dornei si trec la cealalta sursa. Importanta e ca este de unde! de ce nu incepeti si o bretea suceava-autostrada soarelui...suspendata, sa mergem direct la mare , pe sus!!!

3.   :)) trimis de
(29 aug 2008, 13:00:19
Ai dreptate Max. Stai ca ei n-au facut decat 4 km de autostrada, iar pe cea spre Constanta de 2 ani nu au mai facut nimic. Dar chiar si asa..ei au inceput sa vorbeasca acu si autostrada Moldova, aia de la Bucuresti la Iasi.laughing) Nu prea e de ras...e de plans...cat de fraieri ne pot crede acesti guvernanti, mai ales acu in prag de alegeri...pensii marite cu 20 %, niste aberatii...ca te constipi cand ii auzi..
3.1  RE: :)) trimis de
(29 aug 2008, 13:13:13
Corect.

Si mai e o chestie...noi ne tot intrebam retoric, cat de fraieri ne cred ei pe noi, etc etc...REALITATEA e ca, ei nici nu au habar ca noi existam, nici prin gand nu le trece sa se gandeasca la noi, fie si ca la niste prosti, cand se apuca de facut cate una. Personajul colectiv rom�nul, nu exista pentru acesti scarbavnici.
4.   Haaaaaaaaaaaa trimis de
(29 aug 2008, 13:16:50
MAI FLUTUREL, ABERANT MAI POTI FII,,PE VREMEA CIND ERAI DIRECTORAS LA D.SILVICA SUCEAVA NU VROIAI SA DAI AVIZUL DE DEFRISARE A UNOR CULUARE DIN ACEEA ZONA...ACUM MAI TITIREZ BONAV ..VREI SA-L SI TERMINI DRUMUL..VORBESTI FRUMOS..DAR DOAR VORBESTI...ALTCEVA NICI CA AI FACUT??? NU VEI FACE!!!!

PENTRU CA NU TE PRICEPI DECIT LA A MINTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII A DA DIN COATE SA STAI PE PIRAMIDA....APROPO..VEZI SA NU-TI PLECE TURTURICA DIN CAP!!!!
5.   Macar de asfalt trimis de
(29 aug 2008, 17:45:01
1. Mai e un drum istoric, Drumul Imperiului, care pleaca din Cirlibaba si pe sub Rodna ajunge la Ilva Mica. Oameni buni, astia care se fac ca ne conduc destinele habar nu au ce este in Bucovina.

Intr-o ora, pe un drum forestier facut pe vechea cale a Impriului, de la Ilva Mica la Cirlibaba mergi linistit pe pietris cu o priveliste cum nu poti crede ca mai exista in tata asta bantuita si praduita de hoti si de spagari.

2. Daca tot strigam in scris pe forum, hai sa ne intalnim la un miting, sa rupem targul si sa trezim lumea la viata. Dar, asa, fricosi cum suntem, ma mir ca nu am si mutrit inca de prostia si teama noastra.
6.   Corectat, scuze! trimis de
(29 aug 2008, 17:48:12
1. Mai e un drum istoric, Drumul Imperiului, care pleaca din Cirlibaba si, pe sub Rodna, ajunge la Ilva Mica. Oameni buni, astia care se fac ca ne conduc destinele habar nu au ce este in Bucovina.

Intr-o ora, pe un drum forestier facut pe vechea cale a Imperiului, de la Ilva Mica la Cirlibaba, mergi linistit pe pietris, cu o priveliste cum nu poti crede ca mai exista in tara asta bantuita si praduita de hoti si de spagari.

2. Daca tot strigam in scris pe forum, hai sa ne intalnim la un miting, sa rupem targul asta adormit si sa trezim lumea la viata. Dar, asa, fricosi cum suntem, ma mir ca nu am si murit inca de prostia si teama noastra.

PS. Nu ca as fi eu pretentios, dar sa se inteleaga mai clar!
7.   Povesti trimis de
(29 aug 2008, 20:52:37
Cu ce fonduri europene face p.rostu asta drumul? Ca chiar el a zis ca s-au terminat! o scoate pe m.a-sa la produs? Numa povesti zice asta!
8.   Despre psd pdl pnt pnl etc trimis de
(30 aug 2008, 00:55:30
niste prosti ia\ ales anonimi as-a ca mine sa-ne fie rusine

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei