Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 aug 2008 - Anul XIII, nr. 203 (3884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


O păpuşă gonflabilă pe nume Monica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Au apărut pe piaţă nişte păpuşi gonflabile deosebite, cu performanţe ultramoderne. Nu numai că ele pot zâmbi, nu numai că pot să geamă şi să-şi dea ochii peste cap, dar deţin chiar un fond de câteva sute de cuvinte, pe care le ordonează în fraze uneori inteligibile. Sunt păpuşi cu preţ prohibitiv, un preţ uriaş plătit la achiziţie, la care se adaugă nişte cheltuieli de întreţinere de-a dreptul uriaşe. O dovadă că ştiinţa a făcut paşi uriaşi pe drumul dezvoltării, e că aceste păpuşi gonflabile pot chiar să procreeze. Mai mult, apăsându-le pe câteva butoane, ele pot şi alăpta, după ce nasc. Ştiu că sună incredibil, dar ceea vă spun nu e decât adevărul gol-goluţ.

Una din aceste păpuşi, răspunzând la numele Monica, a fost achiziţionată de miliardarul Columbeanu, cel care când zâmbeşte dă senzaţia că şi-a uitat proteza acasă, în borcan. Profitând de dotarea tehnică a roboţicii sale, Irinel vrea să-şi înfrângă zestrea de complexe care l-au făcut să pară în propriii ochi un simulacru de bărbat. Priviţi-l pe Internet cum o face pe berbantul, fructificând toată gama de orificii cu care e dotată tehnic păpuşica dumnealui. Irinel, numai în priză să nu-ţi alunece din greşeală, dragul tatii, că te scutură volţii cât eşti tu de miliardar! Cu ce ţi-om fi greşit, măi băiatule, de nu mai puteam deschide ziar sau televizor, fără să-ţi vedem performanţele genitale?

E un pamflet splendid de Geo Bogza, intitulat „Mărirea şi decăderea unor castraveţi”; unde castraveţii sunt descrişi în toată splendoarea lor de efebi primăvara, când tot norodul tânjeşte după ei; pentru ca toamna, când ajung nişte legume puchinoase, nimeni să nu-i mai vrea decât cel mult în borcan, pentru murat. Să nu aibă şi castravetele matale, Iri, soarta confraţilor descrişi de Bogza. S-ar putea să am gura pocită, dar prea te joci cu focul.

Când va veni clipa divorţului dintre Iri şi Moni, căci inevitabil va veni, atunci să te ţii tare. Atunci o să-i dea ea în vileag toate rateurile castraveciorului, atunci o să dezvăluie ea cum a hrănit-o din borcanul cu murături. Atunci să te ţii păruială. Dacă postul de tembeliziune B1 nu va avea obraz şi nu ne va prezenta un „realiti şău”, sunt convins că un creştin va pune în circulaţie un filmuleţ pe Internet.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O păpuşă gonflabilă pe nume Monica.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
O păpuşă gonflabilă pe nume Monica4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei