Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Populaţia reclamă că activitatea balastierelor a favorizat producerea inundaţiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sistemul de Gospodărire a Apelor Suceava va verifica toate balastierele de pe cursurile de apă din judeţ, pentru a constata dacă acestea respectă condiţiile de exploatare a balastului.

Decizia a fost luată de prefectul judeţului, Alexandru Băişanu, care a precizat că la Prefectura Suceava au fost depuse numeroase reclamaţii referitoare la modul în care balastierele îşi desfăşoară activitatea.

„Am primit reclamaţii de la populaţie precum că balastierele exploatează în mod greşit, ceea ce ar fi cauzat inundaţii mai mari în zonele respective”, a subliniat Băişanu.

Prefectul judeţului a spus că pentru început, verificările SGA nu au ca scop sancţionarea cu amenzi a firmelor care exploatează balast, ci doar pentru a constata dacă reclamaţiile primite sunt adevărate sau nu.

Cu toate acestea, Alexandru Băişanu a precizat că în situaţia în care specialiştii SGA Suceava vor depista nereguli în activitatea acestor balastiere privind modul în care exploatează balastul, firmele în cauză vor fi amendate.

„Dacă se va dovedi că s-a exploatat haotic, amenzile vor fi usturătoare”, a declarat prefectul.

Băişanu a arătat că dacă se va constatata că exploatarea balastului din râuri a favorizat producerea de inundaţii, firmele responsabile vor plăti pagubele produse în zonele în care îşi desfăşoară activitatea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Populaţia reclamă că activitatea balastierelor a favorizat producerea inundaţiilor.
 Vizualizări articol: 1234 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Populaţia reclamă că activitatea balastierelor a favorizat producerea inundaţiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cad pe jos de ras :))) trimis de
( 8 aug 2008, 11:36:53
Ba, noi romanii, traim un deja-vu de cativa ani buni! Cum a trecut potopul, cum se verifica balastierele si se promite reimpadurirea zonelor defrisate. Cum trece timpul, cum uitamlaughing Si tot asa. Si va promit ca daca la anul mai vine potopul iar se vor verifica balastierele!
2.   Frectii la picior de lemn trimis de
( 8 aug 2008, 16:29:14
o informatie pentru cei de la SGA ,la intrare in localitatea FRATAUTII-NOI se afla un pod care a fost afectat de viitura ,motivul exploatarea din albia raului suceva la aproximativ 100m de pod .cine este vinovatul firma LABIRINT ,astept sa vad daca cei de la SGA VOR FACE CEVA .LICA AI PILE LA TOV. MARZA ?
3.   Ete fleosc! trimis de
( 8 aug 2008, 19:16:13
Cine de la SGA sa verifice? Directorul cel care imparte toate cartile la balastiere, salariatii care nici nu sufla in fata lui UNGUREANU cel smintit? S-a mai scris despre balastiere si anul trecut dar atat timp cit dir.de la Bacau il tine in brate pe actualul directoras vom mai vorbi despre balastiere, poluari acoperite si alte matrapazlicuri.
4.   Socant trimis de
( 8 aug 2008, 20:30:53
Zilele trecute am avut ceva treaba la SGA si fara sa vreau am asistat la o scena ce se pare ca are loc in fiecare zi acolo. Directorul tipa cat il tineau plamananii la o duduie vrute si nevrute iar cand respectiva incerca sa-i explice fiara dezlantuita cu jugularele umflate si cu o privire asasina riposta si spunea:"Tu sa taci aici in unitate numai eu vorbesc, sunteti toti niste putori, eu v-am facut oameni eu va distrug". Am lucrat afara dar asa iesire si limbaj nu ma auzit. Duduia respectiva a iesit plangand iar insul in spatele ei a spus:"Uite si proasta asta cum ma enerveaza". Cand mi-a venit randul m-a luat si pe mine intr-o serie explicandu-mi ca in unitate numai el munceste iar restul sunt niste prosti si incompetenti. Cand mi-a facut o proba de gramatica mi-am dat seama ca am de a face cu un mitocan si am plecat cu un gust mai amar decat la intrare. Cu asemenea oameni la conducere cum naiba sa nu fim catalogati drept o natiune bolnava!
5.   Fapte nu vorbe trimis de
( 8 aug 2008, 21:20:40
In Barasti, comuna Boroaia unul de la PDL (parca) si-a facut o balastiera!

Drept urmare in aval de aceasta, adica in satul Giulesti le-a secat la oameni apa in fantana. Acestia au trebuit sa-si sape fantinile si sa adauge cate un tub pe cheltuiala lor.

Pe oamenii acestia cine-i va despagubi oare sau oare de ce nu se sesizeaza nimenea.

De ce stam indiferenti asa cum au stat cei de pe la iazul de la Lipoveni cand s-a inect fetitza de 14 ani. Mai rau, aia isi faceau poze cu scafandri in loc sa dea o mana de ajutor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei