Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rochii pentru zilele de vară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mini sau maxi, cu croială trapez sau stil creion, uni sau cu imprimeuri florale, dreaptă sau cloş, din in, mătase ori denim, rochia reprezintă punctul central al oricărei colecţii şi oferă posibilitatea unui număr aproape nelimitat de combinaţii.

Doamnele trebuie să recunoască faptul că rochiile sunt piesele lor vestimentare preferate, poate tocmai pentru că, prin definiţie, aceste haine le duc imediat cu gândul la vară. Tocmai de aceea, pentru sezonul estival care este în toi, creatorii s-au întrecut în tehnici şi imaginaţie pentru a pune pe „tavă” cele mai frumoase şi atrăgătoare modele de rochii. Iar când moda oferă atât de multe alternative, este şi păcat să nu profităm.

Rochiile cu imprimeuri florale sunt vedetele acestui sezon, aducând aminte de spiritul şi stilul câmpenesc, de florile de câmp ale verii.

 

Creatorii de modă aleg rochia albă

Acelea dintre dumneavoastră care doresc totuşi să adopte un stil clasic, mai „serios” trebuie să ştie că rochia albă „invadează” în această vară dulapurile pasionatelor de cumpărături şi ale doamnelor care doresc să fie în pas cu moda. De altfel, designerii italieni Dolce & Gabbana au consacrat chiar o întreagă colecţie acestei piese vestimentare, combinând cu îndrăzneală volane şi dantele care mai de care mai preţioase.

Aceeaşi tendinţă o întâlnim şi la creatorul de modă Eymeric Francois, în a cărui colecţie rochia albă este transformată într-o siluetă lungă de dantelă, care înveşmântează o femeie ieşită parcă din basmele cu zâne.

În plus, mânecile bufante, materialele vaporoase şi lejere şi broderia reprezintă elemente indispensabile ale rochiei albe, atuuri pentru farmecul romantic feminin.

 

Nu uitaţi de culori

Fiind de mult timp apanajul creatorilor de modă italieni, în special Pucci şi Misson, culorile şi imprimeurile rămân în această vară pe podiumurile de prezentare, dar şi în garderobe. Culoarea devine atributul femeii seducătoare, înger şi demon în acelaşi timp. Culorile neon revin şi ele în forţă, sporind efectul de bună dispoziţie.

 

Jucaţi-vă de-a femeia fatală

Dacă, în timpul zilei, rochiile se pot adapta uşor tuturor gusturilor şi „îndrăznesc” să combine mai toate culorile, când vine vorba de o rochie de seară, atributele la ordinea zilei sunt distincţia şi eleganţa. Element al feminităţii asumate, rochia de seară pe care designerii o propun pentru această vară trebuie să fie neagră, să mizeze pe contrastul de lungimi, să fie ornată cu broderii, fir de aur sau pene şi să aibă încrustaţii de dantelă, pentru a dezvălui privirilor o femeie seducătoare.

Designerul Nicolas Guesquiere, care conduce casa de modă Balenciaga, şi-a imaginat că femeia acestei veri poartă o rochie cu talie empire, cu încrustaţii de dantelă, în timp ce Elie Saab înveşmântează femeia în rochii lungi sau scurte, argintii şi strălucitoare. Pe de altă parte, Udo Edling omagiază distincţia desăvârşită a lui Jackie Onassis, în timp ce, în viziunea lui Stephane Rolland, rochia de seară ce se poartă vara aceasta trebuie să fie de mătase vaporoasă, în culori pastelate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rochii pentru zilele de vară.
 Vizualizări articol: 15177 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Rochii pentru zilele de vară4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei