Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Sprijin

Consiliul Judeţean alocă 50 de mii de lei pentru fiecare casă distrusă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Consiliul Judeţean Suceava va aloca câte 50 de mii de lei ca sprijin pentru reconstrucţia a 40 de case distruse de inundaţii, a anunţat şeful instituţiei, Gheorghe Flutur.

El a declarat că banii provin din donaţiile primite de Consiliul Judeţean de la diverse instituţii din ţară şi că fondurile vor ajunge la familiile afectate prin intermediul primăriilor.

În acest sens se va proceda la o rectificare a bugetului Consiliului Judeţean care va avea loc în şedinţa deliberativului de luni, 11 august.

Flutur a arătat că până acum în conturile instituţiei pe care o conduce au intrat 14 miliarde de lei vechi, din care 12 miliarde de la Consiliul Judeţean Timiş, dar că suma va ajunge până luni la 20 de miliarde de lei vechi.

 

O sută de mii de lei pentru fiecare casă reconstruită

Fiecare casă distrusă va beneficia în total pentru reconstrucţie de o sută de mii de lei, jumătate din sumă fiind deja alocată de guvern.

„Vrem să facem o rectificare şi vom propune Consiliului Judeţean sprijin pe care-l vom transfera primăriilor pentru 40 de case. Iniţial am anunţat primele 28 de case care erau afectate, dar acum o să facem această rectificare cu 50.000 de lei pentru fiecare casă. Tot atât dă şi Guvernul, care alocă 40 de mii de lei pentru materiale de construcţie şi 10 mii de lei pentru manoperă. Am avut o discuţie cu prefectul şi am convenit pentru toate casele care au fost dărâmate efectiv să dăm acest ajutor de urgenţă. Nu sunt suficiente cele 50 de mii de lei ale Guvernului şi de aceea venim şi noi cu încă 50 de mii pe care-i transferăm în contul primăriilor, pentru ca ei să se ocupe mai departe împreună cu persoanele în cauză pentru rezolvare acestor probleme”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean alocă 50 de mii de lei pentru fiecare casă distrusă.
 Vizualizări articol: 1339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Consiliul Judeţean alocă 50 de mii de lei pentru fiecare casă distrusă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa vezi atunci.. trimis de
( 8 aug 2008, 11:23:30
...scandal.. Astia nu sunt normali. O casa de 1 miliard ? Sa fim seriosi. Ii inteleg pe acei oameni care si-au pierdut casele. Insa va dati seama ce fac acei oameni care au case din chirpici si care nu s-au daramat? Desi structura lord e rizistenta este afectata, acestia vor primi doar cativa lei! Parerea mea este ca ar trebui un pic de cumpatare in alocarea acestor ajutoare!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei