Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Bătrâneţe în pumni

Al patrulea dosar penal pe numele unui fost poliţist care îşi terorizează mama

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean în vârstă de 53 de ani, fost poliţist în Bucureşti, este la cel de-al patrulea dosar penal întocmit pe numele său, pe motiv că îşi bate propria mamă, o bătrână de 81 de ani.

Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au început urmărirea penală împotriva fostului om al legii, Vasile Ciornobreuciuc, după ce acesta şi-a luat iar la bătaie mama, în casa căreia locuieşte, în comuna Bălcăuţi.

Potrivit prim-procurorului Viorel Damu, Vasile Ciornobreuciuc a fost trimis în judecată în urmă cu doi ani tot pentru că şi-a bătut mama, instanţele judecătoreşti hotărând la acea vreme să-i dea o amendă penală în valoare de 800 de lei.

Fost agent de ordine publică în Capitală, Ciornobreuciuc nu s-a liniştit şi a continuat să-şi bată mama, motiv pentru care femeia a mai depus alte două plângeri penale.

În momentul în care procurorii se pregăteau să-l dea pe mâna instanţelor, bătrâna şi-a retras plângerile, salvându-şi fiul de la închisoare.

Seria bătăilor a continuat, iar Victoria Ciornobreuciuc, terorizată de propriul fiu, l-a dat la un moment dat în judecată şi le-a cerut judecătorilor să-l evacueze din casa ei. Deşi a obţinut în cele din urmă un ordine de evacuare a fostului poliţist, bătrâna trăieşte în continuare sub acelaşi acoperiş cu fiul ei, acesta refuzând să plece din casă.

 

„Trăieşte într-o teroare permanentă”

Chinuită de boală, Victoria Ciornobreuciuc nu a mai bătut drumul până la Rădăuţi, pentru a vorbi cu un executor, şi a continua demersurile de a-şi da fiul afară din locuinţa ei.

A ajuns în cele din urmă la Rădăuţi, pe data de 17 iulie a.c., însă cu o ambulanţă, după ce fostul poliţist a snopit-o din nou în bătaie.

Bătrâna a stat cinci zile în spital, suferind, potrivit prim-procurorului Viorel Damu, mai multe contuzii şi traumatisme craniene, toracice şi abdominale.

„Trăieşte într-o teroare permanentă. Fostul poliţist nu îşi recunoaşte faptele, deşi sunt martori care au declarat de fiecare dată prin ce calvar trece bătrâna. Femeia nici nu are bani să-şi scoată un certificat medico-legal ”, mărturisea, ieri, procurorul Damu.

Vasile Ciornobreuciuc va ajunge din nou în faţa procurorilor rădăuţeni, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de loviri asupra unui membru al familiei, faptă pentru care Codul Penal prevede o pedeapsă între 1 şi 2 ani de închisoare sau amendă penală.

Pentru că a primit deja o amendă penală, fostul poliţist riscă să ajungă de data aceasta în spatele gratiilor.

 

„Ce să fac? E copilul meu...”

Vasile Ciornobreuciuc a fost ani de zile agent de ordine publică la Secţia 9 de Poliţie din Bucreşti şi a ieşit la pensie acum aproximativ opt ani, când s-a întors acasă, la Bălcăuţi.

Deşi s-a bucurat, crezând că va avea un sprijin la bătrâneţe, Viorica Ciornobreuciuc trăieşte de atunci un adevărat coşmar. Aproape de fiecare dată când trece pe la crâşma din sat, fiul ei o ia la bătaie şi îşi varsă nervii pe femeia care i-a dat viaţă.

Deşi vecinii ştiu cu toţii calvarul prin care trece bătrâna în vârstă de 81 de ani, fostul poliţist neagă de fiecare dată acuzaţiile, susţinând că mama sa, care abia poate merge, este cea care îi vrea răul şi-l dă fără motiv pe mâna foştilor săi colegi de breaslă.

„De multe ori tremură şi carnea pe mine când sunt singură cu el, dar ce să fac? E copilul meu”, mărturisea Viorica Ciornobreuciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Al patrulea dosar penal pe numele unui fost poliţist care îşi terorizează mama.
 Vizualizări articol: 1621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Al patrulea dosar penal pe numele unui fost poliţist care îşi terorizează mama1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aia da mustata! trimis de
( 8 aug 2008, 11:12:12
Frateee, parca are o vrabie pe buza de sus...
2.   Ce... trimis de
( 8 aug 2008, 11:13:32
...figura de alcoolic are ! Probabil ca baba l-a snopit in bataie ! Mars javro! Asa ajung militienii de teapa ta!
3.   Militian prost trimis de
( 8 aug 2008, 11:40:45
nu se gaseste nimeni mai hotarat sa-i arate scursurii ca bataia doare? E de la sine inteles ca seful de post si ceilalti uniformisti ii iau apararea. Dar nu e nimeni in satul respectiv sa-i aplice o demonstratie practica? Ca alta solutie nu e !
4.   Ptr jean trimis de
( 8 aug 2008, 13:41:56
ai fost tare cu comentariul tau....laughing) ma uit bine si da..park are o vrabielaughing
5.   Carmol trimis de
( 8 aug 2008, 14:03:03
E CLAR.ARE FIGURA DE CARMOLIST.CARMOLISTII ASTIA SUNT INCONFUNDABILI.CE DRAQ.UITATI'VA ATENT.CORMOOOOOOL NOTORIU.PAI ASTA DAK CADE LA PARNAIE E HALIT.UNA K TRE' SA'SI IA RUJUL SI VASELINA CU EL DAR IL ZAPACESC OAMENII PE MILITIENI ACOLO.ASA'I TREBE.SPOR LA TREABA BAIETI.........
6.   Pentru CITRUS trimis de
( 8 aug 2008, 14:16:11
Politia si-a facut datoria,au intocmit patru dosare penale,in legatura cu bataia acestia nu au dreptul dar poate se va gasi cineva sa-i arate ce inseamna sa lovesti mama
7.   Politist bataus trimis de
( 8 aug 2008, 14:36:19
ba ,asta are mai mult par decit fata.
7.1  RE: Politist bataus trimis de
( 8 aug 2008, 21:24:58
zici ca-ti ...place sa te dai...mare cu un nick care nu-ti....apartine ??

se vede ca n-ai...."habar" de regulile de....BUN SIMT care se ...folosesc pe net sau altfel spus ....legea nescrisa a ....forumurilor .

am fost in...concediu , m-am ...intors , n-am......murit (inca) !!!!

cu respect adevarata...............TEMIDA

7.2  RE: Politist bataus trimis de
( 9 aug 2008, 09:13:34
Bine ai venit. Chiar ma gandeam zilele trecute la tine. Spor la comentat. O zi buna.
7.3  RE: Politist bataus trimis de
( 9 aug 2008, 10:37:35
temido, te-ai intors din concediu? unde l-ai petrecut? la prashit la Gulia sau la socri la vidanjare?
8.   LUI NAPOLION BOUNAIPARTE... trimis de
( 8 aug 2008, 15:49:16
Bai,pampulis du-te-n raspa mea de idiot si nu mai scrie pe forum ca mi te i-au la incins,talamba ce esti !
9.   Simplu, badea Vasile Ciornobreuciuc, fara fost pol trimis de
( 8 aug 2008, 16:42:33
Daca se scrie in ziar "fost politist", da foarte bine la public, dar consecintele unei imagini defavorabile intregii imagini a institutiei politiei se uita...Se uita ca nu politia naste violenta , ca indiferent unde ai lucrat ceva s-a intamplat cu tine ca om in aceasta viata. Daca totusi exista o educatie proasta in acest sens acesta a dat-o sistemul. El pentru mine este doar un badea Vasile Ciornobreuciuc, care va raspunde in fata legii, ci nu un fost politist.
10.   Extraordinar trimis de
( 8 aug 2008, 16:52:09
Omu asta are mai mult par sub nas decit mine pe cap. Asta da mustata!
11.   Gabor pervers,ca toti altii trimis de
( 8 aug 2008, 17:19:20
domnilor nu va mai mirati atat,aceasta rasa de oameni care au virusul militienesc in sange nu o poti schimba.....,toti sant la fel.pleava societatii,mizeria....,o reprezinta acestiia,asteptam promotiile de dupa "92 caci sigur au alte viziune in arta profesionalismului
12.   Mutra tradeaza omul trimis de
( 8 aug 2008, 21:26:59
Priviti-l pe fostul politist ce mutra lombroziana are Dupa figura poti sa vezi in el o bruta specifica militienilor ceausisti fiorosi si batausi pregatit sa dea cu bastonul pe a carui cap scrie" SPUNE TOT!" Daca da in mama lui imi imaginez cum dadea in oameni.
13.   UNDE ESTE ? trimis de
( 9 aug 2008, 09:00:56
...ca-l imbat eu si il pun intre doi saci de nisip si ti-l bat nene pina vomita singe . Un ratat sa isi bata mama asa .Nu conteaza ce sau nu a facut ea...dar daca el are ceva scoala ...atuncea sa se controleze.Spune-mi pe la ce crisma mergi ca sa ,,te aranjez eu ,, !
14.   Criminalul trebuie bagat la zdup trimis de
( 9 aug 2008, 09:40:10
Ce mai asteptati bagati ciminalul la zdup macar pt. 15 ani sa aiba timp sa mediteze la marsava si criminala fapta. Dobitocul stie ce inseamna MAMA??? Nu merita sa stea printre oameni acest criminal !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei