Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Modernizare

Piaţa Mică se închide peste două săptămâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

În aproximativ două săptămâni, Piaţa George Enescu, cunoscută mai ales sub denumirea de Piaţa Mică, va fi închisă temporar, pentru a putea fi realizate o parte din lucrările ISPA de modernizare a reţelelor de apă şi canalizare.

Viceprimarul municipiului Suceava, Viorel Seredenciuc, a precizat că decizia de închidere a traficului pietonal şi rutier în Piaţa Mică a fost luată miercuri, în cadrul Comitetului de coordonare ISPA, prin care este reabilitat sistemul de apă şi canalizare din municipiul Suceava.

“În principiu, lucrările de refacere a sistemului de apă şi canalizare de pe aleea principală din Piaţa Mică, precum şi pe străzile Saturn şi Venus, vor începe în data de 20 august, oricum, până la sfârşitul lunii. Lucrarea va fi realizată în două etape, pe traseul cuprins între strada Universităţii şi strada Saturn. De închiderea străzii vor fi anunţaţi şi comercianţii din Piaţa Mică, care trebuie să încerce să îşi lichideze stocurile de marfă perisabilă, ce nu va mai putea fi vândută după încheierea lucrărilor”, a declarat Viorel Seredenciuc.

Viceprimarul Sucevei a precizat că fiecare dintre comercianţii care au spaţii comerciale în Piaţa Mică va putea încheia contract cu furnizorul de apă, în baza acestor contracte fiind estimat şi consumul mediu necesar pentru zona respectivă.

În paralel cu conectarea comercianţilor la serviciile publice de apă şi canalizare, există şi un proiect de modernizare a Pieţei Mici, în special a aleii principale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piaţa Mică se închide peste două săptămâni.
 Vizualizări articol: 4206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Piaţa Mică se închide peste două săptămâni3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Modernizre trimis de
( 8 aug 2008, 12:30:24
poate aveti cumva in proiect si modernizarea pietei?!!!
2.   De ce... trimis de
( 8 aug 2008, 13:16:26
De ce mai trebuie modernizata,a fost modernizata de doua ori,in aprilie 2007,si,in campania electorala 2008.Domnule PRIMAR,ce parere aveti?
2.1  RE: De ce... trimis de
( 8 aug 2008, 18:27:02
Da sunt convins ca isi platesc toate impozitelewinking. De aia e primaria asa bogata ca n-are de unde sa platesca curentul. Ideea cu supermarketul e buna si ar trebui aplicata peste tot. Economia de piata de care vorbeste Calin include intre altele conceptul de diviziune a muncii - agricultorii produc si comerciantii vand. Oricum 90% din marfa e din import - pana si patrunjelul a ajuns sa vina din Turcia!
3.   Da trimis de
( 8 aug 2008, 13:43:18
ar trebui puricati la sange nu sa vanda marfa pana se inchide piata, se face trafic cu de toate acolo, chinezarii, si alte mame de produse. Mai bine se face un supermarket si sa-i desfiinteze, sau sa investeasca primaria bani sa faca un loc de agrement
3.1  RE: Da trimis de
( 8 aug 2008, 17:34:28
Omule,car ce ai cu acei oameni care vand "chinezarii",cum spui tu?CE te deranjeaza?Stii ca oamenii aceia castiga un ban cinstit,cumpara si revand,asa se procedeaza in economia de piata.Cata vreme platesc taxa de taraba,salubrizare,impozit pe profit la primarie,taxa de inchiriere pe 4 m patrati de teren,sunt in regula.Nu-ti convin preturile,nu cumpara!Este necesar sa o "modernizeze primaria,suntem in UE unde totul este la locul lui,sunt si astfel de tarabe in occident,n-ai auzit?
3.2  RE: Da trimis de
( 8 aug 2008, 18:28:14
Da sunt convins ca isi platesc toate impozitelewinking. De aia e primaria asa bogata ca n-are de unde sa platesca curentul. Ideea cu supermarketul e buna si ar trebui aplicata peste tot. Economia de piata de care vorbeste Calin include intre altele conceptul de diviziune a muncii - agricultorii produc si comerciantii vand. Oricum 90% din marfa e din import - pana si patrunjelul a ajuns sa vina din Turcia!
4.   COMENTEZ! trimis de
( 8 aug 2008, 14:04:39
sa inteleg ca tie iti plac preturile de supermarket cu acelasi produse??!! nu esti satul de cate supermarket-uri sunt?!! sai ai vreun gand??!! o piata modernizata ar fi mai ideal! sa-si poata permite tot omul sa cumpere!! iar cei carora le plac "marcile"..sa mearga la magazine de "fite"!!caci sunt destule!!.......auzi, "purificati la sange"!! nu mai ai si alte "exemple" care trebuie "purificate la sange"??!! eu te-as purifica pe tine, sa stiu exact motivul care te deranjeaza!...pt. ca o solutie sa nu cumperi din piata mica ar exista!! ce zici?! nu-mi da replica la:"te-as purifica".nu de alta dar nu-mi stii sexul si anii si nu stiu daca o sa-ti placa!! in locul tau n-as risca cu replica..
4.1  RE: COMENTEZ! trimis de
( 8 aug 2008, 17:33:59
sunt mai iesftine la supermarket si nici nu te fura la cantar;unde mai pui ca iti alegi singur produsele si nu stramba nimeni din nas sau nu incearca nimeni sa iti bage marfa stricata;
5.   Arata groznic si-i un loc aglomerat, murdar! trimis de
( 8 aug 2008, 14:05:43
Acolo ar trebui de desfiintat toate dughenele si de facut un parc( daca nu se mai face pe CARTODROM) on orasel al copiilor din cartier cu tot ce trebuie pentru micuti. Deja topoganul de la universitate este mic si nu prea iventiv. Cind veti infrumuseta orasul? Arata groznic si-i un loc aglomerat si mereu murdar!
6.   RE BORSECUT trimis de
( 8 aug 2008, 14:06:32
BRAVOOO UITE UN OM CARE GANDESTE
6.1  RE: RE BORSECUT trimis de
( 8 aug 2008, 17:36:13
Borsecut gandeste,insa cu curul.
7.   Parerea mea... trimis de
( 8 aug 2008, 15:37:11
Cred ca smecherii vor sa mai kace acolo vreo doua blocuri si o cladire cu birouri...
8.   P, mica trimis de
( 8 aug 2008, 15:54:44
lungule ,esti un mincinos ba nu UN PORC
8.1  RE: P, mica trimis de
( 8 aug 2008, 16:34:16
cred ca sa gindit bine ca p.mica arata groaznic si nar fi rau daca ar puneti si pavaj
9.   G trimis de
( 8 aug 2008, 17:16:56
da..ii bun ca iara sapa pe venus.
10.   Piata agro- alimentara trimis de
( 8 aug 2008, 19:27:19
Cati comercianti din piata mica nu urmaresc preturile si se aprovizioneaza din hipermarketurile din oras ? De la cati comercianti din piata poti sa cumperi fara a fi furat la cantar,sau a fi pacalit cu diferenta dintre ceea ce au expus pe masa si ceea ce gasesti in punga dupa achitare? Cati producatori directi (tarani) mai au loc la o taraba in piata , sa platesti adevaratul pret la care se vand produsele muncite cu greu si pt care sunt luati in ras la bani de catre comercianti? Cat despre chinezismele de la tarabe.... cati au toata marfa declarata? Cati nu sunt cunoscuti de catre vecini ca fiind fara venituri si avand si unele facilitati pe la plata asociatiilor ,sanatate etc.Parerea personala ca atat timp cat nu mai este piata taraneasca care a fost odata,se poate gasi orice alta folosinta utila comunitatii.Loc pt cumparaturi la preturi mari slava domnului ca se gasesc suficiente in acest oras.
11.   X trimis de
(10 aug 2008, 17:50:21
X

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei