Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Ajutor

Flutur trimite scrisori europarlamentarilor români

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, solicită europarlamentarilor români sprijin pentru accesarea Fondului de Solidaritate în vederea ajutorării sinistraţilor suceveni.

Flutur le-a trimis în acest sens scrisori tuturor reprezentanţilor României în Parlamentul European atât în numele Consiliului Judeţean, cât şi în numele Euroregiunii „Prutul de Sus” şi al Regiunii de Dezvoltare Nord-Est.

„Îl aşteptăm pe domnul Ficarelli să vină zilele viitoare la Suceava pentru a discuta şi despre aceste forme de sprijin de la Comisia Europeană. Am cerut sprijinul atât pe Euroregiunea „Prutul de Sus”, cât şi pe regiunea de Nord Est. Am făcut o scrisoare şi din partea Regiunii de Nord-Est, ca preşedinte al acestei regiuni, care este grav afectată în infrastructură şi am cerut sprijin la Comisia Europeană”, a declarat Flutur.

 

Mulţumiri pentru cei care au ajutat judeţul

Şeful administraţiei judeţene a ţinut să mulţumească celor care au ajutat şi ajută în continuare judeţul să treacă peste necazurile provocate de inundaţii.

„Mulţumesc public tuturor celor care au ajutat şi ajută judeţul Suceava, mulţumesc solidarităţii românilor. Mulţumesc şi autorităţilor, preşedintelui Traian Băsescu care a venit de trei ori pentru a vedea la faţa locului ce se întâmplă”, a spus Flutur.

El a subliniat că în judeţ sosesc zilnic ajutoare din toată ţara, arătând că până acum au venit 380 de tone de cereale, 26 de tone de cartofi, 53 de tone de făină de grâu, o tonă de făină de porumb, TIR-uri cu apă minerală, conserve, materiale de construcţie. De asemenea au fost oferite 150 de locuri pentru copiii sinistraţilor în tabere la Sibiu, Amara, Iaşi, Bucureşti şi Alba Iulia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur trimite scrisori europarlamentarilor români.
 Vizualizări articol: 874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur trimite scrisori europarlamentarilor români0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei