Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Sprijin

Autorităţile judeţene vor să implice Arhiepiscopia în reconstrucţia caselor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Prefectura şi Consiliul Judeţean Suceava intenţionează să implice Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor în reconstrucţia caselor distruse de inundaţii.

Atât prefectul, cât şi preşedintele CJ Suceava, Alexandru Băişanu, respectiv Gheorghe Flutur, au anunţat că vor avea o întâlnire comună cu arhiepiscopul Sucevei, ÎPS Pimen, împreună cu care vor stabili modul în care Arhiepiscopia poate aloca fonduri sau materiale de construcţie.

„Din câte ştim au strâns şi cei de la Arhiepiscopie fonduri pentru sinistraţi şi vrem să vedem cum vom colabora împreună pentru a veni în sprijinul sinistraţilor”, a declarat Gheorghe Flutur.

La rândul său, prefectul Alexandru Băişanu a arătat că Biserica Ortodoxă are posibilitatea să acorde sprijin pentru reconstrucţia caselor distruse de inundaţii, adăugând că în urma inundaţiilor din anul 2006 din comuna Arbore, Arhiepiscopia a reconstruit mai multe case pentru cei care au rămas fără locuinţe.

„Ştim că Biserica Ortodoxă şi Înaltul Pimen i-au sprijinit tot timpul pe cei aflaţi la necaz şi sunt convins că o vor face şi de data aceasta”, a spus Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorităţile judeţene vor să implice Arhiepiscopia în reconstrucţia caselor.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autorităţile judeţene vor să implice Arhiepiscopia în reconstrucţia caselor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevarul este altul! trimis de
( 8 aug 2008, 14:26:59
Atitudinea profund antiortodoxa a presedintelui Consiliului Judetean Suceava este deplin cunoscuta. Are cativa tradatori ortodocsi pe l�nga el pe care doreste sa-i numeasca "consilieri personali". Respect pentru prefectul Baisanu numai in masura in care se delimiteaza de subprefectul Orest Onofrei care a confiscat cimitirele ortodoxe. Preotimea s-a implicat si se implica activ si substantial in efortul de ajutorare a celor aflati in nevoie. Cu o conditie: fara ca fondurile adunate de Biserica sa fie amestecate cu cele ale primariilor pentru a se evita posibilitatea presedintelui Flutur de a folosi aceasta actiune in scop electoral asa cum a mai procedat. Daca I.P.S. Pimen va dori sa lucreze cu Flutur, atunci sa o faca pe banii sai si nu cu banii credinciosilor sau ai Arhiepiscopiei.
2.   Nota informativa trimis de
( 8 aug 2008, 20:02:00
Sa nu cumva sa dati banii pe mana lui Sidorovici,alias Pimen.Aveti incredere intr-un turnator la secu?"Preainaltul"asta,este un "trepadus" comunist,care a turnat oameni la securitate ptr functii.Cica porcii de 200-250 kg si taurii de 800 kg,vacile si vinurile din magazia de pe dreapta de la azilul si biserica din Ipotesti,sunt ale preainaltului.Asa spun cei de acolo.Sa vedeti ce are preainaltul la intrare in Ipotesti!Ce doreste sufletelul lui de turnator.Huzur nenica,acolo muncesc pe branci niste calugarite si cativa angajati,iar derbedeii de calugari,beau de sting.In numele religiei,PREAINALTUL,este stapan absolut,ca deh....este preainalt."Nesimtitul"!
3.   IPS PIMEN si acolitii iau nu dau trimis de
( 8 aug 2008, 22:01:19
Un turnator cu sleahta lui nu ar trebui sa fie implicati in ajutorarea sinistratilor ci ar trebui din proprie initiativa sa faca lucrul asta.Dar e cam greu la nesimtirea lor de burduhosi nesimtiti care aduna ca hirciogii sa ajute sinistratii din proprie initiativa.Au sarit pina acum in ajutorul celor napastuiti de natura ? NU pt ca au grija sa adune de la necajiti nu sa le dea un ajutor.Turnatori nenorociti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei