Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vehicule periculoase

Motoscuterişti şi biciclişti, la spital unul după altul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul motocuteriştilor şi bicicliştilor implicaţi în accidentele rutiere, în judeţ, a crescut alarmant în ultima perioadă de timp.

Miercuri, de la orele după-amiezii şi până seara, pe raza judeţului s-au petrecut patru accidente rutiere în care au fost implicaţi aceşti participanţi la trafic.

Şirul accidentelor de acest gen de miercuri a început în jurul orei 15.30. Aflat pe DN 2 E, în oraşul Vicovu de Sus, Petru C., în vârstă de 41 de ani, care conducea un „Audi 80”, a făcut un viraj la stânga fără să acorde prioritate unui moped, condus regulamentar din sens opus de Constantin C., de 31 de ani, localnic. Bărbatul lovit, care purta cască de protecţie,  s-a ales cu leziuni pentru care necesită în jur de zece zile de îngrijiri medicale.

După ora 16.00, un alt accident s-a produs pe drumul judeţean 209 A, în comuna Mălini. Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Adrian M., în vârstă de 30 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a lovit un biciclist de 17 ani în timp ce îl depăşea. Minorul a efectuat brusc o curbă la stânga fără a se asigura, moment în care a fost lovit de maşină. Şi acesta a  scăpat cu leziuni pentru care necesită câteva zile de îngrijiri medicale.

În jurul orei 17.00, un motoscuterist în vârstă de 83 de ani a fost accidentat la Stulpicani. Poliţiştii care au cercetat accidentul au stabilit că octogenarul, aflat pe un moped „Honda” neînmatriculat, s-a dezechilibrat şi a căzut în drum, fiind lovit de o Dacie, condusă de Ioan S., de 55 de ani, din localitate, care intrase în depăşirea sa. Şoferul a reuşit să evite un impact violent, bătrânul fiind accidentat uşor.

Câteva ore mai târziu, în comuna Brodina avea să se petreacă un accident rutier în care au fost implicaţi un biciclist şi un motoscuterist. Din cercetările poliţiei rezultă că la ora 21.00, pe DJ 209 G din comună, Florin D., de 18 ani, din Brodina, aflat pe o bicicletă, a pătruns pe sensul opus de mers, izbindu-se de un moped, condus regulamentar de Florin H., tot de 18 ani, şi el localnic. Tânărul de pe bicicletă şi un altul pasager pe moped au suferit răni de pe urma accidentului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motoscuterişti şi biciclişti, la spital unul după altul.
 Vizualizări articol: 1341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Motoscuterişti şi biciclişti, la spital unul după altul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cit este de fapt vina lor? trimis de
( 8 aug 2008, 12:23:53
Pe strazi circula cam multe mijloace de transport neinmatriculate si care nu necesita permis de conducere. Si prin Suceava se plimba multe, inclusiv ATV-uri, care, cred eu, sint create pentru altfel drumuri. Oricum cele mai multe accidente cu aceste mijloace de transport, se datoreaza lor, motoscuteristilor, biciclistilor, dar si faptului ca au voie sa circule si fara a avea un minim echipament de protectie.
2.   Mda trimis de
( 8 aug 2008, 13:48:01
Multe accidente sunt din cauza copchiilor de 12-16 ani ce plimba scuterele prin oras de parca nu ar mai exista altceva pe strada...ca doar trebe sa`si impresioneze gacicile cumva.

Eu sunt un biciclist impatimit si singurul accident al meu a fost cand un imbecil a aruncat o sticla in mine...desigur, ca sa`si impresioneze bagaboanta. Tot ca biciclist impatimit sunt de parere ca NU biciclistii sau motoscuteristii sunt de vine in mare parte a accidentelor ci de vina sunt idiotii de la volan care au dat bani ca sa scape de scoala de soferi.
2.1  RE: Mda trimis de
( 8 aug 2008, 16:44:04
Mai Raducule!Am impresia ca esti purtator ilegal de creier.Cum poate un copil care habar nu are semnele de circulatie sa circule cu un motoscuter care poate dezvolta si viteze de 70-80 km/h?Iti sare in fata ca nu cunoaste semnul de circulatie si il platesti de bun.Parintii care le fac astfel de cadouri cred ca vor sa scape de ei iar domnii de la circulatie inchid ochii ca nu au abilitati in ai prinde.
3.   Mashini vs. biciclete trimis de
( 9 aug 2008, 11:14:15
La romani shi in special la suceveni NU EXISTA RESPECT fatza de restul participantzilor la trafic shi in special fatza de biciclishti. Shoferii nu shtiu ca claxonatul biciclishtilor din imediata lor apropiere este interzis, asha cum nici biciclishtii nu cunosc multe din regulile de circulatzie. De banda speciala pentru biciclishti in Suceava ce sa mai vorbim.... Este de domeniul SF-ului. Pe cand o promovare a mijloacelor de transport NEPOLUANTE shi la noi ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei