Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Coşmar

Violată în maşină de amicul iubitului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 17 ani a trecut prin clipe de coşmar joia trecută, după ce a fost violată în maşină de un individ care trebuia să o ducă spre casă. Povestea, cel puţin aşa cum a fost relatată de victimă, are un scenariu ieşit din comun. După ce şi-a petrecut seara împreună cu prietenul la un restaurant în zona parcului Ariniş din oraşului Gura Humorului, fata, Ionela P., domiciliată în comuna Cacica, a dorit să ajungă acasă. Unul din amicii iubitului ei, identificat ulterior în persoana lui Gheorghe P., în vârstă de 22 de ani, din oraşul Frasin, s-a oferit să o ducă cu maşina acasă, deoarece avea drum în acea direcţie.

Pe drum, ajuns într-o zonă izolată, bărbatul s-ar fi năpustit asupra fetei şi ar fi violat-o, totul petrecându-se sub ameninţări cu acte de violenţă, în autoturism. În urma examinării medico-legale s-a constatat că minora a suferit o deflorare recentă, condiţii în care oamenii legii merg pe varianta unui viol.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Violată în maşină de amicul iubitului.
 Vizualizări articol: 1496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Violată în maşină de amicul iubitului3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SANSE MICI trimis de
(22 ian 2008, 11:50:49
derularea anchetei:( in urma anchetei sa constatat ca cele spuse de victima nu sunt reale si asa presupusul violator va scapa......si nici nu se va face vreun dosar penal pentru viol ....)nu s-a facut el dosar penal in urma unui viol cu o minora !dar acum nici atat
2.   Nici vorba de viol. trimis de
(22 ian 2008, 12:59:14
asa le trebuie la puslamale nu se mai sature de.........umbla noaptea pe drumuri .Ce a cautat a gasit.o stim cu toti a mai avut relati sexuale !!!o stim cu toti este puiut de curva .ia facut un bine. in seara cu pricina prima data a intretinut relati sexuale cu prietenul ...dupa care si la altul ia facut pofta.PS. este o fata care ai place viata ce a cautat a gasit si va urma si alte aventuri pentru ca este foarte estericaaaaa.
2.1  RE: Nici vorba de viol. trimis de
(22 ian 2008, 13:37:39
Ai intretinut tu relatii sexuale cu ea? Tare am impresia ca nu. Si chiar daca ai fi avut, sa stii ca nu e frumos sa vorbesti asa despre o femeie cu care ai avut o legatura. In cazul asta nu esti decat un distrus, un papagal, un nenorocit. Sa-ti fie rusine. Si tie si "barbatului fatal" care a violat-o. Voi nenorocitii astia chiar nu reusiti MACAR sa convingeti o femeie sa faca sex cu voi? Ca de dragoste nu poate fi vorba. In ochii mei si nu numai acest gheorghe p. nu este decat un animal. Decat sa o barfesti pe unde apuci, mai bine te-ai apuca sa inveti gramatica limbii romane. Vei afla lucruri noi (vezi ca "ia" se scrie "i-a" si nu se scrie esterica ci isterica). Oricum una din concluziile acestui articol este ca prietenul ei si-a gasit prost amicii.
2.2  RE: Nici vorba de viol. trimis de
(22 ian 2008, 13:59:07
bai ipocritule pacat de tine ca ai mai ramas in zona minata .daca sti atata gramatica de ce nu te angajezi la o scoala de nebuni ca sa ai pe cine corecta.esti un fel de om care am impresia ca duci lipsa de civilizatie .mai mediteaza aici chiar daca fac o gresala de litera sa-u despartire nu e un capat de tara. eu pot sa scriu si legat ca tu prost ai fost si prost mori.esti o javra si nai servici te cam stim cu toti.
2.3  RE: Nici vorba de viol. trimis de
(22 ian 2008, 14:50:27
Mai desteptaciunea pamantului mai !!! Daca pe unii ii duce mintea mai tare decat pe tine si pe altii de pe acest forum (vezi aiurea) si muncesc altii pentru mine (ca de asta imi permit sa stau toata ziua cu laptop-ul pe brate), nu trebuie sa fii invidios. Si pentru ca muncesc altii pentru mine (si sa stii ca-i respect), am deosebita placere sa fac si lucruri umanitare. Unul dintre acestea ar fi sa va predau gramatica limbii romane. MOCA !!! Ca tie si celor din teapa ta taaaaaaaaaaare va mai place mocaiala. Si inca o chestie mai DUNGA ROSIE PE BULETIN !!! Locul tau nu e printre oamenii normali. Locul tau este in "civilizatia" de la spitalul din Burdujeni.
2.4  RE: Nici vorba de viol. trimis de
(22 ian 2008, 17:21:41
Esti cam laudaros lasa sa vb. oameni despre tine dar cred ca esti un zgarcit,,,maninci branza din sticla cu electrodul am mai vazut vitezi ca tine ,,,COMUNISTULE TU SI TAICATUL .HOTILOR/RUSINE.daca nu sti cazul stai in banca ta omul nu este nevinovat din acest articol din ziar...T e bagi tu ca musca in kuru calului.mai mediteaza un pic .
2.5  RE: Nici vorba de viol. trimis de
(22 ian 2008, 19:23:43
steluta la minte incetuta !!! Iti predau si tie lectii de limba si literatura romana. Tot MOCA. Greu tare si pentru tine cu scrisul. Voi ma disperati cu greselile voastre. Va predati unul celuilalt? Si tot intre voi va corectati lucrarile? Sau esti si tu colega de "civilizatie" cu nebunul?
2.6  RE: Nici vorba de viol. trimis de
(23 ian 2008, 10:54:49
CURVELE SUNT MINCINOASE, mai ales aerienele astea de 15-17 ani, care numai dupa 'ula' umbal Mai bine sa spuna ca nu s-au impacat la bani...
3.   Viol sau nu trimis de
(22 ian 2008, 13:38:08
Spunemi si mie daca stii despre cine este vorba yon te rog ca sint curioasa cred ca stiu despre cine este vorba mai exact este din Pirtestii de sus asa este?
3.1  RE: Viol sau nu trimis de
(22 ian 2008, 15:00:40
mai curioas o de ce esti asa de proasta . nici nu poti sa te abtii macar . de la yon ceri tu informatii ha ha ha . la ce minte are cred ca ti face o invitatie prin padure si tie , si sa vezi f ...tai sau poate asta cauti.
3.2  RE: Viol sau nu trimis de
(22 ian 2008, 15:54:00
ce te mai intereseaza asa fapte .pe fata o cunoastem.stim cu toti ca este o stricata umbla mortis dupa baieti.cei de la monitorul sant niste derbedei ca dau toate fleacurile in ziar.Asta ne doare pe noi ca aduso ala cu masina etc.mai analizati cazurile si nu le puneti pe hartie toate prostiile.
4.   Fara violl trimis de
(22 ian 2008, 15:07:41
si daca nu a fost un viol???
5.   Viol sau nu trimis de
(22 ian 2008, 15:28:12
Stii ceva eu, nu te-a intrebat nimeni nimic pe tine iar daca as cauta nu as veni la tine in nici un caz iar referitor la caz aia e o parasuta si a urcat de buna voie in masina nu a fortat-o nimeni asa ca ce a cautat a obtinut si doar nu o sa recunoasca fata ca sa nu ia bataie acasa a spus ca a fost violata daca nu a saturat-o primul a saturat-o al doilea.Cred ca i-ai tras-o si tu si de asta esti asa de disperat :eu:stai linistit ca a ramas si pentru tine.
6.   Fara rusine si lipsa de civilizatie, trimis de
(22 ian 2008, 16:19:59
tineretul din ziua de azi nu mai are rusine vedem cu toti in autobuz pe strada la scoala si mai mult de cat atata de parinti de societate.pe timpul lui ceausescu nu se intamplau asa cazuri .am vrut democratie o si avem.fac apel la parinti nu mai lasati copii sa mearga la discoteci .Ei acolo invata numai prosti si nu mai au chef de scoala.asa s-a intamplat si cu cazul din articol ...Ce a cautat joi la restaurant si tocmai unde ,,,a mers de buna voie si fara frica!!! Ce a cautat a gasit rusine.
6.1  RE: Fara rusine si lipsa de civilizatie, trimis de
(22 ian 2008, 16:22:00
dupa cat de analfabet e mesajul tau, numai diriginte nu esti.
6.2  RE: Fara rusine si lipsa de civilizatie, trimis de
(22 ian 2008, 19:28:31
Acesta este rezultatul educatiei primite de tineretul din ziua de azi de la societate. Oricum voi dirigintii aveti o mare parte din vina.
7.   Viol sau nu trimis de
(22 ian 2008, 16:59:20
Ce stiti voi ce a foat acolo,nu ar trebui sa o judecat asa ori cat de usoara ar fi ea

8.   Sa fie inchis banditul ala trimis de
(22 ian 2008, 19:03:20
Daca ati sti voi cine este Gheorghe P-------c nu ati mai avea numic de comentat. Este un bandit din Frasin care i-a fete cu japca, aceasta nefiind la prima tentativa de acest gen fiind in cele din urma iertat de cele pe care le-a violat datorita fratelui sau care are metode "speciale" de convingere...
8.1  RE: Sa fie inchis banditul ala trimis de
(22 ian 2008, 20:49:03
se scrie "ia fete", nu "i-a fete", analfabetule
8.2  RE: Sa fie inchis banditul ala trimis de
(22 ian 2008, 21:54:06
Draga Parker,

Te rog frumos sa nu-ti consumi energia pentru aceste greseli deoarece nu ai cu cine sta de vorba. Si mai e si vorba aia din batrani care spune ca intotdeauna capra raioasa are coada barzoi. Vezi cam cum "mi-o iau" aproape zilnic de la toti acesti "oameni de stiinta" pentru ca am tupeul sa-i corectez? Oricum ei sunt mult mai multi. Costache Negruzzi a scris in nuvela Alexandru Lapusneanul "prosti dar multi". Acesti indivizi au existat, exista si vor exista. Stii care-i durerea cea mare? Ca apar ca ciupercile dupa ploaie si se inmultesc mai repede ca soarecii. Oricum au scoala cata vacanta am. Dar trebuie sa iasa si ei in evidenta cu ceva. In cazul nostru ca paduchii in frunte. Oare ei realizeaza penibilitatea lor? Cred ca nu. Orice om care are un iq mai mare de 50 realizeaza unele lucruri esentiale. Penibilitatea este unul dintre acestea. O seara placuta
8.3  RE: Sa fie inchis banditul ala trimis de
(23 ian 2008, 09:29:14
bai esti un fute vant tu esti buricul pamantului esti tot stiitorul . Mai uitate in ogradA ta ,,,nu da lecti la toti vad ca numai tu faci corectatie la articole ..Ma mir cum de nu lucrezi la monitorul ca tare tartan esti inbecilule.ipotentule ..puneti funia in gat ca si asa esti VARZA.
8.4  RE: Sa fie inchis banditul ala trimis de
(23 ian 2008, 10:55:30
YO YO, degeaba te consum, pentru ca prostii au mintea odihnita si din cauza asta nu ai cum sa castigi o disputa cu ei.

"Multi, dar prosti!!!"
9.   Este minora? trimis de
(22 ian 2008, 19:03:54
Daca e minora (si se spune ca are 17 ani, deci este), chiar daca ea a vrut, domnul iubaret sa faca puscarie. Asa o sa se gandeasca si altii de mai multe ori inainte de a face sex cu un copil. Ca pana la 18 ani e considerata copil. Vrea? Refuz-o, altfel faci inchisoare. Scurt si clar. Cine, ce nu intelege?
9.1  RE: Este minora? trimis de
(22 ian 2008, 20:43:57
Mare noroc mai au aia din Frasin ca nu doare prostia , altfel ar rage toata ziua...in frunte cu Gheorghe.
10.   Multa prostie si non-cultura trimis de
(23 ian 2008, 10:21:58
bai fratilor????????voi va dati seama cum ne ducem de rapa?toti analfabetii astia care nu stiu sa lege doua cuvinte au mereu ceva de spus intr-un mod distructiv........respirati degeaba.....lasati mandria deoparte si recunoasteti k sunteti pramatiile societatii,asa ar tb sa vi se scrie pe buletine...........
11.   DE PARTEA NIMANUI trimis de
(23 ian 2008, 22:10:23
prea multi oameni vorbesq in numele altora pentru qa eu sa nu vorbesq in numele meu personal...pentru pacatele prezentului fetei presupusa violata cel mai bun balsam este viitorul...poate o sa fie mai rezervata in plimbarele qu baieti rai sau poate q o sa-i placa balsamul qu miros de sperma, asta va depinde de ea...oricum elasticitatea este principala insusire a inteligentei asaltata de prostie...in final adevarul va pune punct oricarei discutii, nu-i asawinking ...baietii qu muschi ji qu bani faq adevarul dupa propriul plaq, nu-i asawinking ...dar poate organele abilitate isi vor face datoria, nu-i asawinking ...dar la urma urmei jy fata aia putea sa-l muste pe ala de paula ji sa fuga daq se simtea asa rau penetrata, nu-i asawinking ...hai q v-am plicty qu atatea nu-i asa-uri....nu-i asa??????winking

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte