Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană:Candidatul la Preşedinţie nu se decide după ce la oglindă spui: "am moacă de prezidenţiabil"

Marţi, 22 Ianuarie 2008 (20:32:43)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi seara, într-o conferinţă de presă, la Cluj, că discuţia despre candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale din 2009 este prematură, iar candidatul nu se decide după ce "te uiţi în oglindă şi spui: «am moacă de prezidenţiabil»".
  Geoană a spus că PSD are acum alte obiective mai importante, precum alegerile locale şi cele parlamentare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit lui Geoană, vehicularea numelui lui Adrian Năstase ca posibil candidat nu este altceva decât "un joc tactic, de prepoziţionare şi o anumită aşteptare a presei".

"PSD are o regulă extrem de clară în care îşi desemnează prin procedură statutară, prin consultarea membrilor şi votul partidului, candidatul la Preşedinţie. Nu este o chestiune pe care o decizi că te duci seara şi te uiţi în oglindă şi spui «am moacă de prezidenţiabil». Nu funcţionează aşa", a spus liderul PSD, care a adăugat că desemnarea candidatului la funcţia supremă în stat este un proces deliberat, în care pe măsură ce se avansează în anul electoral, se va decide şi candidatul care va participa la cursa prezidenţială din 2009.

"Orice PSD-ist care trece testul de eligibilitate şi prin măsurători ştiinţifice şi profil politic şi moral, este apt pentru a câştiga, în 2009, şi este înscris din principiu în cursa pentru desemnarea candidatului PSD. Cred că în acest moment discuţia este prematură şi are o tentă tactică decât una strategică. Până atunci avem lucruri mai importante şi mai presante care sunt câştigarea localelor şi parlamentarelor", a spus Mircea Geoană.

În opinia acestuia, Adrian Năstase are o experienţă în PSD, la fel cum au toţi ceilalţi membri care au cu ceva de contribuit în mod onest la bunul mers al PSD.

Fostul lider al PSD Adrian Năstase s-a declarat dispus, vineri, să candideze la prezidenţiale în 2009, în cazul în care PSD nu va avea al candidat, el apreciind că „hărţuirea suportată timp de trei ani este cel mai bun antrenament" în acest sens.

"Am fost gata şi înainte. Am fost poate prea elegant. M-am bătut trei ani aproape singur şi am reuşit să supravieţuiesc unor atacuri care veneau din partea unor oameni care au avut această sarcină. Partidul va decide cine trebuie să intre în cursă cu Traian Băsescu. Eu nu mă dau în lături. Dacă este nevoie, mă voi prezenta în această cursă", spunea Năstase.

Deputatul PSD consideră că "hărţuirea suportată timp de trei ani este cel mai bun antrenament" pentru cursa prezidenţială.

Adrian Năstase a spus de mai multe ori că intenţionează să candideze la Preşedinţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană:Candidatul la Preşedinţie nu se decide după ce la oglindă spui: "am moacă de prezidenţiabil".
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană:Candidatul la Preşedinţie nu se decide după ce la oglindă spui: "am moacă de prezidenţiabil"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte