Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

IPJ Suceava

Expoziţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Holul principal al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava, perimetru amenajat ca spaţiu expoziţional cu prilejul recentelor manifestări organizate cu genericul „Eminescu 2008”,  va găzdui, din data de 24 ianuarie a.c., o nouă expoziţie dedicată de data aceasta Unirii Principatelor Române.

Ca şi la manifestarea anterioară, organizatori, alături de IPJ Suceava, sunt Prefectura Suceava, Uniunea Ucrainenilor din România - Ţinutul Bucovina şi Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”.

Expoziţia cuprinde piese de medalistică şi maximafilie (din colecţiile personale ale prof. Roman Istrati şi a artistului plastic humorean Radu Bercea), carte, care tratează evenimentul Unirii din anul 1859 (volume din fondul de carte al Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”), artă plastică (lucrări de artă decorativă realizate de Radu Bercea şi peisaje bucovinene pictate de prof. Ioan Bodnar) precum şi o originală colecţie de chipiuri de poliţist, aparţinându-i comisarului şef Ioan Todiruţ. Deschiderea expoziţiei este programată pentru ziua de joi, ora 13:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziţie.
 Vizualizări articol: 1291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte