Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Crimă organizată

Încă trei indivizi reţinuţi în dosarul contrabandei de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava au reţinut trei indivizi acuzaţi că fac parte din grupul de traficanţi de ţigări anihilat la mijlocul lunii decembrie.

Toţi cei trei indivizi pentru care s-au emis ordonanţe de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore sunt din zona Vicov, iar astăzi procurorii vor decide dacă îi duc în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Prin reţinerea celor trei, numărul persoanelor puse sub acuzare în acest megadosar se ridică la 18. O bună parte a membrilor grupării se află în arestul Poliţiei de mai bine de o lună. 11 indivizi, printre care şi trei poliţişti de frontieră şi un lucrător vamal sunt după gratii, în timp ce alte 4 persoane, printre care şi doi agenţi ai Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, au fost eliberaţi pe 20 decembrie 2007, după numai câteva zile de arest preventiv.

 

5 poliţişti de frontieră şi un lucrător vamal, membrii ai grupării

Agenţii Adrian Tipa, de 23 de ani, din Gura Humorului, Alexandru Ursan, de 23 de ani, din municipiul Suceava, şi Petru Marocico, de 38 de ani, zis „Zaridon”, din Ulma, toţi angajaţi la IJPF Suceava, precum şi Viorel Dragoş Gâză, de 31 de ani, angajat ca lucrător vamal în cadrul Biroului Vamal Dorneşti, se află în arest pentru mai multe infracţiuni.

În afara celor patru, în beciurile Poliţiei Suceava se mai găsesc Vitaly Tsaryk, de 32 de ani, cetăţean ucrainean, Florin Dorin Juravle, de 37 de ani, zis „Buchi”, din Falcău, Ilie Ursachi, de 35 de ani, fost Popiuc, zis „Falco”, Petru Boiciuc, de 30 de ani, ultimii doi din municipiul  Suceava, George Tărâţă, de 35 de ani, zis „Cuşu”, din Vicovu de Jos şi Ovidiu Gheorghe Bilibou, de 35 de ani, zis „Macrina”, ambii din Rădăuţi, precum şi Marian Constantin Omania, de 40 de ani.

Agenţii Octavian Calancea, de 25 de ani, din Vicovu de Sus şi Mihai Gabriel Fodor, de 28 de ani, din Bursuceni – Vereşti, de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, precum şi Răzvan Ionuţ Popadiuc, zis „Chelu”, de 27 de ani, din Suceava şi Ilie Liviu Gabor, de 36 de ani, din Rădăuţi s-au dovedit mai norocoşi, fiind eliberaţi de judecătorii de la Curtea de Apel Suceava.

Gruparea este acuzată că în cursul anului 2007 a introdus ilegal din Ucraina în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Ulma, sute de mii de pachete de ţigări de contrabandă. Numai la percheziţiile din luna decembrie s-au descoperit peste 270.000 de pachete de ţigări, în valoare de 800.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă trei indivizi reţinuţi în dosarul contrabandei de ţigări.
 Vizualizări articol: 2368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Încă trei indivizi reţinuţi în dosarul contrabandei de ţigări3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cucu trimis de
(22 ian 2008, 13:22:32
cucu !
2.   CAM PUTINI. trimis de
(22 ian 2008, 13:47:53
lista nu e nici la jumatate mai scotociti ca mai sar capete vezi pe la bazar radauti si sv. si pe la rudele celor implicati puneti mana pe ei ca neau ras in fata si au fost inpertinenti.la racoare cu ei sa mai fumeze si acolo....FUMATUL IMTERZIS.!!!!!!!!
3.   Prea putin trimis de
(22 ian 2008, 13:58:17
daca vreti cu adevarat sa faceti lumina,mergeti inca odata pe la Nisipitu si Ulma,ca traficu cu tigari ie in floare in continuare,vedeti cum popi din Ulma s-au inbogatit mai mult din tigari decat din taierea lemnului?
4.   Prea putin trimis de
(22 ian 2008, 14:02:48
ce folos ca iati arestat daca nu le-ati confiscat totu?dupa ce iasa de la beci vin inapoi la vilele facute din banii de tigari,si la autoturismele de teren,luatile totu la mafiotii,ca nor facut din munca cinstita.
4.1  RE: Prea putin trimis de
(22 ian 2008, 15:13:43
vica vica tot invidioasa ai ramas...
5.   IR trimis de
(22 ian 2008, 17:54:48
tigari , tigari , saint georges , peste tot numai tigari , in beciuri , in fan , prin soproane si alte anexe mai izolate , sute si mii de baxuri . Da , grosul marfii e in siguranta la rudele celor implicati ca doar stiti .....e mai in siguranta decat la dansii care pot fi expusi oricand unor riscuri , respectiv colimatorului "day night IR" ...ochiul magic .

Este marfa la greu , bazarul e ful . la fel si in Radauti , are perfecta dreptate TURCU.

Da , confiscarea averilor e o idee buna pt ca nimic nu e realizat cinstit . Pe s.ula a venit pe s.ula sa se duca !
6.   Trimis de el trimis de
(23 ian 2008, 11:07:15
de smecherii din bayarul suceava si piata radauti nu se apropie nimeni ca sunt protejati....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte