Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Garda de Mediu

Amenzi pentru două depozite de construcţii din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile nu se află, încă, pe lista de priorităţi a societăţilor mari, care îşi desfăşoară activitatea în spaţii generoase.

În cadrul acţiunii de control desfăşurate, săptămâna trecută, de comisarii Gărzii de Mediu Suceava, două societăţi ce au ca profil distribuirea şi comercializarea materialelor de construcţii au fost amendate pentru neglijenţă în ceea ce priveşte activitatea de colectare şi depozitare a deşeurilor.

Este vorba despre punctele de lucru de la Suceava ale societăţilor Dedeman SRL Bacău şi Delta Distribution SA Bucureşti, sancţionate fiecare cu câte 2.000 de lei.

Potrivit comisarului şef al Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, în nici una dintre cele două societăţi nu era asigurată colectarea selectivă a materialelor refolosibile în recipienţi autorizaţi, dar nici valorificarea materialelor provenite din ambalaje prin predarea către o societate specializată.

Aceasta este a doua etapă a controalelor desfăşurate de Garda de Mediu Suceava, controale ce au vizat centre şi unităţi comerciale cu capacitate mai mare de 1.000 de metri pătraţi, în prima etapă, fiind aplicate şapte amenzi şi cinci avertismente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi pentru două depozite de construcţii din Suceava.
 Vizualizări articol: 1921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Amenzi pentru două depozite de construcţii din Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   STANA FARA CANI trimis de
(22 ian 2008, 15:38:22
Domnilor de la mediu stiti sa dati amenzi, dar vreu sa va intreb ,unde sa ducem resturile de ambalaj selecta?
2.   Bine zis! trimis de
(22 ian 2008, 21:25:25
Dobitocii astia traiesc pe alta lume! Selectare selectiva in recipienti autorizati? Cand in tot orasul dupa ce au fost selectate cat de cat deseurile pe categorii vin si le ridica dea valma in aceeasi masina? Predarea catre o societate specializata? A cui societate? Si spune ca asta e a doua etapa? In prima au dat sapte amenzi si cinci avertismente!! Ba papagalule nu uita ca esti platit acolo din banii nostri sa veghezi la mediu si ar trebui sa zbarnaiti la cate probleme de mediu avem in judetul asta! Auzi ce realizare! 7 amenzi! Si ei sunt o suta! maine apare si asta in ziar cu nu stiu ce tunuri trase pe banii nostri ca si predecesorul Casuneanu. Ca si ala se lauda prin ziare! Auzi tu! Sapte amenizi! Prima etapa! In a treia etapa ajunge si asta la SC Mititica la spatii de 2 pe 2!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte