Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Salubrizare

Curăţenia din oraşe, verificată de Garda de Mediu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu Suceava va desfăşura, în perioada următoare, o serie de controale ce au drept scop verificarea stării de curăţenie din oraşele din judeţul Suceava. Sunt vizate de aceste verificări administraţiile publice locale din Broşteni, Cajvana, Dolhasca, Frasin, Liteni, Milişăuţi, Salcea şi Vicovu de Sus.

Comisarul şef al Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, a declarat că echipele de control vor verifica dacă autorităţile locale au organizate, conform legii, servicii de salubrizare, sau au delegat aceste responsabilităţi unor operatori specializaţi, autorizaţi.

„Controlul va comporta două faze . Una va avea drept scop verificarea actelor de înfiinţare a acestor servicii de salubrizare, alta va viza starea de curăţenie din oraşul respectiv, inclusiv administrarea gropilor de deşeuri”, a precizat comisarul Constantin Harasim.

Amenzile ce se pot aplica, în urma acestor controale, sunt substanţiale, fiind cuprinse între 30.000 şi 60.000 de lei. Şeful Gărzii de Mediu Suceava a explicat că regulamentele privind colectarea selectivă a deşeurilor trebuiau întocmite, de autorităţile publice locale din unităţile administrativ teritoriale cu o populaţie de peste 20.000 de locuitori, până la o dată care a expirat deja.

A treia etapă a seriei de controale privind starea de salubrizare a localităţilor din Suceava va continua, după verificările efectuate în municipii şi oraşe, în comunele din judeţ. Potrivit comisarului Constantin Harasim, pentru a nu exista dubii în ceea ce priveşte scopul acestor controale, verificările se vor face în ordinea alfabetică a numelor acestor localităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curăţenia din oraşe, verificată de Garda de Mediu.
 Vizualizări articol: 1659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Curăţenia din oraşe, verificată de Garda de Mediu3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comisare trimis de
(22 ian 2008, 11:22:57
daca a-ti auzit si de orasul RADAUTI va invitam sa-l vizitati.este plin de gunoaie ,vreau sa vad daca faceti ceva .
2.   AI DREPTATE trimis de
(22 ian 2008, 12:44:31
AI DREPTATE,VIO

TOTUL NU E DECAT O FORMALITATE,ACEST CONTROL
3.   Curatenie trimis de
(22 ian 2008, 15:20:05
2008, va fi curat pe hirtie, pentru ca trebuie banii pentru alegerii!!!!
4.   Jale mare trimis de
(22 ian 2008, 15:42:06
Pe Valea Bistritei cand a trecut Garda de Mediu? Malurile sunt pline de gunoaie...

Numai pescar sa nu fii!!!
5.   Primarii sunt in opozitie? trimis de
(22 ian 2008, 18:06:30
ma dar in falticeni a fost cineva?faceti controale la tara , marog orase, cel mai jegos oras in ultimii 4ani din judet e falticeni.jos cu tofan.sa ti-o dam la g---
6.   Curatenie trimis de
(22 ian 2008, 19:46:45
d lor de la g. mediu verificati curatenia din parcarea [biserica sf. vineri] din b-dul g. enescu sa vedeti ce ,,curatenie,, face firma ROSAL
7.   Zgarda de mediu trimis de
(22 ian 2008, 20:34:53
ROSAL e o mare cacealma,de ce angajatii lor blocheaza capacele buncarelor cu pet-uri?Ca la prima adiere sa imprastie mireasma,hartiile si pungile rupte de tigani cu carute;pe langa care politia comunitara trece fara sa-i vada,la fel in Obcine un gospodar cretin si incompetent a amplasat buncarele la strada,pe Statiunii,Magurei,iar alti politisti incompetenti nu semnaleaza faptul ca asa cum le-a aranjat cretinul de mai sus incalca normele rutiere,iar ca sa pui gunoiul in buncar trebuie sa iesi in carosabil,riscand oricand sa te zboare vreun idiot motorizat(atentie celor care-si trimit copii cu gunoiul) si in fine toate astea te fac sa te simti ca-n Romania!Am facut mai multe poze pe care am sa le postez pe la alti administratori locali din EUROPA,sau la cine vrea sa vada cum se traieste in frumoasa Bucovina!
8.   Curatenie trimis de
(22 ian 2008, 21:54:33
domnii de la garda de mediu, verifica ce vor muschii lor.

ei unde traiesc ?.........la banii lor probabil locuiesc in vile si cei de la rosal vin sa le ridice gunoiul gratis ca sa nu fie amendati

am apelat si eu la domnii de la garda de mediu si nu au luat nici o masura cu cei de la rosal cu toate ca aveam imagini filmate pe camera video.
9.   Incredere trimis de
(22 ian 2008, 23:08:04
Totul este sa se vrea . Este mult de lucru !
10.   XY trimis de
(23 ian 2008, 00:31:35
SUCEAVA UN ORAS INFECT, MIZERABIL........
10.1  RE: XY trimis de
(23 ian 2008, 08:13:43
ar fi bine daca garda de mediu ar verifica si contractele cu cei care se ocupa de curatenie, la o atenta verificare se poate constata ca sumele platite de primarie sunt exorbitante, motivat de un singur exemplu: se stabileste suprafata de maturat din oras, se inmulteste cu pretul contractat si rezulta suma de plata. Dar, ATENTIE, urmatoarea prevedere a contractului suna cam asa: Intretinerea curateniei pe spatiile maturate care are valoarea egala cu cea a maturatului. Deci suma se dubleaza. Ori eu nu am vazut prin oras nici un maturator care sa intretina curatenia, Ingenioasa chestie, nu? Unde oare merg acesti bani? Cui va sti ii dau un leu!
11.   Le tremura scaunul trimis de
(23 ian 2008, 09:30:10
Suntem in an alectoral. Nu au facut nimic concret cei de la mediu in acesti ani. Nu am observat nici un fel de inbunatatire pe linie de mediu ca urmare a controalelor efectuate in una, doua sau zece etape! Gunoiul tot pe strada, peturile tot in albie, rumegusul tot pe maluri, jegul tot in orase si as putea continua la nesfarsit! Degeaba se tot lauda cu amenzile lor! Nu au o strategie coerenta. NU SUNT PLATITI NUMAI SA PUNA AMENZI! Sa publice o fisa a postului unui inspector de la garda si o sa vedeti ce de atributii au!
11.1  RE: Le tremura scaunul trimis de
(23 ian 2008, 17:55:06
se cheama comisar si nu inspector.Dar tu muncesti ceva la viata ta sau doar vomiti pe net?
11.2  RE: Le tremura scaunul trimis de
(23 ian 2008, 18:05:06
se cheama comisar si nu inspector.Dar tu muncesti ceva la viata ta sau doar vomiti pe net?
12.   Gunoi peste tot trimis de
(23 ian 2008, 17:55:44
rosal tot aduce buncare si pe celelalte le ia si ramane gunoiul pe stada si pe trotuar pe strada statiunii in fata stau 6 buncare la inceput erau 2 buncare dupaia 4 si acuma 6. daca deschizi un geam iti pute a gunoi.pe langa ca sunt 6 si miros urat mai si le lasa deschise.cand bate vantul imprastie gunoiul peste tot.sa vina aici garda de mediu.si cand vine rosal chiar daca este un munte de gunoi ei rastoarna numai buncarele si pe langa buncare se aduna gunoiul.la mare iese gunoiul din cosuri.la munte asa mai ascund buncarele.sa imi spuna si mie cineva daca vede in obcini mai mult de 4 gunoieri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte