Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Afirmaţii

Iordache previzionează viitorul politic al lui Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, îi solicită liderului judeţean al PNL, Ion Lungu, să recunoască public apartenenţa sa la PD-L. Iordache a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că are informaţii certe potrivit cărora Lungu i-a părăsit deja pe liberali pentru democrat-liberali, urmând să candideze pentru un nou mandat de primar din partea acestei formaţiunii conduse la nivel judeţean de senatorul Gheorghe Flutur.

„Solicităm imperativ domnului primar Ion Lungu să dea dovadă măcar o dată de responsabilitate, de bărbăţie şi să recunoască public apartenenţa la PD-L. Faptul că nu ar putea-o face, că-şi pierde funcţia de primar dacă recunoaşte că a trecut la un alt partid, cred că nu este un impediment pentru domnul Lungu”, a declarat Iordache.

El a adăugat că a recunoaşte că a trecut la PD-L ar însemna pentru Ion Lungu o dovadă de respect atât faţă de populaţia municipiului, cât şi faţă de PNL.

„Pentru o minimă decenţă mă gândesc că Ion Lungu trebuie să-i pună în gardă pe membrii PNL despre intenţiile domniei sale”, a menţionat preşedintele PSD Suceava.

 

Iordache a vorbit de întâlniri de taină între Lungu şi Flutur

Iordache a vorbit despre întâlniri de taină între Ion Lungu şi liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, la care au participat şi alţi primari PNL, unde s-ar fi parafat înţelegerea politică.

„Convins fiind probabil că la alegeri Ion Lungu va avea o viaţă grea, acesta caută sprijinul unui partid nou înfiinţat, dar care nici măcar certificat de existenţă legală nu are, ca să nu mai vorbim de electoratul ţintă”, explică Iordache.

El şi-a motivat declaraţiile vizavi de trecerea lui Lungu la PD-L şi prin prisma comportamentului actualului primar. Liderul PSD Suceava a arătat că în ultimele apariţii televizate Lungu, a folosit expresii de genul „voi candida din partea sucevenilor” şi a amintit că unele încălcări ale legii de către fostul PLD şi actualul PD-L au fost trecute cu vederea de către Ion Lungu.

„Atunci când a fost încălcată sistematic legea de către PLD, domnul Lungu nu a luat nici o măsură. Când s-au făcut focuri de tip indian la care s-au prăjit cârnaţi pe esplanada din centru, domnul Lungu nu a luat nici o măsură, spunând că este ultima dată când se va mai întâmpla lucrul acesta. Atunci când banner-ul PLD cu dimensiuni nelegale a fost afişat în centrul Sucevei, nimeni nu a luat nici o măsură. În acel moment eram convinşi că Ion Lungu de fapt nu se mai găseşte la PNL, ci într-o altă formaţiune politică”, a afirmat Virginel Iordache.

 

Lungu întreţine misterul

Reacţia primarului liberal al Sucevei Ion Lungu la dezvăluirile lui Virginel Iordache a fost scurtă şi de natură să întreţină misterul.

„Constat că domnul Iordache a rezolvat problemele în PSD şi a ajuns acum la PNL. Îi recomand, că tot a fost membru de partid în perioada comunistă, să respecte un principiu care era de bază în acea vreme, şi anume neamestecul în treburile interne. Cred că am fost destul de clar în privinţa intenţiilor mele viitoare în ultimele ieşiri publice pe care le-am avut”, a declarat Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache previzionează viitorul politic al lui Lungu.
 Vizualizări articol: 1041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Iordache previzionează viitorul politic al lui Lungu4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politica trimis de
(22 ian 2008, 13:49:41
Am zice: politica ? cui foloseste ?
2.   Cui foloseste? trimis de
(22 ian 2008, 14:12:12
noi va promitem , voi votati , noi traim bine , voi...............

si mai intrebi cui foloseste profesore?
3.   Alegeri trimis de
(22 ian 2008, 14:17:33
PSD,este perdant daca merge pe mina lui verginel, face valuri degeaba.......
4.   Iordache trimis de
(22 ian 2008, 14:48:55
Iordache este cel mai indreptatit sa p candideze din partea PSD la primarie,este cunoscut are o imagine foarte buna si este un tip vertical.Nu are contracandidat in randul psd-istilor.Este cel mai bun! Multa bafta d-le viitor primar Iordache!
5.   HAHALERE CAP.....ZDE trimis de
(22 ian 2008, 15:28:19
Iordache era foartebun dac nu-l impuscati pe ceasca , atunci iordache facea valuri cu activisti de partid p c r ; gen : bou negru ,strechinescu, done si ali activisti p c r mirza.
6.   INCREDIBIL dar adevarat trimis de
(22 ian 2008, 15:37:53
Atunci cand corabia P.N.L se scufunda seful de partid este primul care sare in alta barca PD-L.Scena politica suceveava este plina de traseisti!!!
7.   ... trimis de
(22 ian 2008, 17:08:05
PNL, PD-L, PSD toti sunt la fel. Toti mint in campanie, iar odata alesi si ajunsi pe functie se comporta la fel: dispret fata de cetateni, nesimtire crasa si capatuiala proprie.
8.   Bravo ALEXX trimis de
(22 ian 2008, 19:33:51
De la ,,Sa traiti bine,, si pina nu mai stiu care functionaras pus de un partid toti au uitat orice promisiune facuta celor care voteaza ca prostii ,sperind totdeauna ca va fii mai bine.Vai de mama noastra ! Lor sa le fie bine, si anul acesta sa fie realesi.
9.   Virginel, Mama Omida trimis de
(22 ian 2008, 20:37:21
Virginel a devenit mama omida, prezice viitorul la lume fara sa fie intrebat.

dl Flutur si Lungu au aceiasi doctrina, fac parte din acelasi grup politic, ca urmare trebuie sa fie afiliati, acum ii impiedica doar un singur lucru CapDeCal si Patriciu.

Virginel sa-si vada de partidul lui de conrupti PSD/PCR, Mirza/Geoana/Nastase/Iliescu/O si multi, multi altii. Nu este necesar, dle Virginel, sa-ti obosesti mintea ta, odihnita fara masura, cu treburiel noastre.

Noi vom vota PDL si pe Basescu! Mesaj clar!

10.   Ce simte Lungu? trimis de
(22 ian 2008, 21:34:13
Nici nu va dati seama cit de mult se umfla in pene tov Lungu. Pai cum sa nu fie asa? Taranul e fudul nevoie mare fiindca trage de el si PNL si PD-L. Apoi PSD, numai cind deschide gura de rau despre cineva, ala urca in sondaje.

Deci: lasati-l pe Lungu sa-si fringa gitul in politica lui duplicitara, nu-l mai bagati in seama. Evident o sa-si miste fundul dincolo, dar...o sa fie in interesul cetatenilor, sa poata atrage fonduri, fiindca PNL o sa ia maxim 7-8%.

Vorbim in 6-7 luni.
11.   Moralitate trimis de
(23 ian 2008, 00:02:02
iordache are foarte multa dreptate, chiar si in politica este nevoie de putina moralitate . Sunt curioasa cum se vor acuza unii pe altii PNL cu PDL ca au furat impreuna la Primarie. Ce spune DNA despre Efectuarea de lucrari fara licitatie
12.   Da trimis de
(23 ian 2008, 11:52:24
politia comunitara e degeaba ... DNA este doar pt politicieni si pensionari ! sa traim bine ! dar cand?
13.   Lungu ..traseistul politic preferat al lui Flutu trimis de
(23 ian 2008, 12:05:29
Domnule Briceag...vad ca esti platit bine de catre Flutur ca sa apari pe toate ziarele on-line. Vad ca acuma ii ridici osanel si lui Lungu pe care il injurai in 2007, la fel ca si seful tau, struto-camila de Flutur.

Referitor la Lungu, cred ca cel mai bine ar fi sa votam pe oricine in afara de el, dar care are pot sa aiba o singura calitate politica fata de Lungu: coloana vertebrala politica...si poate si cea intima..Ca doar domnul Lungu este in concubinaj (amanti ce sa mai ascumden faptul..) cu o domnisoara din Bucuresti, ce pe deasupra este si membra a unui anumit partid politic...domnilor si doamnisoareleor ziaristi de la Monitorul, daca sunteti jurnalisti adevarati cercetati subiectul....mai exact veniti la sfarsitul lunii in Bucuresti, la restaurantul 'La mama' din zona Piata Romana...si veti avea subiect de audienta maxima
14.   Lungu tradeaza??? trimis de
(23 ian 2008, 12:12:11
Daca Lungu nu primeste bani de la Guvern pentru campania sa electorala din acest an...cum e el oportunist...va linge mana lui Flutur..care pe la sfarsitul lui 2011 il va trada DNA-ului pe Lungu..ca sa scape basca curata din mana lui Basescu...o sa vorbim domnule BRICEAG si dragi sustinatori ai lui Flutur la sf.lui 2011.

Apropo pentru domnul Briceag:

noi, studentii si tinerii bucovineni (destui la numar) care avem buletin de Suceava NU, REPET, NU VOM MAI PE FLUTUR, BASESCU SI PD-L !!! Mesaj clar din partea a peste 70 de tineri..

Flutur, sa nu uiti ca ai tradat Bucovina si tineretul pleaca pe capete din aceasta zona din cauza ta...Sa fii blestemat, ca ai uitat de cei care te-au ales..iar Ionica Lungu ....calic ai fost..calic ramai daca tradezi si acum
15.   Cinste dlui Flutur si PDL-ului trimis de
(23 ian 2008, 18:52:25
Herman: In familia lui Lungu, el este a 3a generatie de PNListi. Deci, el nu este un amator de duzina. Daca eu l-am admonestat in diferite ocazii, nu a fost cu rea vointa, ci spre indreptare si intoarcere la PNL-Original-Flutur. PNL-istii lui CapDeCal au fost cei care au tradat, nu si-au respectat contractul cu PD. Ba mai mult, PD care au dominat alegerile, sub presinea lui Iliescu, a fost dat afara de la guvernare. Din acest motiv, Lugu are dreptul sa se mute la PDL fara sa fie criticat de terkea-berkea si lumea care-si pierde timpul pe la Mama. . Deci, Lugu va fi cu noi, (adica cu PNL-ul Original-Flutur, si PD-ul(PDL)) si nu cu CapDeCal si Patriciu care sustin conruptia in Romania si sunt la mana lui Iliescu.

Herman, esti sigur ca Mama nu-ti pune ceva in haleala, ca ai viziuni de idiot, vezi lucruri pe care nu le vede nimeni.?!

16.   "bucovinenanul din bucuresti" trimis de
(23 ian 2008, 19:08:03
Stiam ca bucovinenii sunt pi la Shusheava, si nu in Bucuresti. (poate vrei sa zici un bucovinean in bucuresti, ceea ce nu este acelasi lucru cu: "un bucovinean din bucuresti".

Pentru a fi lider, mai intai trebuie sa stii sa scrii, nu? Sper ca nu pierzi si tu vremea prin capitala precum Herman.

Nu ai cunostinta cum functioneaza campaniile electorale, de ce nu-l intrebi pe Herman sau amandoi pe dl Flutur?

Trebuie sa-ti aduc o veste cam trista pt. tine. Nu tinerii (din bucuresti) conduc o tara. Totdeauna o tara este condusa de oamenii cu experienta, varsta si maturitate politica. . Tinerii ca tine, daca nu au spate gros, stau si ei agatati se sistem sa le cada cate-o placinta in gura

Nu judeca tu pe dl Flutur numai dupa faptul ca merge la WC-u dimineata.

Judeca-l dupa faptele si lucrurile lui bune pe care le-a facut pt. tara.

Lungu nu tradeaza, ci este credincios PNL-ului Original-Flutur-Stolojan

Sper ca alcoolul metilic nu-l servest
17.   Cine e Flutur? trimis de
(23 ian 2008, 22:01:25
in primul rand restaurantul se numeste "La Mama"... in al doilea rand ... care sunt lucrurile bune pe ce care le-a facut FLUTUR ?????

draga domnule BRICEAG te cam irita subiectul "lungu" ... ia un calmant sa nu ti se umfle venahappy

Sa traiesti dom' primar Iordache
18.   Virginel se vrea primar...la casuta cu frunici trimis de
(24 ian 2008, 00:04:10
aaa, de asta s-a gerovitalizat si coafat virginel, se vrea primar acum. vestea trisa este ca nu se poate.

virginel, incearca mai la vale putin, poate se indragosteste cineva de picioarul tau.
19.   GRIJA LUI IORDACHE trimis de
(24 ian 2008, 10:16:01
IORDACHEEEEEEE;;;;;STII DE CE MOARE CAINELE,/? DE DRUM LUNG SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA ,,,CE SA VA ZIC P.S.D.ul UN PARTID DE FETE MARI .AI UITAT IN 2004 CIND I-AI CERUT RAPOSATULUI DIRECTOR DE LA DUMBRAVENI CA DACA NU OBTINE 1000 DE VOTURI LA ALEGERI PTR. P.S.D. SA-SI PREZINTE DEMISIA ,,RUSINICA BAIATULE . TE DAI MARE CINSTIT ,,,SA FIM SERIOSI...
20.   Virginel s-a putzuit pe banii PSD trimis de
(24 ian 2008, 20:13:42
virginel se putzuieste la acelasi grajd tovarasesc cu Ioan Nechifor, arata ca fata mare, atentie amatori de aventuri tari !

virginel mincinosul!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte