Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inspectoratul Şcolar

Controale în şcolile cu probleme din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şcolile cu probleme din judeţul Suceava au intrat în atenţia Inspectoratului Şcolar Suceava.

Inspectorul şcolar general adjunct Vasile Monacu a declarat că în perioada următoare vor demara controale în cinci instituţii de învăţământ din judeţ, şcoli în care s-au constatat disfuncţii în activitate, management defectuos şi activităţi didactice sub standardele cerute.

Se va avea în vedere şi baza materială a şcolii, mai ales în situaţiile în care aceasta putea fi îmbunătăţită, însă acest lucru nu s-a făcut.

Inspectorul Monacu a spus că verificările se vor face în şcolile din Cajvana, Bălcăuţi, Şcoala Generală Nr. 4 din Câmpulung Moldovenesc, Forăşti şi Grupul Şcolar Agricol din Rădăuţi.

Inspecţiile din aceste instituţii sunt de fapt controale de revenire, întrucât IŞJ a inspectat aceste şcoli anul şcolar trecut, iar acum  verifică dacă punctele slabe depistate au fost îmbunătăţite după ultimul control.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Controale în şcolile cu probleme din judeţ.
 Vizualizări articol: 1683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Controale în şcolile cu probleme din judeţ1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Contoale? trimis de
(22 ian 2008, 11:32:30
Asa ca dupa sarbatorile de iarna sa ne refacem nitel la munte si aer curat. Plus ca daca facem echipa cu anumite personaje, ......
2.   HA-HA trimis de
(22 ian 2008, 12:48:11
DOAR ASTEA SUNT SCOLI CU PROBLEME?

CIUDAT!
3.   Scoala Nr.4 Campulung trimis de
(22 ian 2008, 14:23:15
Nu stiu ce anume au controlat acolo domnii inspectori dar acolo e un adevarat buboi. Scoala e condusa din umbra de altcineva care taie si spanzura si face totul dupa bunul plac. Habar nu avem ce neregularitati au gasit acolo dar oricum, nu cred ca e normal ca doamna directoare sa tina stampila institutiei acasa si cu atat mai mult, sa directioneze toata corespondenta scolii catre adresa dumneai de acasa. Doamna directoare se razboieste cu fostul director, cu multi colegi, jigneste lumea si cu toate astea inca este directoare. Mi se pare ca a pierdut un proces si trebuia sa returneze din buzunarul propriu niste bani catre un angajat concediat abuziv. Umbla vorba ca vrea sa plateasca din fondurile scolii cu ajutorul contabilei. Nu stiu daca e adevart dar merita verificat. Oricum , daca a pierdut un proces si este condamnata (la plata unei sume), ce mai cauta la conducerea acestei institutii? Controlati si o veti prinde intr-o zi "aburita" sau in perioada de sevraj sa vedeti cum tremura.
4.   Coruptie trimis de
(22 ian 2008, 16:04:41
v-am mai spus si int-run articol precedent, veniti la cirlibaba sa vedeti scoala si profesorii!!!

5.   Cine vorbeste? trimis de
(22 ian 2008, 17:51:17
Controalele se fac dupa ureche.Daca sare directorul la PLD unde e si Monacu, e OK.Daca nu, e terfelit nu gluma.E insa posibil sa trebuiasca sa sara si cu cite ceva la interval.
6.   PRECIZARE trimis de
(22 ian 2008, 18:26:19
veniti domnilor in control si la scoala din MOARA sa vedeti si aici ce batjocura au putut face niste nemernici numai pentru ca sant membri PD , din cateva zeci de mii de euro sa vedeti ce toalete au reusit sa faca , mai rele ca cele de pe timpul raposatului si ce mizerie poate fi prin curtea scolii rusine sa va fie.
7.   Nerabdator trimis de
(22 ian 2008, 18:29:47
Si eu abia astept sa-l vad pe ZBENGOSU sofer pe microbuzul dedicat scolii din MOARA, ha ha ha
8.   REVIN trimis de
(22 ian 2008, 18:34:00
APROPO , DOMNULE VICE SI DL.PRIMAR CE MAI FACETI ? MAI AVETI PAMANTUL ACELA DE VANZARE SAU ATI REUSIT SA-L IMPINGETI , CA V-AM GASIT EU UN CLIENT CE NU-L INTERESEAZA ACTELE.....................
9.   Directorasul trimis de
(22 ian 2008, 20:42:19
la agricol Radauti , nu poate fi decat o debandada

directorasul ( Dramba ) e f. ocupat cu alte indeletniciri

tipo : - fuziunea [ fizica-chimia (Amariei) ]............ laughing)))))) ????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte