Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbaţii pe care femeile îi evită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De cele mai multe ori se vorbeşte despre faptul că femeile reuşesc cu greu să-şi dea seama de ceea ce le place sau nu bărbaţilor. Pentru a schimba un pic lucrurile vom analiza atitudinile bărbaţilor care nu sunt deloc pe placul reprezentantelor sexului frumos.
Iată o listă care include cinci tipuri de bărbaţi de care orice femeie fuge.

Bărbaţii cu „gura mare”

Femeilor le plac bărbaţii care au caracter, care nu se tem să-şi exprime opiniile, care sunt inteligenţi şi care sunt capabili să poarte o discuţie serioasă, inclusiv una pe teme filosofice. Doamnele detestă bărbaţii care devin foarte agresivi, chiar vulgari în momentul în care cineva, mai ales o femeie, îşi permite să exprime o părere diferită de a lor.

Portofelul ambulant

Este vorba despre domnii care cred că totul se reduce la bani, bărbaţii care poartă numai haine de marcă şi cred că acest lucru îi face în mod necondiţionat irezistibili. Este tipul de bărbat care, atunci când vă invită la restaurant, nu ţine foarte mult cont de dorinţele dumneavoastră şi comandă de la început cele mai scumpe produse. Este bărbatul care vă ia în permanenţă ceva de băut, chiar dacă dumneavoastră nu mai aveţi chef de nimic. Ba mai mult, în cazul în care va observa că nu mai beţi nimic, va crede că nu vă place şi va face mereu o nouă tentativă de a găsi ceva pe gustul dumneavoastră, fără să se gândească că aţi ajuns la saturaţie. Este bărbatul care face tot felul de excese şi nu va uita niciodată să se laude cu asta.

Încrezutul

Este cel care are impresia că toată lumea se învârteşte în jurul lui şi că toate femeile îi stau la picioare.
O parte dintre bărbaţii acestei categorii sunt în mod cert exemplare reuşite din punct de vedere fizic şi mizează pe frumuseţea lor exterioară atunci când vine vorba de cucerirea sexului opus.

Pseudopsihologul

Este vorba despre domnii care cred că din cauza faptului că o femeie este celibatară are nevoie să consulte un psiholog. Întrebările de felul „ai analizat motivele pentru care eşti acum singură?” nu fac altceva decât să le scoată din sărite pe femei.

Nespălatul

Bărbaţii care nu au intrat de mai bine de un deceniu în baie, care nu au auzit de pasta şi de periuţa de dinţi, cu atât mai mult de săpun sau şampon sunt în afara graţiilor oricărei femei. Este vorba despre nespălaţi, despre bărbaţi care miros mereu a transpiraţie şi nu se sinchisesc când li se sugerează să mai facă un duş din când în când.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţii pe care femeile îi evită.
 Vizualizări articol: 883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Bărbaţii pe care femeile îi evită3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Articol superficial trimis de
(23 ian 2008, 10:50:23
Aiurea de tot conceput articolul.Unde sunt alcoolicii pe care orice femei de bun simt ii evita, unde sunt intretinutii care stau pe banii femeilor unde sunt afemeiatii, unde sunt mincinosii?Articol scris la viteza, fara fundament!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte