Google
IULIUS MALL Suceava - Shop & Cruise
IULIUS MALL Suceava - Shop & Cruise
IULIUS MALL Suceava - Shop & Cruise
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,568 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9617 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Ştrudel cu ciuperci de pădure

4 porţii - 40 minute

  • 500g foi de plăcintă
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapă
  • 1 că]el de usturoi
  • 250g ciuperci de pădure
  • 75ml vin alb sec
  • 100g telemea desărată
  • 1 lingură pătrunjel verde tocat
  • 1 lingură mărar verde tocat
  • 1 lingură cozi de ceapă verde tocate
  • sare, piper
Căliţi în unt ceapa tăiată mărunt şi usturoiul pisat. Când ceapa începe să se îngălbenească adăugaţi ciupercile tăiate în felii subţiri, şi vinul. Lăsaţi vasul pe foc potrivit până când se înmoaie ciupercile. Opriţi focul şi lăsaţi amestecul la răcit. Adăugaţi brânza rasă şi ierburile în amestecul rece. Omogenizaţi compoziţia şi condimentaţi-o cu sare şi piper. Suprapuneţi 5 – 6 foi de plăcintă, unse cu ulei. Turnaţi amestecul cu ciuperci pe foi şi rulaţi-le. Puneţi ştrudelul într-o tavă de chec tapetată cu folie de copt. Tăiaţi câteva romburi în stratul de foi de deasupra. Coaceţi ştrudelul la foc potrivit, 15 – 20 de minute, lăsaţi-l apoi să se răcească puţin şi tăiaţi-l în felii cu grosimea de 2 – 3 cm.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştrudel cu ciuperci de pădure.
 Vizualizări articol: 2236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ştrudel cu ciuperci de pădure1.051

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte