Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Veşti bune

Au început lucrările de reabilitare a străzii Cernăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare de pe strada Cernăuţi, din municipiul Suceava, au început, în sfârşit, în această săptămână. Acesta este doar un pas în refacerea uneia dintre cele mai importante artere din Suceava, stradă aflată acum într-o stare deplorabilă, atât din punct de vedere al infrastructurii subterane, cât şi al calităţii covorului asfaltic.

Viceprimarul Angela Zarojanu a precizat că este vorba despre o fază preliminară a lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare de pe strada Cernăuţi, mai exact, organizarea de şantier pe care o face firma ce va efectua aceste lucrări. Societatea care a câştigat licitaţia organizată în acest scop este Test Prima Suceava, care, conform contractului, are ca termen de finalizare a lucrărilor şase luni de la debutul acestora.

Reţelele de apă şi canalizare de pe strada Cernăuţi vor fi astfel refăcute până la mijlocul acestui an. După ani de aşteptare, autorităţile locale sunt nevoite să se lanseze într-o cursă contra cronometru pentru realizarea acestor lucrări în timp util. Potrivit primarului Ion Lungu, în cazul în care refacerea infrastructurii subterane de pe strada Cernăuţi nu se va face în timp util, Suceava riscă să piardă cele două milioane de euro necesare pentru asfaltarea arterei, lucrare finanţată din bugetul Ministerului Transporturilor.

„Vom solicita societăţii Test Prima să prezinte un grafic de lucrări, astfel încât cetăţenii să poată fi informaţi, în orice moment cu privire la evoluţia acestor lucrări”, a declarat viceprimarul Angela Zarojanu.

Din cauza stării precare a infrastructurii subterane şi supraterane, dar şi a alunecărilor de teren din anii trecuţi, pe strada Cernăuţi încă se aplică o interdicţie de construire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început lucrările de reabilitare a străzii Cernăuţi.
 Vizualizări articol: 1905 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Au început lucrările de reabilitare a străzii Cernăuţi4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Strada Cernauti trimis de
(22 ian 2008, 11:40:22
Sunt un locuitor al aceste strazi si sunt extrem de nemultumita de faptul ca primaria Suceava doar a promis dar nu a facut nimic.Vreau sa-i spun d-nei Zarujanu dar si d-lui Lungu ca in scurt timp vor fi alegerile locale iar domniile lor nu au ce cauta pe acea strada in campanie,nu vor primi niciun vot. Nu putem circula nici la pas si mai ales cu masinile ,este ceva de neimaginat! De ce nu veniti cei din presa sa vedeti pe ce strada locuim? Nu avem nici gaz metan desi suntem arondati la centrul orasului ,cu toate ca platim taxe si impozite.Unde se duc banii nostri domnilor consilierI? Vreau sa-mi raspundeti,am acest drept SA STIU!!! Sa va fie rusine domnilor care sunteti platiti si din banii nostri ai celor care locuim pe o strada de care nu va mai amintiti decat in campanii!!!!

2.   Strada trimis de
(22 ian 2008, 11:46:05
Bine d-le Lungu ca ai pus pavele prin toata Suceava dar pe strada Cernauti nici macar balastru.Sa va fie rusine d-le primar ati dat dovada ca nu va intereseaza desi ati promis de foarte multe ori ca nu ne-ati uitat.Unde sunt consilierii cei care voteaza bugete si proiecte dupa ureche,cei care dorm si sunt platiti? Rusine nemernicilor!
3.   Lungu trimis de
(22 ian 2008, 13:36:41
primarul si-aduce aminte numai cand vin alegerile.trebuie sa fie nebun ce-l care il mai voteaza pe lungu
3.1  RE: Lungu trimis de
(22 ian 2008, 15:28:42
uuuuuuuuuuu nesimtitilor!nu stiti nici macar sa faceti o promisiune sau sa spuneti o minciuna ptr k sa fiti credibili!nijte mincinosi!

4.   MEREU IMPREUNA trimis de
(22 ian 2008, 13:46:07
Auzi ce da pe gura , aceasta caricatura de primar,ion lungu, vom solicita societatii TEST PRIMA ,(eterna castigatoare a licitatiilor cu primaria), UN GRAFIC DE LUCRARI??? Bine mai LEGUMICULTORULE CAND S-A INSCRIS SI A CASTIGAT LICITATIA NU A PREZENTAT DIN START UN GRAFIC AL LUCRARILOR.TIMPUL DE EXECUTIE CEL MAI SCURT , NU A FGOST UN CRITERIU CARE SA ADUCA PUNCTE IN PLUS LA NOTARE??? DACA SMENUL E MARE NU CONTEAZA TIMPUL SI CALITATEA LUCRARIULOR?
5.   Fara vot trimis de
(22 ian 2008, 15:26:53
o rusine domnilor consilieri aku in prag de alegeri v-ati mai gandit shi l anoi!rusine inksa o data!nu meritati voturile noastre!

6.   Str.Cernauti trimis de
(22 ian 2008, 15:42:44
O stada in oras uitata de absolut toate autoritatile.Fara asfalt,fara gaz cu golani care se bat si unde nimeni nu vede nimic!!!! Rusine autoritatilor platite din banul public si al nostru al celor de pa strada Cernauti.Poate ca ne aude si pe noi cineva1 Trimiteti d-na Zarujanu macar niste balastru doamna daca mai vreti votul nostru. Suntem cu adevarat disparati domnilor!!!!!
7.   Iar Test Prima? trimis de
(22 ian 2008, 21:07:35
Test Prima este firma care ne-a lasat peste iarna ingropati in noroi. Nu are capacitatea de a efectua lucrarile. Cum este posibil sa mai cistige licitatii ? Vin alegerile !!!!!!
8.   Rusine sa va fie.halal primar trimis de
(22 ian 2008, 21:13:13
doamne ca m-am saturat de mizerie si noroi.Locuiesc in george enescu la blocul T 38.Am o portiune de drum de cativa metri din scara blocului pana la trotuar ,suficienta ca sa zic ca am iesit din cele mai mari noroaie.ati stiut sa veniti in campania electorala pe la blocurile noastre dar.............numai cu minciuni ne-am ales si cu mizerie mai mare.mai bine imi tai mana decat sa mai pun stampila pe lungu si tot neamul lui.IN viata mea nu m-am umplut cu noroi in halul asta in care m-am murdarit acum.eu as invita-o pe zarojanu de fapt putin pe la blocul nostru sa vina cu pantofii ei cei scumpi sa ii strice in noroaiele astea.Nu v-ar fi rusine!!!!!!!!!!!
9.   Halal primar trimis de
(22 ian 2008, 22:35:11
Rahatule de spagar, vino sa vezi in ce hal de mizerie stam dupa lucrarile din toamna.

Pana la o bucata de iarna am stat in frig, iar acum inotam in noroi. Ai dat dispozitie sa se repare numai trotuarele din fata (ca la tine totul e de fatada) de pe str Stefan cel Mare si Palatul de Justitie (astepti sa treci cat de curand si pe acolo), iar la blocurile din spate, unde nu se vede, este distrus totul: si trotuarul si spatiul verde si lumina (animalele pe care le-ai adus la sapat au rupt cablurile si si-au batut joc de ce cei locuiesc in bocuri)
10.   SPAGA BAT-O VINA trimis de
(23 ian 2008, 09:26:45
Un primar al dezastrelor, al mincinii , al lucrurilor de fatada .Fara capacitate de organizare si de gestionare a situatiilor de criza, multa inganfare , putina cultura ,nici frumosul nu-i place, adept al circului si al grotescului. Prost gospodar , dupa ce a falimentat AMBRO ,a adus si orasul SUCEAVA IN RAHAT. Mare iubitoriu de arginti ( SPAGA) ,a umplut primaria de nepoti, clienti politici si pui de comunisti. RUSINE MAI FANFARONULE,SA VINA ALEGERILE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte