Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2007 - Anul XII, nr. 278 (3650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Sandu Capră: „Traian Băsescu este mărul discordiei între PD şi PLD”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capră, a declarat ieri, că între PD şi PLD au început diversiunile, ambele partide alergând după statutul de „apropiat al preşedintelui Traian Băsescu”. Sandu Capră a arătat că democraţii sunt nemulţumiţi de faptul că Traian Băsescu a acordat mai multă atenţie celor din PLD, participând la acţiunile organizate de această formaţiune politică pentru lansarea candidaţilor la europarlamentare. Mai mult, în opinia parlamentarului liberal, în ultima perioadă de timp, Traian Băsescu a ajuns să-i critice pe deputaţi, pe motiv că aceştia nu reuşesc să convoace suficienţi oameni pentru a participa la mitingurile preşedintelui României.

„Imediat după această nefericită întâmplare, democraţii, supăraţi, îi explică preşedintelui că PLD nu înseamnă pentru ei decât voturi mai puţine la alegeri deoarece aceştia nu iau din electoratul PNL, aşa cum ar trebui, după părerea lor, ci din al democraţilor. Pe de altă parte, tinerii PLD-iştii cer cu înverşunare conducerii ca PLD să nu fuzioneze sub nici o formă cu PD, să rămână un partid de sine stătător. Iar ca răspuns democraţii îşi îndeamnă electoratul să nu voteze cu PLD, căci acesta nu contează ca şi partid deoarece oricum îl vor <înghiţi> în curând”, a declarat Mihai Sandu Capră.

Deputatul PNL de Suceava a adăugat că ruptura dintre cele două partide este demonstrată şi de faptul că parlamentarii PD refuză să semneze şi să susţină moţiunea pe care PLD intenţiona să o depună în cursul acestei săptămâni în Parlament. El a arătat că „prietenia” dintre PD şi PLD a fost de scurtă durată, în condiţiile în care liderii liberal democraţilor au început deja să-i facă responsabili pe democraţi, de nereuşita depunerii acestei moţiuni de cenzură.

„Cam aşa stau lucrurile în plină campanie, în rândul celor mai curaţi şi imaculaţi politicieni, după cum afirmă preşedintele Băsescu. Dumnealui ar trebui să facă puţină lumină în această tristă poveste, şi să le precizeze clar, care dintre cele două partide ocupă primul loc, şi care pe următorul, în inima sa mare. Şi ar trebui să pună capăt acestei curse cu final nefericit al cărui premiu <favoritul numărul 1> nu mai poate fi decernat din lipsă de fonduri, cheltuite în exces pe afişe portocalii, cu sau fără ardei iuţi”, a declarat parlamentarul PNL de Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandu Capră: „Traian Băsescu este mărul discordiei între PD şi PLD”.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandu Capră: „Traian Băsescu este mărul discordiei între PD şi PLD”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Reţete de post Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: Înmoaie soia în apa... Citeşte