Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2007 - Anul XII, nr. 278 (3650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atacuri

Liderii PSD acuză puterea că se pregăteşte de mari fraude

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câmpulungenii care simpatizează PSD au avut ocazia să se întâlnească ieri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu, cu liderul acestui partid, Mircea Geoană, cu liderii judeţeni suceveni şi trei dintre candidaţii acestui partid la alegerile europarlamentare - Gabriela Creţu, Silvia Mihalcea şi Cătălin Nechifor. Cei trei candidaţi ai PSD la europarlamentare au fost descrişi drept o echipă de oameni tineri şi foarte bine pregătiţi, care, la o comparaţie cu oferta altor partide, „îi bat de le sună fulgii”.

 

Mîrza le-a cerut celor ce vor asista la procesul de votare să fotografieze eventualele încercări de fraudare

Chiar de la deschiderea întâlnirii, liderul judeţean sucevean al PSD, Gavril Mîrza, le-a cerut celor ce vor asista la procesul de votare să se înarmeze cu telefoane mobile dotate cu camere foto şi să fotografieze eventualele încercări de fraudare. El a precizat că deţine informaţii potrivit cărora oamenii puterii „se pregătesc de mari fraude” şi că vor fi în stare să umble din secţie în secţie pentru a le comite.

Preşedintele sucevean al PSD a atacat dur şi campania electorală agresivă şi luxuriantă a altor partide. Cele mai aspre critici au fost aduse liderilor PLD, iar Gheorghe Flutur a fost acuzat că „a omorât găinile ţării, e un criminal de găini” şi nu ar mai trebui să de ochii cu lumea în campania fastuoasă a PLD.

Nu au scăpat de criticile dure ale preşedintelui Mîrza nici actualii guvernanţi, acuzaţi că umblă cu camioanele cu afişe în timp ce populaţia municipiului rabdă de frig de ani, pentru că nu au fost în stare să finalizeze un proiect program iniţiat de PSD, „Suceava, utilităţi şi mediu la standarde europene”.

În opinia liderilor PSD, numai cu banii cheltuiţi de partide pe afişajul electoral s-ar fi putut rezolva problema căldurii pentru iarnă pe care o au câmpulungenii.

 

Geoană: „Campania se va opri când îl vom izgoni de la Cotroceni pe cel ce a uzurpat rolul de preşedinte”

Mircea Geoană, primit cu aplauze şi strigăte de simpatie din sală, a ţinut să precizeze că este mândru de organizaţia judeţeană suceveană şi că e sigur de un rezultat excelent în alegeri în acest loc.

În ce priveşte adversarii politici, şi pentru Geoană, Gheorghe Flutur a fost o ţintă sigură. Geoană a spus că nu ştie „câte găini a omorât Flutur, fie-i faptele pe sufletul lui”, dar îl consideră pe acesta principalul vinovat pentru că, în calitate de ministru al Agriculturii, nu a promovat suficient interesele României în Europa şi nu a pregătit absorbţia fondurilor europene.

În strigătele aprobatoare ale sălii, Geoană a concluzionat că din cauza unor oameni politici ca Flutur au crescut preţurile şi se ruinează agricultura românească.

Geoană a trecut în revistă şi victoriile legislative pe care le-a reuşit partidul său chiar şi din opoziţie.

Între acestea, şi majorarea pensiilor, a cărei simplă amintire i-a făcut pe cei prezenţi să aplaude din nou. Liderul PSD a reamintit că autorul de fapt al acestui demers este Dan Mircea Popescu, căruia a ţinut să îi mulţumească şi cu acest prilej.

Mircea Geoană a enumerat şi proiectele pe care le are partidul pentru viitorul apropiat. Între acestea se află majorarea salariului minim la 640 de lei, dublarea alocaţiilor pentru copii, acordarea de burse sociale care să permită şi copiilor săraci să meargă la şcoli.

La finalul discursului său, preşedintele social-democraţilor a asigurat asistenţa că „această campanie nu se va opri după alegerile europarlamentare, ci doar când, în 2009, îl vom izgoni de la Cotroceni pe cel ce a uzurpat rolul de preşedinte şi vom pune acolo un om al nostru, căruia să îi pese cu adevărat de oameni”.

Cei trei candidaţi prezentaţi de liderul Geoană au insistat pe nevoia de a se trimite în forul european oameni puternici şi nepătaţi, chiar dacă sunt tineri.

Cătălin Nechifor a simţit umbra de îndoială a câmpulungenilor şi le-a spus că „ deşi aici s-a mai întâmplat să alegeţi oameni tineri, de la alte partide, care v-au dezamăgit, oamenii PSD vor avea curajul să dea din nou ochii cu dumneavoastră fără să roşească”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderii PSD acuză puterea că se pregăteşte de mari fraude.
 Vizualizări articol: 1425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderii PSD acuză puterea că se pregăteşte de mari fraude0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Reţete de post Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: Înmoaie soia în apa... Citeşte