Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2007 - Anul XII, nr. 278 (3650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Curăţenie în politică

PD Suceava a demarat „Operaţiunea Mătura

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală Suceava a Partidului Democrat a demarat „Operaţiunea Mătura”, răspunzând astfel îndemnului adresat de preşedintele României, Traian Băsescu, şi anume, acela de „a face curăţenie” în politica românească, prin introducerea votului uninominal.

Într-un gest simbolic, democraţii au împărţit mături sucevenilor, încercând să-i convingă să se prezinte la vot pe data de 25 noiembrie.

„Cu câteva zile înainte de alegerile europarlamentare şi referendum, am apelat la un gest simbolic, pe care sucevenii l-au apreciat. Am împărţit mături, încercând astfel să mobilizăm cetăţenii să participe, duminică, la Ziua Curăţeniei în Politică.

Sperăm că gestul nostru va fi perceput ca atare şi că sucevenii îşi dau seama că, pe 25 noiembrie, mătura ce va face curat în politica românească, va fi ştampila de vot” a declarat preşedintele organizaţiei municipale Suceava a Partidului Democrat, Florin Olaru.

El a adăugat că acţiunea va continua în ultimele zile de campanie, pentru a transmite semnalul că a venit momentul ca populaţia să hotărască schimbarea actualei clase politice. Preşedintele organizaţiei municipale a mai spus că a face curăţenie e un gest firesc ce trebuie extins la nivelul întregii societăţi româneşti, primul pas fiind introducerea votului uninominal, chiar dacă cei mai mulţi dintre politicieni se opun voinţei populare.

„Aşadar, să nu vă miraţi dacă în zilele următoare veţi fi abordaţi pe stradă de reprezentanţii PD şi veţi primi simbolic o mătură, care să vă reamintească de cea mai importantă zi pentru politica românească - 25 noiembrie”, a mai spus Olaru.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD Suceava a demarat „Operaţiunea Mătura.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD Suceava a demarat „Operaţiunea Mătura0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Reţete de post Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: Înmoaie soia în apa... Citeşte