Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2007 - Anul XII, nr. 278 (3650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Miting

PLD Suceava încheie campania electorală cu „Marşul împotriva corupţiei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberal democraţii suceveni au organizat ieri un marş simbolic intitulat „Marşul împotriva corupţiei” pe traseul sediul PLD- Prefectură şi retur. Acţiunea a fost organizată de fapt la nivelul tuturor municipiilor reşedinţă de judeţ şi s-a dorit a fi o manifestare de forţă a PLD care să marcheze  încheierea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare şi pentru votul uninominal.

La marş au participat circa 150 de tineri liberal-democraţi în frunte cu preşedintele şi vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PLD, deputaţii Dumitru Pardău, respectiv Romică Andreica, care au purtat pancarte cu inscripţii gen „Jos corupţia”, „Spuneţi DA la referendum, „Votaţi pentru votul uninominal” sau „Jos boşii cu caltaboşii”. Deputaţii Romică Andreica şi Dumitru Pardău au avut o întrevedere cu prefectul Orest Onofrei, pe care l-au informat, în calitatea sa de reprezentant al Guvernului în teritoriu, despre intenţia PLD de a depune o moţiune de cenzură intitulată „Guvernul Tăriceanu II, un guvern corupt, incompetent, incomplet şi abuziv”.

„Am dorit să încheiem campania electorală printr-o acţiune care să reliefeze un fapt mai mult decât vizibil pentru toată lumea, şi anume că România de astăzi trăieşte sub zodia corupţiei, a incompetenţei guvernamentale.

Avem miniştri pentru care s-a cerut cercetarea penală, am avut un ministru Decebal Traian Remeş care a demisionat din cauza unui scandal de corupţie şi cu toate acestea preşedintele lui de partid şi actualul premier l-a apărat până în ultima clipă, avem cred că cel mai slab, cel mai corupt şi cel mai incompetent guvern din 1990 încoace.

Tocmai de aceea credem că sucevenii vor sancţiona la urne corupţia şi incompetenţa actualului guvern şi partidul majoritar care-l compune adică PNL. Credem că a venit momentul ca sucevenii să-i sprijine pe adevăraţii liberali din România pe Theodor Stolojan şi eurocandidaţii PLD”, a declarat preşedintele PLD Suceava, deputatul Dumitru Pardău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PLD Suceava încheie campania electorală cu „Marşul împotriva corupţiei”.
 Vizualizări articol: 789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PLD Suceava încheie campania electorală cu „Marşul împotriva corupţiei”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Reţete de post Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: Înmoaie soia în apa... Citeşte