Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2007 - Anul XII, nr. 278 (3650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răspuns

Geoană crede că Traian Băsescu ar fi fost beneficiarul modificărilor Codului Penal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat ieri la Suceava, că Traian Băsescu ar fi putut beneficia de modificările aduse Codului de Procedură Penală. Geoană a făcut aceste afirmaţii după ce preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat că în situaţia în care ar fi promulgat modificările aduse Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, ar fi ieşit de sub urmărire penală persoane precum Patriciu, Tender, Năstase, Şereş, Păcuraru, Chiuariu, Nagy, Remeş, Mihăilescu.

În replică, Mircea Geoană susţine că în situaţia în care Traian Băsescu nu era preşedinte al României, şi el s-ar fi aflat pe această listă. „Traian Băsescu ar fi ajuns pe lista asta cu dosarul Flota. Mai mult, dacă Traian Băsescu nu ar fi fost preşedinte al României, şi alţi lideri PD erau pe lista respectivă”, consideră preşedintele PSD.

Mircea Geoană susţine că în astfel de declaraţii, Traian Băsescu dă dovadă că are „o amnezie selectivă”, în condiţiile în care face referire doar la lideri şi membri ai altor formaţiuni politice, în afară de PD şi PLD. Liderul social democraţilor spune că preşedintele României a uitat să treacă pe lista respectivă pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, pe cel din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău. „Nu ştiu cum el are această amnezie selectivă, şi vorbeşte numai de politicieni de la alte partide, şi îi uită pe cei de la PD şi PLD. Şi domnul Flutur poate ar fi fost pe lista asta cu aventurile sale de-a lungul timpului”, mai spune Mircea Geoană. El a adăugat că Traian Băsescu încearcă să creeze impresia în rândul populaţiei că el este singurul care se luptă pentru  reformarea sistemului politic. „Dumnealui încearcă să reactiveze stereotipul de la referendum, încercând să creeze iluzia că este singurul care se luptă pentru reformarea sistemului politic. O dată i-a mers. Însă a doua oară nu mai ţine”, a încheiat Geoană.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană crede că Traian Băsescu ar fi fost beneficiarul modificărilor Codului Penal.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană crede că Traian Băsescu ar fi fost beneficiarul modificărilor Codului Penal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Reţete de post Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: Înmoaie soia în apa... Citeşte