Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2007 - Anul XII, nr. 278 (3650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cartea de bucate

Bucătăresele de la Spitalul Judeţean, trimise la cursuri de gătit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Costică Dăscăliuc, vrea să le pună pe bucătăresele unităţii să urmeze cursuri de gătit, după ce a aflat că mâncarea preparată acum la Gloria este mai gustoasă şi mai consistentă decât înainte.

El a declarat ieri că, potrivit semnalelor pe care le are, bolnavii internaţi sunt foarte mulţumiţi de mâncarea de la restaurantul Gloria, motiv pentru care se impune specializarea personalului de la blocul alimentar al spitalului.

„Bucătăresele vor trebui să înveţe să gătească mai bine. Poate le vom duce la Gloria să vadă cum se face mâncarea”, a spus Dăscăliuc.

Şeful Spitalului Judeţean s-a arătat contrariat de faptul că există o diferenţă atât de mare între hrana preparată la restaurant şi cea din spital, în condiţiile în care alocaţia de hrană a rămas aceeaşi, şi a precizat că după reluarea activităţii blocului alimentar din unitate intenţionează să verifice în ce măsură sunt respectate gramajele. “Dacă voi constata vreun furt, acel om va pleca”, a avertizat Dăscăliuc.

Bucătăria Spitalului Judeţean este supusă în această perioadă lucrărilor de reabilitare, până acum fiind înlocuite geamurile şi făcându-se placarea pereţilor cu bitumină, un izolator contra mucegaiului. Renovările vor continua printre altele cu înlocuirea instalaţiilor electrice şi sanitare, montarea de cuptoare şi plite noi, schimbarea frigiderelor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucătăresele de la Spitalul Judeţean, trimise la cursuri de gătit.
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucătăresele de la Spitalul Judeţean, trimise la cursuri de gătit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Reţete de post Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: Înmoaie soia în apa... Citeşte