Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2007 - Anul XII, nr. 278 (3650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Geoană: „Vrem ca PSD să fie numărul 1 în judeţul Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul social democraţilor, Mircea Geoană, a declarat că, în judeţul Suceava, PSD poate să obţină cel mai mare scor electoral la alegerile europarlamentare din data 25 noiembrie a.c..

Geoană consideră că principalul avantaj al PSD în această competiţie electorală este prezenţa suceveanului Cătălin Nechifor pe un loc eligibil pe lista acestei formaţiuni politice.

Afirmaţia a fost făcută în cursul zilei de ieri, când Mircea Geoană s-a aflat în vizită în judeţul Suceava, ocazie cu care a participat la mai multe acţiuni electorale ale PSD organizate în Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei.

În vizita sa în judeţul Suceava, Geoană a fost însoţit de liderul social democraţilor suceveni, Gavril Mîrza, deputaţii Ioan Stan, Mirela Adomnicăi, Eugen Bejinariu, precum şi de eurocandidaţii Cătălin Nechifor şi Gabriela  Creţu.

 

Geoană a văzut cum se confecţionează pantofii marca „Denis”

Prima oprire în judeţul Suceava a fost la fabrica de încălţăminte Denis, liderul PSD dorind să vadă condiţiile în care se lucrează într-o unitate de producţie.

„În ultimii ani am mers în mai multe fabrici în care lucrează un număr mare de angajaţi, în special femei. Şi am fost interesat de acest lucru pentru că de cele mai multe ori, în aceste locuri sunt oameni care lucrează pentru un salariu apropiat de cel minim pe economie.

Iar noi vrem să venim cu anumite măsuri astfel încât să putem creşte nivelul salariului minim, şi să găsim soluţii de sprijin pentru cei cu salarii mici”, a declarat Geoană.

În vizita sa la fabrica Denis, liderul PSD s-a oprit să discute cu angajaţii firmei, fiind interesat de întreg procesul tehnologic prin care se confecţionează pantofii. Investiţia în fabrica Denis din Suceava a fost de circa 6 milioane de euro, iar potrivit conducerii acesteia, în momentul de faţă producţia anuală se ridică la 12 milioane de euro.

În fabrica Denis lucrează aproximativ 400 de persoane, iar producţia de papuci realizată de aceştia este vândută atât în România, cât şi în ţări precum Austria, Ungaria sau Slovenia.

Nu în ultimul rând, demn de remarcat este faptul că la plecarea din fabrică unul dintre angajaţii firmei Denis i-a solicitat sprijin financiar pentru o operaţie necesară copilului său. Cererea bărbatului a fost preluată direct de Mircea Geoană, care a anunţat ulterior că PSD îi va trimite în perioada următoare o sumă de bani, pentru a putea plăti operaţia.

 

La Rădăuţi, liderul PSD a dat autografe în piaţa agroalimentară

În Rădăuţi, liderul PSD a ţinut să viziteze, în primul rând, cartierul „Habitat pentru Umanitate”, unde au fost construite 70 de case pentru familii de tineri, apreciind iniţiativa acestei fundaţii umanitare de a veni în sprijinul celor cu venituri reduse, care nu-şi permit să achiziţioneze o locuinţă.

Următoarea oprire a echipei PSD a fost în centrul municipiului Rădăuţi, unde Mircea Geoană s-a oprit pentru a discuta cu localnicii, dar şi pentru a promova programul social democraţilor pentru Parlamentul European.

Geoană a ţinut să viziteze şi piaţa agroalimentară din Rădăuţi, interesându-se de modul în care se descurcă agricultorii români, şi de posibilitatea acestora de a-şi vinde produsele. Vizita sa în piaţa agroalimentară a strâns în jurul lui numeroşi simpatizanţi ai PSD, liderul acestui partid acordând autografe tuturor celor care i-au solicitat acest lucru.

Nu în ultimul rând, preşedintele PSD a vizitat şi galeriile de artă din Rădăuţi, în care erau expuse tablourile pictorului Traian Postulache. Acesta l-a informat pe Mircea Geoană că în cursul anului viitor intenţionează să organizeze o tabără de creaţie pentru artiştii tineri. Ideea l-a încântat pe liderul social democraţilor, care a anunţat că în situaţia în care acest proiect va prinde contur, va fi principalul sponsor al taberei de creaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: „Vrem ca PSD să fie numărul 1 în judeţul Suceava”.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: „Vrem ca PSD să fie numărul 1 în judeţul Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Reţete de post Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: Înmoaie soia în apa... Citeşte