Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2007 - Anul XII, nr. 278 (3650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La 16 ani

Prostituată cu ghiozdan: aproape 170 de clienţi, în două luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La numai 16 ani,  Ramona (n.r. –nu-i vom da numele real, din motive lesne de înţeles), elevă în clasa a X-a la un liceu din Rădăuţi, a întreţinut relaţii sexuale o armată întreagă de bărbaţi.

Deşi a început să-şi vândă corpul din dorinţa de a avea bani mai mulţi, minora a ajuns pe mâna unor proxeneţi. Sechestrată în locuinţa unuia dintre ei, înfometată, bătută şi arsă cu ţigara, Ramona era obligată să facă sex în grup şi să se culce cu oricine le plătea câţiva zeci de lei proxeneţilor. Trebuia să spună că era majoră şi să-şi dea nume. Proxeneţii îi stabiliseră reguli clare şi găseau fel de fel de pretexte pentru a o lua la pumni.

Mărturisirile ei, făcute reporterilor „Monitorului de Suceava”, sunt de-a dreptul şocante.

„M-am culcat cu peste 170 de bărbaţi, în numai două luni...”, are ochii în lacrimi Ramona.

 

50 de lei. Sex oral sau normal

Ramona s-a apucat de prostituţie spre începutul acestui an. Fugită de la familia care o înfiase, minora recunoaşte că ideea de a scoate bani de pe urma sexului i-a dat-o un prieten.

„Mi-a spus că dacă tot mi-am început viaţa sexuală şi am avut mai mulţi parteneri, de ce să nu o fac şi pe bani. Mă gândeam că e doar o metodă de a face bani, pentru moment...”, îşi începe terifianta poveste eleva de liceu.

Vestea că Ramona face sex pe bani s-a răspândit repede prin oraş, odată cu numărul ei de telefon mobil, iar solicitările au început să apară.

„De cele mai multe ori, întreţineam reluaţii sexuale în maşinile clienţilor sau la hotel. De puţine ori s-a întâmplat să mergem la ei acasă... Ceream câte 400-500 de mii (n.r.-lei vechi), Sex normal şi oral...”, continuă să povestească adolescenta, precizând că, în acea perioadă, avea câte doi-trei clienţi pe zi.

Afacerile, însă, i-au fost stricate de poliţişti, care, în urmă cu câteva luni au prins-o şi i-au făcut dosar penal pentru prostituţie. În timpul cercetărilor, judiciariştii rădăuţeni aveau să dea de aproape 30 de clienţi ai minorei, o bună parte dintre ei recunoscând că au întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.

 

Dosar penal pentru proxeneţi

Câţiva dintre clienţii depistaţi de poliţişti au mărturisit că nu au negociat direct cu Ramona, ci cu alţi doi indivizi din Rădăuţi, aceştia din urmă fiind şi cei care încasau banii pentru prestaţiile sexuale ale adolescentei.

În acel moment, poliţiştii şi-au dat seama că în toată această poveste sunt implicaţi şi doi proxeneţi şi au luat-o la un nou şir de întrebări pe Ramona. Vizibil speriată, adolescenta a rupt tăcerea şi a început să le povestească anchetatorilor momentele terifiante prin care a trecut.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat, ieri, printr-un comunicat de presă, faptul că cei doi proxeneţi ai Ramonei au fost identificaţi în persoana a doi tineri, Marius Pichiu, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Rădăuţi, şi Dan Ţofei, de 24 de ani, din comuna Horodnic de Sus.

„Cei doi, în perioada august-septembrie a.c. i-au impus minorei să întreţină raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi, primind în schimb sume de bani şi avantaje materiale”, se arată în comunicatul Poliţiei, precizându-se faptul că respectivilor tineri li s-au întocmit dosare penale pentru proxenetism.

 

„Trebuia să zic că mă chemă Mihaela şi am 21 de ani”

Deşi poliţiştii susţin că au fost doi proxeneţi, Ramona vorbeşte doar despre unul dintre ei, Marius Pichiu, cel despre care spune că a terorizat-o fizic şi psihic.

Îşi aminteşte că l-a întâlnit într-un moment disperat. Mai mulţi indivizi de etnie rromă au acostat-o şi vroiau să profite de ea. A reuşit să fugă şi, în centrul Rădăuţiului, s-a întâlnit cu Pichiu.

„I-am spus că s-au luat ţiganii de mine şi mi-a propus să merg la el acasă. Am rămas la el, acasă... o săptămână s-a purtat frumos cu mine, ca şi cum ar fi fost prietenul meu. Dar după aia, a început să se schimbe...”, povesteşte cu ochii în pământ adolescenta.

Ridică privirea la un moment. Are ochii plini de lacrimi. Povesteşte că aşa-zisul ei prieten a început să o bată, să o ţină flămândă, să se transforme într-o brută: „Făceam sex şi cu el, şi cu prietenii lui... M-a pus să întreţin relaţii sexuale şi cu alţi bărbaţi. Trebuia să zic să mă chemă Mihaela şi am 21 de ani. Şi el îşi dădea nume false la clienţi. Unii clienţi erau agresivi, mă băteau. Pentru că nu vroiam să fac sex anal. Odată m-a ţinut el şi cu un prieten şi m-au obligat să fac şi aşa... Combinaţiile cu clienţii le făcea el direct, eu nu vedeam un ban. Clienţii mă aduceau înapoi la el acasă sau din locul în care m-au luat”.

Îşi şterge lacrimile cu mâneca de la haină şi continuă să povestească cum la un moment dat l-a auzit pe Pichiu spunându-i unui prieten că ar vrea să o vândă unui italian pentru 1500 de euro.

 

„Mă bătea şi mă ardea cu ţigara sau cu bricheta”

De la doi-trei clienţi pe zi, ajunsese la zece: „Întreţineam reluaţii sexuale cu un client, mă aducea acasă şi el mă trimitea la altul...”. De multe ori, mai spune minora, era obligată să facă sex cu mai mulţi bărbaţi odată.

„Dacă clienţii mă întrebau ce-i cu vânătaia asta, cu tăietura asta sau cu arsura asta, trebuia să le spun că mi le-am făcut eu din greşeală. De fapt, el mă bătea şi mă ardea cu ţigara sau cu bricheta. Am vrut să fug, dar mi-era frică. Eram mereu supravegheată, iar în casă nu rămâneam niciodată singură. Mă ameninţa că mă bate, că mă taie, că mă duce la pădure şi fel şi fel....”, îşi aminteşte cu groază Ramona.

Acum minora s-a apucat din nou de şcoală şi vrea să uite cât mai repede coşmarul prin care a trecut. Groaznicele amintiri, însă, au marcat-o pe viaţă şi crede că va fi foarte greu să scape de ele.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prostituată cu ghiozdan: aproape 170 de clienţi, în două luni.
 Vizualizări articol: 2289 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Prostituată cu ghiozdan: aproape 170 de clienţi, în două luni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Reţete de post Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: Înmoaie soia în apa... Citeşte