Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2007 - Anul XII, nr. 278 (3650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Invitaţie

Locul de joacă din cartierul George Enescu va fi inaugurat astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii din municipiul Suceava sunt aşteptaţi astăzi, începând cu ora 15.00, la inaugurarea unui nou loc de joacă. Micuţii suceveni vor avea la dispoziţie un spaţiu de joacă, modern, amplasat chiar în spatele Pieţei Mici. Noul loc de joacă a fost amenajat de societatea de salubrizare Rosal, pe cheltuială proprie, în baza contractului semnat cu Primăria Suceava, prin care sunt obligaţi ca anual să amenajeze câte un loc de joacă pentru copii.

Acesta este al treilea loc de joacă amenajat de Rosal, după ce, în 2005, a fost dat în folosinţă cel din Burdujeni, de lângă biserica Sf. Andrei, iar în 2006 – în Obcini, lângă Şcoala „Ion Creangă”. Locaţia pentru acest an a fost stabilită, potrivit primarului Ion Lungu, după ce s-a consultat cu suceveni din acest cartier.

Noul loc de joacă, în valoare de 20.000 de euro, a fost montat într-o zonă liberă de pe strada Zorilor, situată în spatele Pieţei agro-alimentare George Enescu. Directorul Rosal Suceava, Adrian Niculescu, a precizat că toate componentele parcului de joacă pentru copii sunt aduse din Bulgaria şi Polonia, iar în apropierea structurilor amenajate pentru copii au fost montate şi câteva bănci, pentru părinţii şi bunicii care îi vor supraveghea.

Locul de joacă din cartierul George Enescu este al doilea spaţiu de acest gen, inaugurat în municipiul Suceava, în această lună, după mini-parcul de distracţie din parcul de lângă Universitate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locul de joacă din cartierul George Enescu va fi inaugurat astăzi.
 Vizualizări articol: 748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locul de joacă din cartierul George Enescu va fi inaugurat astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Reţete de post Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: Înmoaie soia în apa... Citeşte