Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2007 - Anul XII, nr. 278 (3650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Studenta mincinoasă

A inventat o tâlhărie, de frica mamei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără studentă va fi amendată de poliţişti, după ce i-a pus pe drumuri pe oamenii legii, inventând o tâlhărie de frica mamei sale. Poliţiştii care s-au ocupat de caz au reuşit să o prindă cu minciuna, după aproape două săptămâni de la comiterea aşa-zisei tâlhării.

În seara zilei de 8 noiembrie a.c., Andreea B., în vârstă de 21 de ani, din municipiul Bucureşti, studentă la Universitatea „Ştefan cel Mare”, a reclamat la Poliţie că a fost victima unei tâlhării. Studenta le-a spus poliţiştilor că, în acea zi, în jurul orei 20:45, în timp ce se deplasa de la facultate spre locuinţa gazdei sale din municipiul Suceava, a fost atacată de doi tineri necunoscuţi, care i-au smuls din mâna geanta în care avea un laptop marca „Ager” şi două telefoane mobile, toate în valoare de 2000 de lei. Judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale au demarat imediat cercetările în acest caz, încercând să dea de urma tâlharilor.

La începutul acestei săptămâni, însă, poliţiştii aveau să afle că laptopul studentei a fost vândut ulterior chiar de prietenul acesteia unor terţe persoane. Judiciariştii şi-au dat seama că Andreea B. a încercat să-i ducă de nas, după ce au aflat şi că cele două telefoane au ajuns la alţi doi amici de-ai presupusei victime, în contul unor datorii mai vechi. Punând cap la cap toate aceste amănunte, poliţiştii au stabilit că nu a fost vorba despre nici o tâlhărie comisă asupra studentei, aceasta din urmă inventând tot acest scenariu. Adusă din nou la Poliţie, Andreea B. a recunoscut că a minţit, motivând că a înscenat tâlhăria pentru a nu fi certată de mama sa pentru că a înstrăinat bunurile personale.

„În cauză nu este vorba despre comiterea vreunei fapte de natură penală, însă reclamanta urmează a fi sancţionată contravenţional pentru alertarea fără just temei a autorităţilor”, a anunţat, ieri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, inspectorul principal Alin Botezatu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A inventat o tâlhărie, de frica mamei.
 Vizualizări articol: 1721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A inventat o tâlhărie, de frica mamei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Controlati dragilor.. trimis de
(22 nov 2007, 17:00:56
zic asta pt ca leptopuri AGER nu exista...poate ACER

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Reţete de post Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: Înmoaie soia în apa... Citeşte